Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
2013-ban amikor vettem a tabletet azt gondoltam, hogy ekkora már minden vezeték nélküli töltővel lesz ellátva, de nem igazán jött be ezt a technológia az ismert hátrányai miatt a többségnek.
Ami viszont meglepett nagyon, hogy még mindig veszettül jó az akkuja, meg voltam róla győződve hogy 2 év múlva már szinte használhatatlan lesz.
Esténként használom főleg, de a 6-7 órás képernyő idők elég gyakran megvannak, nem mint ha ezt nézegetném folyton, csak feltűnt hogy még mindig elég jól bírja az akku.
Nekem már lötyög az usb picit töltés közben, egyelőre nincs gondom ezzel, viszont a vezetéknélküli töltés egy jó alternatíva lehet ha egyébként nem használod az usb portot másra. -
orbit76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged