- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
eax1650 #5961 üzenetére
Egy app-ot lustak voltak meg 6.0-hoz frissiteni, es egybol visszmesz egy 2 eves OS-re? Fel se merul mondjuk h addig mas billentyuzetet hasznalj mondjuk (gyari, swiftkey, stb?)?
Jogod van hozza, csak sok ertelmet nem latomA 6.0 sokkal tobb dolgot tud, szebb, gyorsabb, jobban optimalizalt. Ja, es nem tudom tudsz-e rola, hogy mostanaban talaltak nehany eleg komoly biztonsagi rest, ami a regi verziokban biztosan benne van - mikozben a friss 6.0 az vedett minden komolyabb ismert sebezhetosegtol. Es ha mondjuk 1 het mulva felebrednek annak az appnak a fejlesztoi es frissitik az appot, mesz vissza 6.0-ra?
-
DonDragonka
őstag
válasz
eax1650 #5215 üzenetére
Tab minimum 50%
Letöltöd NEXUS-on ROM +GAPPS
TWRP-ben csinálsz egy Wipe-ot
TWRP-ben telepíted ROM-ot, GAPPS-t
Reboot.
Vársz kb. 10 percet mire elindul.
Örülsz.Ha már DokDo-d van akkor elég csak letölteni a frissítést, TWRP-ben telepíteni, WipeCache, Reboot.
Gapps-et csak akkor kell telepíteni ha a frissítéshez írják, hogy kell mert azt is frissítik néha... -
DonDragonka
őstag
válasz
eax1650 #5213 üzenetére
Szúúúúpppeeer!
Cuppaörömbódogszág...És akkor most 511 van rajta?
ROOT és recovery?Csak azért kérdem, mert ha igen, és a ROOT is megvan meg a recovery NRT-ből akkor tényleg megéri felrakni a DokDo-t mert az csudálatosan frankó. És ha már amúgy is alapon vagy akkor megéri kipróbálni...
Ha nem jön be akkor legfeljebb megcsinálod megint azt ami most sikerült. Legalább gyakorolsz... -
eax1650
aktív tag
válasz
eax1650 #5211 üzenetére
Naná, hogy jó lett!
Az első változatot választottam a javaslatod/leírásod szerint! Minden a helyére került!
Igazán hálás vagyok a végtelen türelmedért!
Nagyon köszönöm!Mert Stálin óta ugye szóból ért a nemzet: https://www.facebook.com/miCCCP/videos/vb.304274939674672/545332045568959/?type=2&theater
Amit kiabál: davaj (orosz) = gyerünk!
-
DonDragonka
őstag
válasz
eax1650 #5209 üzenetére
Ebben az állapotban nem szabad lehúzni még a tabot a pc-ről, bár ez gondolom nyilvánvaló.
Amikor ezt írja ki akkor a PC-vel összekötött tabon látsz egy zöld robotot.
Lenyomod a bekapcs gombot és nyomva is tartod(!!!!), ezt követően, gyorsan lenyomod a hangerő fel gombot... Tehát e két gombnak egyszerre kell egy adott pillanatban nyomva lennie., de a sorrend fontos... Bekapcsoló lenyom és nyomva is tart, majd sietve a hang fel...
Ha mindent jól csináltál akkor bekerülsz egy választó menübe a tabon. Ekkor elengeded mindkét gombot. Ezek az események gyorsan történnek... Kb mint ahogy ezt elolvasod: tic tic tic...
A hangerő gombok segítségével kiválasztod(Hang[+] felfelé, hang[-] lefelé navigál) a "wipe data/..." sort és a bekapcsoló gombbal(röviden megnyomod mikor a megfelelő soron van a kijelölés) indítod az eljárást.
Itt még ki kell választanod a hangerő gombokkal azt, hogy tuti ezt akarod e, azzal, hogy elnavigálsz a "Yes..."-ig. Amikor az van kijelölve a bekapcsoló gomb egyszeri megnyomásával már indul is a wipe... Amikor végez visszakerülsz a választó menübe, ott elnavigálsz a "reboot..."-ig és ezzel készen is van a dolog.A korábbi próbálkozások azért futottak le simán, mert nem csináltál wipe-ot... Amiket javasoltam kapcsolókkal viszont ez a procedúra bekerül...
Próbálj ki valamit. Végy egy nagy levegőt és az első verziót csináld végig ahogy leírtam plusz ezzel amit most. Ha mindent jól csinálsz akkor a tárhelynek megfelelő méretűnek kell lennie...
Maga a jelenség nekem is számtalanszor előfordult már ROM telepítgetések közben, ez mindig megoldotta...
(csak halkan és naaaagyon félve merem megkérdezni... biztos, hogy 32-es?
)
-
eax1650
aktív tag
válasz
eax1650 #5208 üzenetére
Sajnos nem járok sikerrel! Mind a két változatot 3x lefuttattam, látszólag minden a helyére kerül és működik is, ám az összes tárhely 11,29 GB mindegyik esetben!
Azt hiszem a leírást követve nincs hol hibázni! Mégis ki ücsörög a hiányzó több mint 20 GB-n! És nem hibás a kiírás, mert a filekezelő is ezt mutatja. Amikor lefut a telepítési hosszú lista ezt javasolja a végén:
Ezeket hogyan érhetem el? Mert ezt valóban nem tudtam megcsinálni!
Root után tudtam csak FR-t csinálni, nem változott semmi!Biztosan én hibázom!? Kábelt is cseréltem, másik gépen is ugyan ez a vége!
Valami blokkolja a hiányzó területet? Korábban az 502-ről NRT-vel tettem vissza a 444-t, ami simán lefutott! -
DonDragonka
őstag
válasz
eax1650 #5206 üzenetére
Dehogy vagyok én mester, segíteni szeretnék, nem okítani...
Mindegy, hogy hogyan de a kezdési alap az legyen, hogy az aksi minimum 50%-on legyen!!!!!
Verzió 1., ami időigényes. Eredménye 511-es tiszta és üres gyári rendszer...
1. Mentesz mindent ami szívednek becses. Kivéve az appokat és azok adatait. Jelzem ha olyan gamessel játszol ami nem ment felhőbe akkor bíz kezdheted újra az összes küldetést, pályát, ami legott már könnyen fog menni, hiszen nem először jársz ottan. Node elkanyarodtam...
2. NRT-t ezek szerint ismered. Csatlakoztatod témánk tárgyát a compúterhez. NRT elindít. Majdan laza és könnyed mozdulattal az első képen lévő pirossal bekarikázott gombra kattintasz...
3. Feldobja, hogy legyen UNLOCKED a tabi. Mehetünk tovább
4. a második képen lévő beállításokkal elindítod. Itt azért kezdjen remegni a mancs, mert ez így tényleg radíroz mindent... Szóval elindítod. Ekkor letölti a legutsó 5.1.1-es GYÁRI(!!!) verziót. Letöltést követően telepíti. Telepít, megkér, hogy csinálj egy FR-t, aminek a végén indítsd újra a masinériát. Leírja, hogy mit és hogyan tegyél...
5a. Elkezd újraindulni és jó sokára, 5-10 perc múlva magához is tér. Innest már jöhet a sok sok progi frissítése, telepítgetése...
5b. ROOT is kéne akkor meg NRT-vel ROOT+Custom Recovery-t végigcsinálod és csak utána progizol..Verzió 2. ami gyors. Eredménye a mostani 444 tiszta és üres gyári állapota...
1. Mentesz mindent ami szívednek becses. Kivéve az appokat és azok adatait. bla bla bla
2. Eltipegsz a beállításokban oda, hogy "Bizt. mentés és visszaállítás"
3. Azon belül kiválasztod, hogy gyári adatok visszaállítása.
4. Kis hezitálást követően ("biztos mindent lementettem?????") ráveszed, hogy töröljön mindent. Én javaslom az SD-t is törölni, de ezt nem mindenki szokta, én javaslom (1-es pont!!!!!!!!!).
5. Újraindul, radíroz, újraindul, mókol vagy 5-10 percig majd megjelenik a szép új tiszta ROM amit már csak be kell laknod.
+1 Ha ezt a verziót választod, neked lennék 2x végigcsinálnám az egészet, biztos ami biztos.
+2 ROOT NRT-vel, ha szükségét érzed...Mindkét eljárás eltüntet minden progit, minden doksit minden képet. Szűz lesz a kütyü mintha most bontottad volna ki a dobozából...
Hogy melyik legyen (444 vagy 511) azt rád bízom. Én már vissza nem raknám semmi pénzért az 444-et az tuti, de mondjuk nekem nem is a gyári van 511-ből se... -
DonDragonka
őstag
válasz
eax1650 #5199 üzenetére
Atya isten...
Van itt minden mint a vurstliban...Lássuk az eset problémáinak megoldásait:
1. Soha nem szabad 444-ről 5xx-re frissíteni!!!!! Mindig 0-ról kell telepíteni. Full Wipe...
2. 502 egy rakat xar, azzal nem is csodálom, hogy cumiztál
3. 444-ről 511-re sem frissítünk hanem Full Wipe telepítünk...
4. Soha nem engedünk a kísértésnek és nem telepítünk OTA, csak NRT-vel...
5. csak remélni tudom, 511-ről úgy mentél vissza NRT-vel, hogy Full Wipe, mert az asztán tud kavarni ha még ezen a szinten is "frissítettél" és nem pedig újrahúztál mindent...Javaslatomban lesz a végső kérdésedre a válasz.
1. Lementesz minden fontosat a kütyüről... Képet, doksit, stb, de ne csinálj AppData mentést... Azok már valószínűleg egy rakat hulladékká váltak...
2. NRT-vel FlashStock + unroot, a második képen lévő beállításokkal. A Te tárhelyes problémádat a második képen pirossal bekarikázott opció fogja megoldani. A gyári ROM telepítését követőn rögtön csinál egy FR-t amitól frankó lesz mindened. (VIGYÁZAT!!!! Ez radíroz mindent!!!!)
3. ROOT NRT-vel ha szükségét érzed
4. Belakod a csont üres gyári ROM-ot, telepítesz rá stb. stb. stb.
5. Örülsz mert minden megy.+1 esetleg kipróbálod az általam preferált Dokdo ROM-ot, mert az naggggggyon szuper... (3-as lépést követően)
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
eax1650 #4519 üzenetére
Li ion akkunál memória effektus? Szerintem csak ha sokszor nincs lemerítve teljesen akkor eltolódik a maximum teljesítmény felismerése. Egyébként meg tudtommal a li iont nem szabad nagyon lemerítgetni, és olvastam olyat is hogy maximumra se a legjobb feltölteni. Az igazán jó akkuk nagyobbak a valóságban mint ami rájuk van írva, de csak mindig addig töltődnek fel amekkora teljesítmény rájuk van írva, így nem veszed észre a degradálódást ami elvileg eleve később következik be.
Szerintem nem jó ingadozó áramerősséggel töltünk akkumulátort. Márpedig ha a tápellátás ilyen gyenge, akkor valószínűleg folyamatosan változik a töltő áram, attól függ a bekapcsolt gép mit csinál, mert ugye ilyenkor az az áramkör amiről te beszéltél, ami tölti az akku-t, valószínűleg az összes rákapcsolt áramot küldi az akku-ra, viszont tartalék nincs, így ahogy a gép processzorja egyéb hardverei is kérik a kakaót akkor a töltő áram változni fog.
Másik.. amiért nem töltöm a gép usb -jéről sem, hogy iszonyat sokáig kell tölteni, és a folyamatos töltés szerintem kevésbé szereti a li ion akku. Pl a ni cd hez és a ni mh hoz képest csepp töltéssel sem lehet tölteni, mert tönkre megy egyből.. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
eax1650 #4511 üzenetére
700mah az nagyon halványnak tűnik. A gyári töltő az 2 ampert tud nem? Volt hogy töltöttem zte blade 3 töltővel a tabletet, mikor nem volt kéznél más, de ha valamit elindítottam nem is töltött, hanem merítette az akkumulátort.. értelme nem volt.. csak plusz periódusokat kap az akku.
-
tybsen
addikt
-
DonDragonka
őstag
válasz
eax1650 #3781 üzenetére
Köszi a tippeket.
Végül egy ilyet vettem hozzá... Nem vót occó, de sajnos a WayteQ nem volt kapható a közelemben, tartóra meg ma már szükségem volt.
Tart mint a beton, ráadásul állóba is gond nélkül forgatható, mert három irányból tart. A legjobb, hogy a gyári tokjával együtt is be tudom rakni minden gond nélkül, bár ezt a WayteQ is tudta volna szerintem. -
aizen92
addikt
válasz
eax1650 #3504 üzenetére
Szájbarágósan végigvezet mindenen! Wugfresh toolkit.
Nagyon ügyelj, hogy jó fájlokat töltesz le, + jó verziószámot választasz stb. stb. stb.
-
assemble
addikt
válasz
eax1650 #3500 üzenetére
Semmi szukseg eloszor a 4.4.2-t felrakni, rakd fel a 4.4.3-at factory image-bol.
Leszeded, flash-all-t (windows-on .bat, amugy .sh) kell futtatni, elotte teendok: nexus bootloader-e legyen nyitva, legyen fastboot mode-ban, es gep lassa usb-n (ehhez kellhet driver, check igy: "fastboot devices", ha kilistazza akkor latja). Gyakorlatilag ennyi. -
donjohnson
addikt
válasz
eax1650 #2836 üzenetére
van erre egy program play-en: full!screen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest