- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Ereshkigal #6931 üzenetére
Azzal egyutt sem veszes, plane ha tobb emberrel egyutt rendel az ember
-
blash
tag
válasz
Ereshkigal #6753 üzenetére
Flashelted? Vagy hogy sikerult megoldanod? Kar, hogy nem olvastam errol korabban :/
-
válasz
Ereshkigal #6266 üzenetére
megfelelő drivert be kell neki tallózni Eszközkezelőből!
Driverek helye pedig a Nexus Toolkit mappájában van, itt:
C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\Nexus Root Toolkit\data\Drivers\Drivers_Google
ezeket használd! alapállapotban az ADB drivert, a Fastboot módhoz pedig a Bootloader drivert!
-
válasz
Ereshkigal #6263 üzenetére
Nexus Root Toolkittel rakd rá a legújabbat, de pipáld be hogy NO WIPE
az szerintem megoldja és marad minden a régiben
-
Elrood
őstag
válasz
Ereshkigal #4866 üzenetére
Igaz, meg 14 napos elállás is ott van, ha valami nagyon nem stimmelne a géppel...
-
Elrood
őstag
válasz
Ereshkigal #4863 üzenetére
Nem is a kinézet izgat, mert az vásárlásnál meg tudom nézni.
Pl. az akkumulátor mennyire van meggyötörve, azt nem tudom megállapítani elsőre.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Ereshkigal #4487 üzenetére
Ha így telepíti az ember a romot, akkor a tábla gépen levő dolgokkal mi történik? Minden törlődik?
-
daveoff
veterán
válasz
Ereshkigal #4487 üzenetére
Köszönöm, szerintem ez alapján már menni fog!
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #4328 üzenetére
Hmm, Dolphin alatt nekem is fel lett rakva még 4.4 alá, nem értem akkor miért nem látja UC alatt..
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #4319 üzenetére
Szia,
Uc-ből melyiket? A hd nekem egyből kifagy, a simában meg nem találom, mi kell a flashez... alapban nem megy.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #4307 üzenetére
UC Browsert feldobtam, eddig úgy néz ki, viszi a flash-es oldalakat. A Dolphin megy is a levesbe.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ereshkigal #3778 üzenetére
Igen, pontosan, de a lényeg, hogy használható és nem kerül teljes letiltásra, nem úgy, mint pl: az fm rádió (bár az ugye a nexusnál úgyse lényeges).
Most direkt megnéztem, n7-en airplane bekapcsolása után wifi és bt ugyanúgy bekapcsolható, sőt, még az nfc is, szóval sok haszna nincs.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ereshkigal #3776 üzenetére
Ha a telefonomból indulok ki, ott a wifi airplane üzemmódban is működik.
-
assemble
addikt
válasz
Ereshkigal #3386 üzenetére
Biztos frissult, frissites kozben nem irt valami hibat?
-
Mazsika
őstag
válasz
Ereshkigal #3386 üzenetére
Én is ugyanígy jártam!
-
Carvus
senior tag
válasz
Ereshkigal #3069 üzenetére
Rendeltem Nilkin Magic QI töltőt, aztán ahhoz javasolt ugye a 2A-es töltő, azért kérdeztem csak, h jó-e neki direktbe is..köszi!
-
galovics
csendes tag
válasz
Ereshkigal #3064 üzenetére
Tudnal ajanlani valami toltot?
-
Carvus
senior tag
válasz
Ereshkigal #3064 üzenetére
2A v netán 3.1A milyen lenne neki amúgy?
-
heidrich
senior tag
válasz
Ereshkigal #3007 üzenetére
Gyakorlatilag itt nem közvetlenül a háttértárról történik a "direkt" lejátszás hanem maga a Media Importer streameli az adott lejátszó programnak? Mert csodálkoztam is hogy van buffersáv.
-
David3
őstag
válasz
Ereshkigal #2865 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...
-
Hubzsi
tag
válasz
Ereshkigal #2863 üzenetére
Szerinted telepítsem?
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #2744 üzenetére
A töltőárammal kapcsolatban én azt tapasztaltam, hogy a töltöttség kb 90-95%-áig egyenletesen hozza a maximumot, utána viszont már egyre lassabb. Ezt a teljesítménymérőn látott értékekkel is igazolódni látom, de az akku töltöttségi görbe is ezt mutatja... majdnem végig lineárisan emelkedik, utána egyre jobban laposodik... egyébként ha nem úgy volna ahogy te is mondod (annyi áramot vesz fel az eszköz amennyire szüksége van), úgy az aktív usb hubok is mind tönkretehetnék a rájuk csatlakoztatott eszközöket... mégsem ez történik, pedig létezik 4A-s hub is.
-
khes
tag
válasz
Ereshkigal #2741 üzenetére
Köszönöm. Kb. 1,5 percig kellet nyomni, de megoldódott
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #2734 üzenetére
Kérdés, mit értesz alulméretezés alatt. Az akkunak alapvetően minél kisebb töltőáram a jobb. Nyilván a kis áram ellen szól a hosszabb töltési idő meg az, h használat közben is töltődjön. (Kis áramú töltőt hsználva ha közben játszol, még mindig merül csak lassabban) Ennek a fényében a gyártó meghatároz egy optimumot, amit elektronika szabályoz és ad hozzá egy töltőt. De lehet, h a gyártó nyitva hagyja a lehetőségét annak, h ha sürgősen kell tölteni, akkor egy erősebb töltővel gyorsabban feltöltsd... Persze lehet, h ebben az esetben mondjuk a gyári 1000 helyett 900 ciklus után már kifárad az akku, de egy-egy gyorsabb töltéstől tuti nem lesz baja.
-
Szabacs
tag
válasz
Ereshkigal #2734 üzenetére
Ez a nagy kérdés, bár gondolom a mérnökök tudják, hogy mi kell neki. 1A és 2A hegyekben áll mindenfelé, nem tudom, hogy jött az 1.35A.
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #2732 üzenetére
Ez nem biztos... délután kimérem 2A-s töltővel. A telefonomhoz is 850-es töltő kér gyárilag, de kapni hozzá erősebbet is (ha jól tudom, más országban azzal árulják), az ózd gyorsabban töltődik a Nexus töltőjével.
-
Szabacs
tag
válasz
Ereshkigal #2729 üzenetére
-
L4Fleur
tag
válasz
Ereshkigal #2645 üzenetére
Kösz mindenkinek a véleményt!
Igen, megvolt! A tervem, hogy eladom az 1. generációt, aztán jöhet ez!
-
L4Fleur
tag
válasz
Ereshkigal #2643 üzenetére
Igen, érdekel a vélemény!
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Ereshkigal #2608 üzenetére
Minek használtok 1 tabletet. Az a jó ha mindenkinek van külön úgy nincs gond.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #2605 üzenetére
Közben a supersus dologra rájöttem, az az én hülyeségem volt, mert az első usernél applockkal le volt kódolva, de nem gyanakodtam erre, mert a másodiknál elindult kód nélkül is... mindenesetre törölve a lockot az legalább megy rendesen... most már "csak" a stickmounttal van bajom.
-
KZP
őstag
válasz
Ereshkigal #2605 üzenetére
Hát, akkor én is passzolom...
-
KZP
őstag
válasz
Ereshkigal #2599 üzenetére
Gondoltam.
Neki is feltenni külön a SuperSU-t nem megoldás? -
assemble
addikt
válasz
Ereshkigal #2597 üzenetére
Tapasztalatom nincs rola, mert sosem probaltam meg a multi user-t.
Viszont a multi user-rel es a root-olt appokkal emlekszem hogy voltak problemak kezdetben, de azota ezeket elvileg megoldottak. Legujabb supersu van fent es mindket felhasznalonal meg lett adva a root jog a proginak? Tobb tippem nincs mivel nem hasznaltam meg, de ha valos problema, akkor google-n/xda-n biztos masoknak is felmerult mar es jo esellyel van ra megoldas... -
KZP
őstag
válasz
Ereshkigal #2597 üzenetére
Rootolás
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Ereshkigal #2588 üzenetére
thx a segítséget
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Ereshkigal #2578 üzenetére
nekem sajnos egyik sem streameli a feliratot pendrive-ról...és biztosan csak a VLC nyitja meg a videókat. hát ennyi, kicsit ráuntam a b@szkodásra, legalább a felirat nélkülieket viszi, ez is valami.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Ereshkigal #2578 üzenetére
Nem tudom. Elvileg van opció, ma lesz időm mókolni vele...BSPlayer b@szik lejátszani...illetve van egy pendrive-om amivel minden oké, de az csak 2gigás....a többin csak a vlc nyitja meg a videókat.
Ki érti ezt...... -
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #2557 üzenetére
Igen, de megy ingyenes megoldással is Dolphin alatt: [link]
Nekem így műxik , ahogy a leírás taglalja.
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #2552 üzenetére
Itt milyen flash verziót ír ki neked Boat alatt?
-
Magnat
veterán
válasz
Ereshkigal #2549 üzenetére
Szia,
és 4.4 alatt aláhackelted a flasht? Hogyan?
-
agabe
addikt
válasz
Ereshkigal #2549 üzenetére
Köszi! kipróbálom.
-
assemble
addikt
válasz
Ereshkigal #2479 üzenetére
Szabad.
Az egyetlen amire figyelni kell szerintem, hogy amikor eloszor flash-eled a supersu-t recovery-bol, akkor olyan verziot flash-elj, ami kompatibilis mar az android verzioddal (tipikusan minel frissebbet). Ha ez megvolt, es egyszer megcsinalja a root-ot, onnantol jo vagy. Legfeljebb szoftverfrissitesnel kell ujra root-olni, de neha az is kivedheto. -
zSSeli
tag
válasz
Ereshkigal #2479 üzenetére
nekem frissítette ha jól emlékszem
-
David3
őstag
válasz
Ereshkigal #2207 üzenetére
Érdekes. Na mindegy, várok, a múltkoriban is későbbi körben jutottam csak hozzá a 4.4-hez. : )
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ereshkigal #2149 üzenetére
Nekem azzal se...
-
thomasa
senior tag
válasz
Ereshkigal #2020 üzenetére
32-esen 3 játékot vettem rá, most telt be a 16 gb, mondjuk jó nagy játékok, de ha csak 16-osom volna, most gondban lennék. Szerintem megéri a felárat, főleg ha nem sűrűn cserélgeted az eszközeidet.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ereshkigal #2020 üzenetére
Én szeptember eleje óta nyúzom a 16 GB-os verziót. Van rajta vagy három nagyobb játék (FIFA 14, Real Racing 3, GT Racing 2), meg még pár kisebb, illetve alkalmazások. Így van most nagyjából 2,9 GB helyem. Én elférek rajta kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged