- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
Azt hittem, hogy az csak a főzött ROM(épen most ezt használom nagy megelégedéssel) hibája mert ezt nálam is elköveti néha. Ezek szerint a gyári is ilyen?
-
BirkMan
csendes tag
Üdv Srácok,
ezzel a BT-s minőségi dologgal kapcsolatban lenne nekem is kérdésem.
Tervezem én is, hogy veszek egy N7-et, és a kocsiban használnám zenelejátszásra/navigálásra. Milyen hangminőségre lehet számítani, ha BT-n keresztül kapcsolódok a fejegységhez? Hallhatóan rosszabb, mint a kábeles megoldás?Köszi!
-
szabeska
addikt
-
DonDragonka
őstag
Megvallom az Xposed sztori nem hat meg, nem is próbáltam még Nexus-on... Sajnos nem tudok válaszolni... :-(
Nem tudom mit és hol néztél de itt a 6.2.4-es a legutolsó verzió... (Csak WiFi-s verzióhoz jó)
Ez a verzió elég komoly változásokat tartalmaz. Erősen javallott egy tiszta telepítés wipe mindennek kivéve a belső sd-t... És a mellette lévő GAPPS-t telepítsd... -
Magnat
veterán
Én nem vagyok maradéktalanul elégedett a Sygiccel, bár tény h annyira sokat nem teszteltem ... de voltam már pl úgy, h gyanús volt az út amit tervezett és másfelé kanyarodva mind időben, mind km-ben kevesebbet kalkulált az általam választott útvonalra + ettől az új kezelőfelülettől sem vagyok annyira elájulva, bár ez utóbbi egyéni preferencia kérdése. Másrészt viszont baromi szimpatikus a lifetime frissítés, bár ha jól értem, a liszensz a készülékhez kötődik, nem a google accounthoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged