- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
assemble
addikt
válasz
wardemi #5849 üzenetére
fastboot-ba se tudsz bejutni? (vol dwn + pwr)
Amugy itt nem tudom mire harapnak, samsungnal anno ha jol remlik, nyitott bootloader-rel nem volt gondjuk, a root-ot viszont neztek. De ha ok se tudnak eljutni addig, akkor ugye rajonni sem fognak erre...
Szerintem annyira nem tudsz amugy rosszul kijonni a szervizelessel, mert ha nem tudsz eljutni fastboot-ba sem, akkor sztem vagy az aksi vagy az alaplap rossz. Ha az alaplapot cserelik, nincs gond, mert megy vele a nand is. Ha az aksit cserelik, akkor is csak szervizeles utan latnak, hogy root-olt, nem tudom, hogy igy meg tudnanak-e szivatni
Szoval ha a fastboot sem megy, es tenyleg az aksire gyanakodsz, sztem kb az egyetlen amit csinalhatsz (azon tul h beadod a szervizbe ugy ahogy van) , hogy hazilag kicsereled elotte es megnezed hogy ugy mi a helyzet - ha ugy mukodik akkor vissza tudod factory resetelni, visszatenni a rossz aksit es ugy szervizeltetni (de ez lehet h overkill, ehhez rendelni kell olyat, es nemtom nem hagy-e nyomot ha szetszeded a cuccot, ovatosan kell).. -
Ronin-
senior tag
-
DonDragonka
őstag
válasz
wardemi #5108 üzenetére
Lehet nem erre gondolsz akkor elnézést az okoskodásért, de az nem elég jó a Killap-ra, hogy "Fejlesztői Lehetőségek->Alkalmazás bezárás(Alkalmazás bezárása nyomva tartott vissza gombbal)->ON"
A második jó lenne valóban de még én sem leltem rá megoldást, olyat mihez ne kéne kernel... A saját kernele meg van annyira jó, hogy inkább nem piszkálnám... De még kutakodom cseppet... -
DonDragonka
őstag
válasz
wardemi #5102 üzenetére
Sőt. Most éjszaka nem fogyasztott semmit. Leraktam ~23:30 körül 36%-on volt(06-án telepítettem, telepítéskor 87%-on volt azóta nem volt töltőn...), és ma reggel ~06:30-körül 35%-on volt a töltöttség...
Ilyet mióta 5.X.X-es ROM-ok vannak még nem láttam...És fel se tűnt volna ha nem kérdezel rá...
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
wardemi #5089 üzenetére
VLC, MX Player, Video Player, mind ugyan azt csinálja. Érdekes, most este kb. 20 perc után kezdte a szaggatást. Memória végig 600-700 mega szabad és nem fogyott el. (Cool Tool folyamatosan mutatja) Trónok harca, amit laptopról nézek, eddig az MX Player jött be a legjobban.
-
roland091
senior tag
válasz
wardemi #4862 üzenetére
Csak a play áruház gáz de az az N5-n is szeszélyesen működik :/ most azon gondolkodtam még h nem e a routeremmel van baj de akkor meg folyamatosan gond lenne vele
Más enyém is refurbised de igazából olyan volt mintha vadonatúj lenne az oldalsó gombokon még fólia is volt
-
saelin
veterán
válasz
wardemi #4096 üzenetére
Ha nem támogatja szoftveresen és hardveresen a pent egy tablet (mint a samu note szériája), akkor csak drága játékszerek. Pontatlan, ha nem olyan a kijelző felülete, akkor túl zavaró lehett a tollat rajta húzni. A legelterjedtebb megoldás az ilyen tollaknál, hogy egy üreges gumi gumó van a végén, ami úgy használódik el, hogy kilyukad, kiszakad stb. Olcsón nem lehet jó minőségű pent beszerezni. Nekem is volt egy 8 ezer forintos, de szvsz pénzkidobás volt.
-
Magnat
veterán
válasz
wardemi #4096 üzenetére
Én eddig két pennel próbáltam, egy olcsó kínaival meg vmi nem olcsóval, de nem voltam elragadtatva tőlük ... ugyan a Samsung Note-okat nem próbáltam még h azok mennyire pontosak, de nekem ezekkel vhogy a pontatlanság is zavaró volt meg az is, h némi késéssel jelenik meg az írás, szóval nem volt az a toll érzésem ami egy igazi tollal való írást jellemez. Én vettem inkább az Aldiban egy Medion BT-s billzetet hozzá, 8k helyett 5 volt akcióban. Nem mondom, h annak semmi nyűge nincs (néha egy lenyomásra kiír vagy 8 betűt), de nem túl gyakori, jegyzetelni sztem 100x kényelmesebb egy pennél.
-
assemble
addikt
válasz
wardemi #4068 üzenetére
A rendszer 4.4 ota tamogatja az atlatszo navbar-t, de a programoknak is kell. Az alap launcher n7-en nem tamogatja, helyette celszeru peldaul ezt hasznalni: Google Now Launcher
-
PistiSan
addikt
válasz
wardemi #4031 üzenetére
Szerintem az első héten kikapcsoltam a ledet, sokat fogyasztott!
Főként itthon használom a tabot, naptár bejegyzéseket amikor megírom, mindig össze szinkronizálja magát, nincs is annál jobb amikor egy 8 órai bejegyzéstől el kezd villogni a led, és késő délutánig ezt teszi amíg haza nem mész. -
Magnat
veterán
válasz
wardemi #4029 üzenetére
MOndjuk nem igazán értem, h egy ilyen filléres dolgon miért spóroltak... tudom, h a sok kicsi a végén sok lesz, de nem hinném, h egy színes led annyival több lenne egy fehérnél és referencia készülék lévén nem lett volna rossz, ha megmutatja, h többféle színt is tud kezelni az Android.
-
JSaN
addikt
válasz
wardemi #4024 üzenetére
Siman lesz itthon 120k, az N7 2013 80-90k-s itthoni indulo arahoz viszonyitva tuti. En maradok ennel a modelnel, szerintem egesz idot allo darabot csinaltak, a 2012es modelhez kepest mindenkepp, es jelenleg is top a 7 colos kategoriaban. Boven eleg ide a FHD, es szerintem jovo ilyenkor sem fogok kesztetest erezni hogy csereljek, ha maradok ebben a meret kategoriaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged