- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
ittakary #6933 üzenetére
Szia, szerencsére egy sima wipe/factory reset segített, bár szerintem legalább 10 percig forgott a betöltő animáció, már ki akartam nyomni amikor egyszer csak üdvözölt az android. Nem volt rajta semmi "fontos" azért választottam ezt az utat.
Belépés után kaptam egy email-t a Google től "Új bejelentkezés Asus Nexus 7 (2012)-eszközről" ... csúnya rossz Google! Nekem nexus 7 2013 van. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
ittakary #6636 üzenetére
how to @jutub, de nem műxik
-
laskr99
addikt
válasz
ittakary #6619 üzenetére
Tegnap a semmitől laggolt a felület akadt semmi se futott és kellett restart (6 órát futott) ma reggel megint de most néztem hogy a képtörés fekve tájolásban tetejénél 1/3 résznél van és megint restart. Nem tudom ,hogy mivel 16-os volt rendelve és 32-est adtak TMX-nél cserélik e 16 osra vagy elfogadják e.
-
AllTheBest
őstag
válasz
ittakary #6408 üzenetére
Ehh benéztem, sajnálom, saját magam is megleptem azzal, hogy ennyire elfelejtettem, hogy cm-et használok egy ideje... CM13 alatt van rá opció, de AICP-ben is ott van a feature-ok között, szerintem ezeken kívül is a legtöbb főzött romban megvannak, elnézést szeretnék kérni a pontatlanság miatt
-
assemble
addikt
válasz
ittakary #6305 üzenetére
A legtobb jatek azert tamogatja manapsag a cloud saving-et (g+ bejelentkezessel, google play games reszekent), vagy ott van az adb backup is ami megy root nelkul es a legtobb appnal mukodik.
Egyebkent igen, ha biztosra akar menni az ember, hogy minden kivalasztott appja el legyen mentve, arra a titanium backup a legjobb, amihez root kell. Nem veletlenul szoktam mondani, hogy a bootloader nyitas legyen az elso amit megcsinal az ember egy nexus-on. Semmire hatranya nincs es sok kellemetlensegtol meg tud kimelni a kesobbiekben -
Ereshkigal
őstag
válasz
ittakary #6267 üzenetére
A Windows újraindítása után megoldódott a driver probléma. Először az új rommal flasheltem, de ugyanúgy bootloop volt az eredmény, aztán mégegyszer, de nem segített. Majd az előző 6.0.0 rommal, és azzal sikerült, úgyhogy most boldog vagyok, és megy is a backup.
Köszi szépen!
Kellemes Ünnepeket! -
törölt tag
válasz
ittakary #6145 üzenetére
Mind a két esetben?
(#6146) TaylorPro: közvetlenül az ASUS-tól. UPS hozza ki, 13K a futárdíjjal együtt.
-
törölt tag
válasz
ittakary #6026 üzenetére
Köszi, ez a harmadik, a Next Launcher 3D Shell és a TSF Launcher 3D Shell után
-
Ronin-
senior tag
válasz
ittakary #5771 üzenetére
ha végre kijön a frissítés, akkor root és zárt oem -el is lehet updatelni, adatvesztés nélkül (mármint 5.1.1 -ről 6.0-ra).
Sideload paranccsal.De még nem jött ki a MRA58K from LMY48T update.. :\ LMY48M -ről lehet még csak
-
-
FeRkE
őstag
válasz
ittakary #5680 üzenetére
Nekem tabletnel is bejon, sokaig nem hasznaltam, pedig volt, mert tokon keresztul nem ment. Aztan mostanaban gondoltam egyet es kivettem tokbol, ugyis mindig otthon hasznalom a tabletet. Ejszaka csak rateszem, reggelre feltolt. Tetszik, hogy nem kell kabelt dugdosni. Nillkin Magic Discem van.
-
PistiSan
addikt
válasz
ittakary #5682 üzenetére
Nekem is jó a kábeles megoldás, ha hamarabb kopik szét az usb töltőcsatlakozó, mint ahogy a tablet megadja magát, akkor fogok venni én is vezetéknélküli töltőt, de addig a kábel is jó lesz. Megkímélt a tabletem teljesen, több mint 2 éves, remélem még ugyanaddig bírni fogja, nagyon jó vétel volt még most is azt mondom.
-
wardemi
senior tag
-
PistiSan
addikt
válasz
ittakary #5530 üzenetére
Én majd megvárom az OTA-t, oda már lehet majd egy 6.0... valamennyi fog jönni, mint anno a kitkettel volt talán.
Nagyon jó vásárnak tartom a tabot, anno 85K-ért vettem a 16gb-os verziót, de még mindig tökéletesen működik, nem érzem csere szükségét.
A terméktámogatása sem semmi, 4.3-al jött ki a tab, de még a 6-os androidot is megkapja. -
bajaki
őstag
válasz
ittakary #5528 üzenetére
Nekem elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Lolli. Igaz az sem akadt, vagy laggolt, de az M egy kicsit gyorsabb nálam.
Viszont wifi-vel vannak gondjaim. Suliban nem enged fel a hálózatra és nem csak engem. Havert sem engedi N5-tel, szintén 6.0-val. (mondjuk ő már mondta korábban is, Preview-on volt) Előző android verziókkal nem volt gond. Lehet, hogy csak valamilyen hálózati beállítás kérdése, otthoni wifivel nincs gond.
-
assemble
addikt
válasz
ittakary #5476 üzenetére
Eleg regi hir, sokkal konkretabb jott most: Android Marshmallow Will Begin Rolling Out To The Nexus 5, 6, 7 (2013), 9, And Player On October 5th, Along With AOSP
-
Narxis
nagyúr
válasz
ittakary #5361 üzenetére
Szerintem hagyja a fenébe. Meg mondjuk milyen gariztatás van itt? Kicserélik egy másikra vagy elküldik cordon-hoz? Mert utóbbi esetén meg főleg hagynám az egészet.
Nekem most volt cordon-ba és örülök, hogy csak annyi hibával kaptam vissza, hogy valami kis porszem bekerült a kamera lencse alá/közé.
Úgyse használom úgyhogy biztos nem küldöm vissza pedig hónap végéig még garis.
-
agabe
addikt
válasz
ittakary #5361 üzenetére
Nehez megmondani a tutit, mert sokaknak teljesen hibatlan (a masodik nekem is az, igaz a kijelzon volt pixelhiba nem a kameran ezert csereltettem), de refurb miatt nagyobb az esely mint normal keszulek eseteben, hogy valami problemaja lehet. 14 napn beluli elallas kicsit hosszadalmas, de ha nagyon akarja hasznalni azt a kamerat akkor kuldje vissza, a kovetkezonel meg ne varja ki a 3 napon tulimcserelehtoseg elmulasat ha barmi problemaja van.
Ha csak a tudat miatt...hat akkot en nem kuldenem vissza ha egyebkent mas tekintetben hibatlan. -
Ayanlith
tag
válasz
ittakary #5318 üzenetére
Az sem gond, ha egyből használtam a gyárilag félig feltöltött tabletet és nem az volt az első, hogy töltőre dugtam?
Igazából nem is az akku élettartamának csökkenésétől tartok, inkább attól, hogy esetleg emiatt melegszik jobban a gép vagy emiatt tapasztaltam a sercegést töltés közben stb..
-
Narxis
nagyúr
válasz
ittakary #5256 üzenetére
De találtam xda-n, ott volt akinek bekapcsolt ha 1 percig nyomva tartotta a bekapcsológombot vagy azzal együtt a le és fel hangerőgombot. Esetleg töltőre vagy gépre dugva megismételték a fenti műveletet. Nekem egyik se ment. Másodjára a gép valami qualcomm drivert telepített de semmi több.
Itt vannak topikok amiket találtam: Link
-
DonDragonka
őstag
válasz
ittakary #5078 üzenetére
Igen sok ROM-ot kipróbáltam mostanság.
Szerintem a legjobb kombináció:ROM Optipop
GAPS Normal
Kernel Glitch (2GhzCPU@600MhzGPU@Glitchy-L2)
Vigyázat ezek extrém tuningok amiket végigpróbáltam stock-tól fölfelé, egyesével, 2órás stabilitás teszttel, nem minden chip bírja, szóval ne ezekkel, hanem a stock +1-el kezd!!!!Ez így atomstabil, gyors (AnTuTu ~35E) és sehol egy fagyás az akis meg szépen bírja...
-
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest