- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
ATM_automata #4933 üzenetére
Mik a tapasztalatok ? Nálam is megvan a letöltés, de még nem mertem telepíteni
-
roland091
senior tag
válasz
ATM_automata #4880 üzenetére
vissza is vittem előtte felhívtam az asus ügyfélszolgálatot és igazából ott csak a futár miatt kell de ha személyesen viszi az ember akkor nem kell, kíváncsi vagyok ha megint csak annyi lesz a papírra írva h szoftver csere akkor el se hozom
-
roland091
senior tag
válasz
ATM_automata #4878 üzenetére
Akkor lehet h hasonló lesz a probléma, én az alaplapra gyanakodtam mert forced flash után egydeig jól működik de aztán széthullik, vissza csuktam aztán ma vissza viszem megint h akkor most próbálják meg még1x, muszáj lejelenteni a hibát az ASUS-nál vagy vihetem egyből?
-
eight
senior tag
válasz
ATM_automata #4841 üzenetére
Igen, szerintem is az aksival lesz a gond. Akkor szervíz lesz belőle. Remélem ügyesek lesznek a szerelő urak, mert olyan jó kis tab ez, nagy kár lenne ha ezután elkezdenének jönni a gondok.
Köszönöm szépen a válaszokat
-
PistiSan
addikt
válasz
ATM_automata #4735 üzenetére
1 kezemen meg tudom számolni, összesen hányszor indult újra a nexus7-em magától!
Teljesen gyári ROM-ot használtam mindig. -
tononrg
csendes tag
válasz
ATM_automata #4732 üzenetére
Most indult újra, elfogyott a memória. Progi frissítés a play-ról, utána program indítás és már cikáztak a szines golyók. Nem vagyok boldog!
-
tononrg
csendes tag
válasz
ATM_automata #4730 üzenetére
Barátkozok vele. Több memoriát eszik mint az előző... Root még nem volt, de a titanium miatt nem tudom sokáig húzni a dolgot. Frissülés után jött egy csomó hiba üzenet, ujraindítás és azóta minden klappol (kb 36 órája) .
-
dorika87
őstag
válasz
ATM_automata #4552 üzenetére
Felhívtuk teegnap a Display-t (végül nem oda vittük be), viszont a telefonban abszolút korrektnek tűnt a kolléga, aki elmondta, hogy a nexus 7 2013-at 3 féle kijelzővel szerelik, ezért nem biztos, hogy amit elősre berendelnek az passzolni is fog rá. Ugyan azt nem tudom, hogy ezt ha szétszedik nem tudnák-e pontosan megnézni, hogy milyet rendeljenek rá. Szóval ennyire nem magyarázta el, lehet látszólag ugyanúgy néznek ki, de lényeg a lényeg, hogy azért mehetett ilyen körülményesen nálad is, mert ezt a típust 3 félie kijelzővel árulják.
Egyébként végül a lapos.hu-ba vittük be. Meglátjuk január közepe-vége felé mit mondanak, mert előbbre nem tudták ígérni. Remélem sikerülni fog a csere.
-
dorika87
őstag
válasz
ATM_automata #4552 üzenetére
Hát köszönöm az infókat... így most kicsit elkeseredtem, mert én is a honlapon lévő információk láttán gondoltam, hogy felveszem velük a kapcsolatot, mert gyári alkatrész beszerelését írják stb...
Lehet reggel ettől függetlenül telefonon megkérdezzük, hogy vajon mit mondanak, azzal még nem veszítünk semmit. Ezen kivül találtam még pár szervízt akikkel talán érdemes lenne foglalkozni: laptophardware, tablet-szerviz.com. lapos.hu úgyhogy holnap el is kezdünk utána járni, mert ez így nem maradhat.
Azzal számoltunk, hogy ha max 30-35e körül meg tudnák csinálni akkor még nekünk megérné, mert ez egy nyeremény tablet, szóval nem mi vettük. Remélem sikerül szerencsével járnom. Ha alakul valami, akkor írok. -
dorika87
őstag
válasz
ATM_automata #4540 üzenetére
Én is a display-t találtam, ahol holnap meg is fogjuk kérdezni. Meglátjuk mit mondanak. Gondolom az oldalon nem hiába írnak nexus 7 javításról. Tehát valamit csak tudnak vele kezdeni. (ASUS Nexus javításáról: Az ASUS Nexus készülékek touch cseréje csak együtt oldható meg az LCD panel cseréjével, így ennek a költsége viszonylag magas, 24.400Ft+ÁFA. Emiatt csak rendelésre csináljuk. A beépítésre kerülő alkatrész gyári.)
Nagyon remélem, hogy itt meg tudják csinálni. -
wardemi
senior tag
válasz
ATM_automata #4430 üzenetére
nexus toolkitel felraknám a sima factoryt, hogy mit kezd vele
-
assemble
addikt
válasz
ATM_automata #4425 üzenetére
Itt irnak ilyesmirol: [link]
Roviden: valszeg agyon van merulve, hagyd tolton, aztan hosszan bekapcs gomb. -
rhonin
senior tag
válasz
ATM_automata #4425 üzenetére
Szia,
Esetleg azt, hogy az akksi csontra le van merülve...
Nálam akkor csinálta ezt az 5 villanást. -
DonDragonka
őstag
válasz
ATM_automata #4143 üzenetére
Akkor gyorsan az ok ami miatt késik a terítés:
WiFi konkrétan kiégeti a procit. Ha bekapcsolva hagyod a WiFi-t akkor kb 40 perc alatt leszívja a 70%-os aksit és izzik a vas hátulja... -
Brett001
aktív tag
válasz
ATM_automata #4143 üzenetére
Nem olvastam a hírt, köszönöm az infót. Hát akkor várjuk a 12-ét.
-
dehecked
tag
válasz
ATM_automata #4110 üzenetére
Írtam én mindenhova már hajnalban, csak jussak valamire
Jelenleg ott tartok, h megveszem a Fonepadot, es az marad is Mo-n, dobozban februárig, amíg nem utazok vissza nyaralni egyet, viszont veszek idekint egy Nexus-t, és azt meg használom. Az itteni fizetésből nem probléma, így el tudom dönteni, hogy elég-e a kevesebbet fogyasztó 1200x800, vagy kell a FullHD, illetve szükségem van-e a 2GB RAM-ra, ilyesmi. Telefonnak vélhetőleg a Fonepadot se használnám soha (esetleg BT headsettel), viszont talán mobilnet miatt előnyös lehet a SIM kártyahely. a 3G nekem bőven megfelel sebesség szintjén, nem telefonon/tableten fogok már 1-2Gb adatokat se letölteniAmi előnyt még látok Nexusnak, az a szoftver ugyebár, valószínűleg még sokáig megkap minden frissítést.
Majd megálmodom valahogy ez is!
Köszi nektek is minden infóért! -
assemble
addikt
válasz
ATM_automata #4110 üzenetére
Itthon amikor kiszortak a 16 gigasokat, 60k-ert nyomtak ujonnan, 2 ev garival, talan meg ajandek tokot is adtak. LTE-s meg talan 80k volt, abbol nemreg valahol meg volt is...
-
wdx
őstag
válasz
ATM_automata #4063 üzenetére
Vagy bármilyen akku cucc. De javaslom a power toggles-t én is
-
tybsen
addikt
válasz
Esetleg en a power toggles appot tudom javasolni, en azt hasznalom es annak van egy ilyen funkcioja is.
-
Tyca
senior tag
válasz
Van rá root nélküli app a play áruházban, de az fehér alapon fehér számokkal megy, szóval 50% alatt nem sokat ér...a helyes megoldás a root+ gravitybox
-
trance89
őstag
válasz
ATM_automata #4056 üzenetére
mivel nemnagyon vannak szériahibák így csak a kijelző karcosságát és pixelhibákat (lehetőleg sötétebb környezetben)
-
donjohnson
addikt
válasz
ATM_automata #3630 üzenetére
QI töltőből ezt tudom ajánlani, nekem ilyen van: avantree
-
assemble
addikt
válasz
ATM_automata #3616 üzenetére
Alapvetoen eleg jol javithato tablet, de a kijelzocsere pont nehezkes vagy draga, lasd:
"The front glass is adhered to the display frame, meaning you'll need a heat gun to get the LCD out—or replace the whole front panel." -
assemble
addikt
válasz
ATM_automata #1441 üzenetére
Nyilvan, de ha hardveresen ugyanazok, akar siman lehetseges lenne hogy meg lehetne valtoztatni pl az USA valtozatot EU-ra mindossze annyival hogy szoftveresen atflash-eled a radio-jat/modem-jet. Es hardveresen jo esellyel ugyanazok, mivel papiron ugyanaz a ket termek (mindketto kodneve "razorg" (vagy "deb"), mindkettore ugyanaz a factory image megy). De ha ez igy is van, hogy at lehet-e flash-elni az megint egy mas kerdes.
De ez amugy csak az LTE nehany savjait (lehet h pont olyanokat amiket itthon nem is hasznalnak) erinti, szoval ha nincs gondod pl a HSPA sebessegekkel, akkor egyebkent sincs mi miatt aggodni. Valahol azt olvastam h a hazai szolgaltatok 1800 MHz-et hasznalnak LTE-re (amit mind2 valtozat tamogat). -
assemble
addikt
válasz
ATM_automata #1438 üzenetére
A hivatalos info szerint:
North America:
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA+: 850/900/1900/1700/2100 (AWS) MHz (Bands: 1/2/4/5/8)
LTE: 700/750/850/1700/1800/1900/2100 MHZ (Bands: 1/2/3/4/5/13/17)Europe:
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA+: 850/900/1900/1700/2100 (AWS) MHz (Bands: 1/2/4/5/8)
LTE: 800/850/1700/1800/1900/2100/2600 MHz (Bands: 1/2/3/4/5/7/20)Vagyis 2G/3G-nel elvileg semmi kulonbseg, csak 4G-nel, de a savok nagy resze ott is ugyanaz.
Azt nem tudom, hogy hardveresen ugyanazok-e, es at lehet-e az egyiket is "flash"-elni a masikra. -
JSaN
addikt
válasz
ATM_automata #630 üzenetére
Nalam egy 2 oras 720p filmnel azert egy ido utan elkezd melegedni, de egyatalan nem zavaroan. Csak erezni hogy dolgozik a proci, az atrix 4g telomhoz kepest joval alacsonybb fokon. Szal nalam ez pozitiv dolog, amugy eleg kis helyen a kamera kornyeken van a pont ahol melegszik. 3D jatekokat nem nagyon probaltam nem is erdekelnek, Tavaly volt egy android bundle amit vettem, csak azokkal a jatekokkal teszteltem: anomaly HD mondjuk 3D rts de megy mint a zsir alig erezheto melegedessel, de inkabb 2D cuccokal jatszok osmos hd, jewel star, mahjong, meg kartyas jatekok.
Mas: proba keppen ra tettem egy 1080p fullos planet earth reszt, amiben ez az ismert jelenet van, nos nekem rotyog vegig, SW es HW modban is. MX playert hasznalok arm7 codecel, mas nincs is fent. Masnak is vannak problemai a fullos 1080p videokkal?
Az aku hasznalat nalam nagyon jonak tunik, ejszakara wifivel/syncel ott hagyva par szazalekot merul reggelre. Ezen a teren nagyon rendben van nalam.
-
Kyller
senior tag
válasz
ATM_automata #630 üzenetére
Nem melegszik jelentősen, sőt igazából alig-alig...Én egy 720p-s mkv-t néztem meg, 2és fél órás volt, és egyáltalán nem volt meleg utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest