- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Speeedfire #7695 üzenetére
Hi, ROM-t , ajánlást és a linket köszi. Tegnap feltettem és nyomkodtam 1 órát a tabletet igen frankó kis ROM, és nagyon használható vele a tableg még most is.
Köszi szépen.
-
stigma
addikt
válasz
Speeedfire #7695 üzenetére
Köszi szépen, kíváncsi vagyok rá, feldobom majd meló után valamikor.
Ahogy nézem a 3. oldalon van November 2022 Security Patches verzió is, kipróbálom azt majd. -
stigma
addikt
válasz
Speeedfire #7693 üzenetére
Igen, én is feltettem a 20.-as (A13), 19.1(A12) romokat de eléggé akadtak sajnos.
Gyári-t feltettem ami a 6.0.1, de elég hulladék.
lineageos 7.1-es ROM + Gapps-hoz van valami linked, ahol még megtalálom a fájlokat?Ha nincs semmi gond, mert megy vissza akkor a Resurection Remix 7.1.2 ROM.
#7692stigma
Ha valaki feltenné, arra kell figyelni, hogy ha régebbi romok nem mennek fel mert a partició módosított akkor vissza kell flashelni a régi origonalt.(sysrepartundo.zip)
[Guide] Repartition Nexus7(2013) to increase system partition - Extra Space for Rom | XDA Forums (xda-developers.com) -
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7615 üzenetére
Kár,hogy nem tudom 2.2-n stabilan tartani. A 2.19 a max, mert felette néha YT hibázik.
-
lamazonia
tag
válasz
Speeedfire #7613 üzenetére
az elején kicsit elszüttyögtem, nem igazán csináltam ilyesmit még, ilyen eszközzel, de kb. 1 óra alatt megvolt mindennel.
openGapps volt a szívós része, mivel nem volt elég helye, aztán találtam meg hogy emiatt nano ajánlott.egyelőre úgy tűnik frankó lett, de este még megnézem a kernel cserét is
-
El Gringo
senior tag
válasz
Speeedfire #7608 üzenetére
nekem csak az 5ghz-est szokta elfelejteni. a 2,4-est nem
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7608 üzenetére
Azt nem tudom, de mióta droid a világ nekem always on
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7606 üzenetére
Ne hagyd kikapcsolni. Nekem 4 napot megy néha néha böngészve wifi be és a Felvillanás is be van kapcsolva. Messenger facebook stb telepítve és ha merül QI töltőre rakva.
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #7599 üzenetére
Én meg pont azért raktam fel a LineageOS-t mert a gyári rendszer nem tetszett, itt meg tényleg minden sallangtól mentes operációs rendszer van, heti frissítéssel, bár én havonta 1x szoktam amikor megjön a friss Google secutity update a rendszerbe.
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7603 üzenetére
Én azt nem használok mert volt már belőle gondom.
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7601 üzenetére
Hát azért én szerettem a sok cuccot.. Egy valamit hagytak meg: Stock kerneles lassúságot. De ezt annyira,hogy ElementalX kernellel tripla gyors, még OC nélkül is. Most telefonomra keresek valami 8.0-8.1 romot lineageos kivételével.
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7599 üzenetére
Lineageos az a CM. Csak mivel volt wgy gubanc és a név le volt védetve a csapat tovább állt és elkezdték ezt.
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #7597 üzenetére
A LineageOS tényleg nagyon jó, nekem a telefonomon is az fut.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #7596 üzenetére
Megtaláltam végül a nemrég említett kernelt. ElementalX néven fut. Amikor twrp-n keresztül telepítjük, ekkor lehet beállítani a cpu-t és a gpu-t is, több más funkcióval együtt. Nálam 2.2 ghz és 491 mhz alatt fagyott és minden összeomlott. Viszont 2ghz és 450mhz alatt jónak tűnik. Kapott a rendszer egy busybox-ot is, ha már root volt.
Elég fürge a rendszer, de hosszabb használat után tudok többet mondani róla. A lineage os elég szimpatikus eddig. Nem rakott fel minden fost, mint anno a cm. -
Mezcal
addikt
válasz
Speeedfire #7588 üzenetére
Ott valami szoftveres gond lehet. Én még játszok is a tableten, és még úgy is elég jó, bár a jobb játékoknál már nem hasít a hardver miatt.
-
Keem1
veterán
válasz
Speeedfire #7583 üzenetére
Vicces vagy nem, ez már nekem is többször megfordult a fejemben.
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7580 üzenetére
Én se játszok(arra ott az adatlapos gép) de 1.5GHz-n még a Chrome is lefagyott meg hoppá nem sikerült a betöltés 50%-ban. Most az elsőből semmi nincs második ritka.
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7578 üzenetére
"kis" tuningot? Én egyszer teszteltem 2.3GHz-n kiraktam a hidegbe -20 fokba és prociban egy Snapi 800 pontját hozta.
-
laskr99
addikt
válasz
Speeedfire #7572 üzenetére
Nekem bejön. Akkor lódult meg a tab mikor 2.2GHz-re húztam és a gpu 491 MHz. Szóval most kb 39000 a pontszám antutuban.
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #7572 üzenetére
Nekem LineageOS van rajta, vállalható volt a sebessége, aztán pár hónapja szépen lassan meghalt az érintő kijelzője és nem tudtam tovább használni, javíttatni nem akarom, mert akármi tönkre mehet már kb rajta ennyi idő után.
Pár hete találtam neki feladatot, a bekapcsoló gombot megnyomva elindítja a gyereknek az altató zenéjét, újabb gombnyomásra pedig leállítja.
Szerencsére OTG-n az egeret simán felismeri, szóval a konfigurálással nem volt baj, csak ki kellett találni a vezérlést. -
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #7003 üzenetére
Ismerősöm 4k samsung tv jével gond nélkül ment a képernyő tükrözés 6 os droid alatt pár hónapja.
-
donjohnson
addikt
válasz
Speeedfire #6998 üzenetére
tegyél fel másik androidot (stock 5.1 vagy főzött romok) és próbáld azzal.
-
Keem1
veterán
válasz
Speeedfire #6996 üzenetére
Igen, közben felvilágosítottak, hogy rossz oldalról közelítettem
Szerintem én is az utolsók között vettem a nem smart tévémet (Samsung szintén, de "kicsi", 32 colos, nekem bőven jó). Nyilván, ha nincs, vettem volna smartot, de már a megvásárláskor tudtam, hogy Chromecast és pendrive fogja adni a megjelenítendő kép 99%-át (tévé előfizetésem sincs, csak az ingyenes antennás, de nem igazán szeretek sz@r tévéadásokkal megszakítgatott reklámokat nézni).Amúgy hsz-edből az nem esett le, hogy már meglévő problémára keresel megoldást. Bennem az foganatosult, hogy adott egy tévé, adott egy tablet és a kettőt kell működő módon (tetszőleges módszerrel) "összekötni".
-
Keem1
veterán
válasz
Speeedfire #6990 üzenetére
Igen, minden további nélkül. Google Chromecast 2 segítségével, és mind a Nexus 7, mint a Galaxy S7 kiválóan működik vele. Egy Samsung non-smart tévém van.
-
mgy
senior tag
válasz
Speeedfire #6576 üzenetére
Hidd el, sok gonosz dolgot csinál, keress más galériát, vagy rakd fel ennek az utolsó, még nem csitás változatát!
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #6561 üzenetére
Nekem fb lite van a tabon, közel sem olyan kényelmes mint a rendes nagy app, de tudsz vele leskelődni és még a csevegés is megy.
Sima fb appot én sem használok már jó ideje, egyszerűen semmi nem elég neki. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #6563 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
válasz
Speeedfire #6561 üzenetére
Szerintem adj egy esélyt annak a romnak, amit belinkeltem
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6556 üzenetére
Szerinted éjjel-nappal be van kapcsolva a kijelző?
Akkor azert feltetelezem, hogy be van kapcsolva, amikor lassusagra panaszkodsz. Ellenben honnan tudnad, hogy lassu? Akadozva jatsza le a hangot?A facebook-ot tenyleg nem akarom kommentalni, de akkor ezek szerint ugy tunik, hogy egy proba kedveert sem vagy hajlando ideiglenesen letorolni az appot, amibol pedig az jon le, hogy nem igazan akarod tenylegesen megoldani a problemat."
nem fogom chrome-on futtatni, mikor van dedikált app rá.
Amugy tisztaban vagy, hogy ilyen logika menten felrakhatnal 200 appot 200 weboldalhoz amit idonkent meglatogatsz (mert ma mar szinte minden nagyobb oldalnak van dedikalt appja), es hogy az esetek nagy reszeben az app - azon kivul, hogy semmivel nem tud tobbet mint a weboldal - rondabb/lassabb/szarabb, mintha csak megnyitnad az oldalt chrome-ban? Ha nem tudtad akkor most mondom.Értelmezni kellene a mondatokat.
Ertelmeztem is, es pont erre vonatkozott a masodik mondat, amit ideztel isAmikor vettem az akkori piacon a nexus tűnt a legjobb vételnek. Szoftveren pedig nem a világ vége, elhiheted. Egy optimalizálatlan, vanilla android fut alatta.
Valszeg azert tunt annak, mert kb az is volt, ahogy ma is kb az.
Ez pedig nagyban izles kerdese, de szoftveresen jobb tabletet meg nem lattam. Pedig kb lattam mindent. Lattam 150 ezres galaxy tab s-eket szabalyosan szaggatni a menuben, elcsufitott feluletekkel stb. Lattam meregdraga ipad-et is, izlesficamos menukkel, ahol a legalapvetobb dolgok is megoldhatatlanok voltak a szoftver korlatoltsagai miatt. Lattam windows-os tableteket, amik szoftveres tudasban, produktivitasra jelenleg a legjobbak, de igazabol mint tablet tul vaskos/kezelhetetlen volt, mint laptop pedig tul kicsi/gyenge.
Egy jol optimalizalt, vanilla android fut rajta, pont ezert az egyik legjobb. Ennel amire azt mondtam hogy talan jobb, az a vanilla android kozeli rom-ok megnovelt testreszabhatosaggal es hozzaadott hasznos funkcionalitassal, ilyen pl a CM. De nagyreszt tenyleg az is azert jo, mert nagyon vanilla kozeli.Egyebkent csak segiteni akartam, ennek ellenere valahogy sikerult megis egy szemelyeskedes iranyaba meno vitat kihozni ebbol az egeszbol. Ha tenyleg meg akarod oldani a problemat, akkor folytathatjuk, egyebkent viszont ennek igy sztem semmi ertelme.
Egyebkent garis meg a cucc? Mert ha igen, en siman visszavinnem/szervizeltetnem amikor tenyleg ugy belassult ahogy mondod, mert biztos, hogy nem normalis jelenseg.
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6552 üzenetére
Ez nem igy mukodik, a doze mode csak kikapcsolt kijelzonel tud aktivalodni.
Ne használjak fb-t, vagy mi?
Nem azt mondtam, hogy ne hasznalj facebook-ot, hanem hogy a mocsok szar appjukat torold le egy par nap erejeig, hogy megnezd, hogy nelkule mennyivel mas a helyzet, mert a facebook app az egyik legnagyobb mocsok, amit fel tudsz tenni az eszkozre, kimutatott teny, hogy jelentosen fogyaszt es lassit eszkozoket. Egy szoval nem mondtam, hogy ne hasznald chrome-bol, meg semmi ilyesmit. De ha ne adj isten tenyleg azt mondtam volna, hogy ne hasznalj facebook-ot 2 napig, az annyira abszurd? Nevetseges, hogy milyen vilagban elunk.Es az se mond el feltetlenul sok mindent, hogy egy sokkal ujabb, 5-szor dragabb telefon (htc m9) mitol es mennyire lassul be. Meg akkor is, ha az emlitett lassulas amirol beszelsz, minden bizonnyal valami ritka hiba lehet, amivel az emberek nagytobbsege nem talalkozik egyaltalan.
Ha pedig "a normális szoftver érdekel", abszolut fogalmam sincs, hogy hogy jon szoba nalad egyaltalan barmilyen tablet, ami nem nexus... Ha letezik olyan tablet, amin normalis a szoftver, akkor pont ez az.
-
Polllen
félisten
válasz
Speeedfire #6552 üzenetére
Áthidaló megoldás nem lehet, hogy a facebook appra rátolsz egy greenify-t?
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6550 üzenetére
Ha tenyleg olyanokat csinal amiket irsz, valami kimutathato jele pedig biztos, hogy kell legyen a lassulasnak.
"a retek android nem állítja be rendesen a cpu-t"
Komolyan mondom, hogy fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz, szerintem ennek ertelme sincs.
De amugy kerdes, hogy tulajdonkeppen mennyire is akarod megoldani ezt a problemat, ha annyira nem vagy hajlando, hogy egy proba erejeig letorold azt a hugy szar facebook appot a tabrol, hogy megnezd, hogy milyen nelkule a helyzet.HTC-nek van Nexus tabletje, Nexus 9-nek hivjak. De arrol inkabb oszlanak meg a velemenyek, mint errol a tabrol, amivel a tulajok resze abszolut meg van elegedve. Szoval tedd fel nyugodtan aprora, valszeg sokan orulnenek neki.
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6548 üzenetére
A fenti kepeket mar ilyen "belassult" allapotban lotted?
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #6545 üzenetére
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6545 üzenetére
Running service-esrol nem lett kep (developer settings-ben van).
Szabad tarhely van eleg. A RAM hasznalat kisse soknak tunik, nekem 800 mega alatt van az atlag. Az a facebook app biztos, hogy nem tesz jot neki, en kiprobalnam, hogy milyen nelkule a helyzet. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #6536 üzenetére
-
hjanos1
senior tag
válasz
Speeedfire #6528 üzenetére
Teljes újrahúzás az wipe-ot is jelent?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Speeedfire #6536 üzenetére
[link]
Azért ezt megpróbálhatod, 2 hete nálam ez megy a tabom -
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6533 üzenetére
Settings/running services: mik futnak?
Mennyi szabad belso tarhely van?
Hogy raktad fel a rom-ot? (factory image/ota - ha ota, honnan frissitve?) -
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #6522 üzenetére
"Nincs sok app fent. Főként fb"
Ne is folytasd. Az fb appja amiota letezik, mindig is egy ipari hulladek volt. Megyilkolja a procit, az aksit, mindent amit tud, kartekonyabb programot kb ha akarnal se tudnal felrakni. Torold, es ha annyira kell, hasznald chrome-bol.
Amugy nalam is kb az a helyzet, mint a tobbieknel: perfekt a cucc 6.0-an. Sose volt gyorsabb, honapokat megy ujraindulas nelkul a lassulas barmilyen jele nelkul, heteket kibir keszenletben az aksi, stb.
"Bugos az egész rendszer."
Ez pontosan mit jelent, es miben nyilvanul meg? -
válasz
Speeedfire #6528 üzenetére
miért ne számítana az üzemidő?
te azt mondtad h pár naponta újra kell indítsad különben belassul!
most megnéztem a tabimat: 250 óra folyamatos üzem után is pöpec
-
válasz
Speeedfire #6526 üzenetére
akkor te valamit nagyon eltolsz... villámgyors a tabot tökmidnegy, hogy mennyi az üzemideje
-
AllTheBest
őstag
válasz
Speeedfire #6522 üzenetére
Vicces, minden elfogultság nélkül, de eddig még csak talán 2-3-szor állt meg nálam gondolkodni a tablet, akkor sok alkalmazás volt megnyitva a háttérben.
Nem lehet, hogy 2012-es nexus-t használsz? -
válasz
Speeedfire #6520 üzenetére
gyárin használom másfél éve, eszembe nem jutott még lecserélni: 1x próbáltam másik kernelt felrakni, azt is megbántam!
mitől lassul be neked, milyen appok vannak telepítve?
mit szoktál csinálni rajta?
-
pippin12
tag
válasz
Speeedfire #5924 üzenetére
Elvileg nem nehéz javítani https://m.youtube.com/watch?v=LLCAeBe2hVU
-
pippin12
tag
válasz
Speeedfire #5921 üzenetére
Sajnos szeriahiba mivel az akksi felett megy a kábel, én ezzel vittem vissza az elsőt
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #5916 üzenetére
Ha full gyari rendszer, akkor nekem gyanus h ez hardveres, vagy legalabbis driver kozeli.. Ranezhetsz esetleg valamilyen programmal ami kiirja a szenzorokbol az adatokat amikor ez nem megy - cpu-z pl tud ilyet asszem.
Keem1: gyarilag lehetett engedelyezni/tiltani a forgatast amiota letezik a rendszer kb.. Vagy mire gondolsz pontosan forced alatt? Letiltott forgatas eseten ha elfordul egy app inditasnal, az csak olyankor lehet, ha az app csak azt az orientaciot tamogatja. Aminek pedig jellemzoen az az oka, hogy az app fejlesztoi nem tudtak/akartak vagy ertelmetlennek tartottak a feluletet masik orientaciora megcsinalni. Ha nagyon akarja az ember, gondolom ki tudja ilyenkor is kenyszeriteni a nem tamogatott orientaciot, de nem biztos hogy az jo otlet, mert jo esellyel okkal nem volt engedelyezve: lehet hogy teljesen hasznalhatatlan ugy a felulet, vagy nem is mukodik ugy az app...
-
Keem1
veterán
válasz
Én nem, szerencsére mindig elfordul, kivéve a nem tabletre optimalizált appok (pl. instagram), de azok eddig se fordultak el tájkép orientációba
amúgy gyárilag is beletehetnének forced landcape/portrait módot a rendszerbe, fölöslegesnek érzem a bugos, reklámokkal teli 3rd party appokat erre az egyszerű feladatra. De az ilyen nem fordulós appokat se igazán értem.. Hadd döntsem már én el, hogy milyen orientációban kívánom nézni. Tabletet 99%-ban fektetve használom, és baromira idegesít, ha egy nyomorult alkalmazás visszafordítja nekem a képernyőt állóra.
-
PistiSan
addikt
válasz
NEM!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Speeedfire #4855 üzenetére
Senki nem mondta, hogy szopatni kéne magad, a rom meg nagyon nem dzsunka, amúgy minden más rendben.
-
Brett001
aktív tag
válasz
Dzsunka nem dzsunka, azt hiszem még én is várok akkor a hivatalosra.
Tényleg sokáig tojóznak rajta.
-
assemble
addikt
válasz
Nem hiszem azert h dzsunka, de lassan tenyleg megeroltethetne magat kicsit a gugli hogy legyen mar hivatalos 5.1-unk es ne ilyen elavult szoftvert kelljen hasznalni
-
daveoff
veterán
válasz
Speeedfire #4456 üzenetére
Persze, most megcsináltam a gyári visszaállítást, meglátjuk....
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Speeedfire #4445 üzenetére
Köszi, de én még megvárom, amíg mindenki ezt mondja :-) Most olvastam, hogy BT fülest nem ismerte fel valakinél frissítés óta. Én csak azzal használom, nagyon fájna, ha nem működne és nincs kedvem visszacsinálni. Nem is sikerült egyébként összekötnöm a NRT-vel (Nexus Root Toolkit) XP alatt
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #4442 üzenetére
Sztem inkabb latvanyban, azon belul is foleg az animaciokban van a fo kulonbseg. Hasznalhatosagban sztem viszonylag minimalis a kulonbseg, azzal amugy nekem eleg regota nem volt komolyabb gondom az alap android-ban sem, ami pedig volt (foleg nehany testreszabhatosag hianya), az nagyreszt fennall most is, es custom rom-okkal/root-tal potolhato most is.
#4446: Hm, ez a cucc nekem sose volt lassu. Se 4.3-al, se 4.4-el. Mindig eleg gyors volt, kozben mondjuk tenyleg meggyorsabb lett kicsit optimalizaciok, most az ART miatt is.
De sztem nalad inkabb valami egyenibb problema lehetett eddig amin egy ujrainstall/friss rendszer (?) segithetett.. -
daveoff
veterán
válasz
Sok különbség nem lett a kezelésben, nem tudom mire érted ezt....
Sőt most meg kell szokni az új dolgokat, amik szerintem semmivel nem lettek egyszerűbbek, mint eddig.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Miért, eddig mi bajod volt vele ? Mi lett sokkal jobb ?
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #4434 üzenetére
Banhatod pedig, mert mocskos jo
-
daveoff
veterán
válasz
Speeedfire #4427 üzenetére
Igen, nekem megjöt az 5.0.1, be is lassult tőle...
-
[P]laci
senior tag
válasz
Speeedfire #4106 üzenetére
Ha minden jól megy, akkor így van!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Speeedfire #4103 üzenetére
november 3-a után várható a cucc!
-
Carvus
senior tag
válasz
Speeedfire #3837 üzenetére
én Viral litet-ot használok, az megy háttérben is..no meg amúgy is elég jó kis progi!
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #3497 üzenetére
"Ezt mond meg azoknak is akik előszeretettel használják weblapokon.
"
Sztem igazabol nem kell nekik mondani, erzik ok is, mert ezzel gyakorlatilag kizarjak a felhasznalok nagy reszet (ami gondolom nem erdekuk). Szoval hosszutavon eletkeptelen a dolog
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #3492 üzenetére
A legjobb a silverlight-ot elfelejteni...
Amugy valahogy szinte biztos vagyok benne, hogy meg lehet oldani linux-on ha akarja az ember, akar valami alternativ progival ami tudja valahogy futtatni, akar pl wine-al. -
Mazsika
őstag
válasz
Speeedfire #3488 üzenetére
Retekklubb használ silverright-ot, de annak meg van appja a playbe...
-
aizen92
addikt
válasz
Speeedfire #3484 üzenetére
Retekklub a silverlightos. Párom panaszkodik miatta, hogy nem lehet nézni a tabon.
Bár az RtlMost-ot megcsinálták azóta és normális úgy ahogy. -
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #3475 üzenetére
Ne is mond, anno vettem 85-ért újonnan, eltelt 9 hónap és lement 25K-t az ára. Utolsó pár hónapban sokat zuhant, előtte tartotta magát, gondolom jön az új modell azért adják olcsóbban, bár nem érzem hogy váltanom kellene másikra.
-
Csori72
aktív tag
válasz
Speeedfire #3475 üzenetére
nekem 50 pénzbe került a 32GB
új! 230$ és 16$ volt hozzá 1 csomag amiben van:
1db bőrtok; 1db neoprene tok; 1db füles; 1 érintőceruza; 1 zsinórcsévélő; 1 autós töltő; 2db fólia; 1db zsinórösszefogó; és van benne 1 jack csatlakozó amiből 2 zsinór jön ki, és 2 jacket lehet beledugni. na ezt igazán nem tudom mire fogom használni, de benne volt
a postakölség elenyésző, mivel 1 15kg-os csomagban jött (tehát volt benne jócskán más is pl 2db HP7 tablet) és mindezt hozták 100$-ér.
-
kovacs65
őstag
válasz
Speeedfire #3451 üzenetére
Mindenesetre meglepő.
Én egy hónapja adtam el a 32GB-os csak WiFi-s, 2013-asomat 55-ért. -
Csori72
aktív tag
válasz
Speeedfire #3419 üzenetére
majd ha megérkezik, és tudom a serialt
én pont az utolsóként említett módon hozatom, 1 Nexus7 32GB (229$) és 2db HP7 (2*99$). -
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #3371 üzenetére
Most ugrott fel nekem is a frissítés.
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #3359 üzenetére
Ne aggódj, nem minden nexus kapja meg rögtön a frissítést, be van ütemezve senki sem tudja mi szerint.
Csak kibírsz 1-2 hetet, gondolom neked sincs semmi gáz a tabbal, meg nem is hoz semmi olyat amit rögtön használni szeretnél.
Megnyugtatásul: Más készülékeken van hogy 1 év is eltelik a frissítésig, vagy soha nem is készül hozzá. -
heidrich
senior tag
válasz
Speeedfire #3017 üzenetére
tekintve, hogy sehol egy karc, vagy sérülés nincs rajta így nagyon jó árban vettem igen
-
heidrich
senior tag
válasz
Speeedfire #3015 üzenetére
én Szegeden vettem egy magánszemélytől makulátlan állapotban 50-ert, (16Gb wifi only) külföldről hozta és a papírok már nem voltak meg. De mostmár megnyugodtam.
Azt mondta az ugyfelszolgalat hogy júliusig garis, dobozon is ez szerepel mint gyártási hónap de tudtommal akkor még meg se jelent de lehet én néztem el
-
heidrich
senior tag
válasz
Speeedfire #3000 üzenetére
köszi a tippet, felhivtam őket, ez is világgaris. Mondta számla vagy garjegy sem kell hozzá, serial alapján történik.
-
heidrich
senior tag
válasz
Speeedfire: Köszi, majd fel is hívom őket.
Más kérdés: Megvettem a Nexus Media Importer appot, kérdésem az lenne, hogyan tudok úgy stremelni pl. MXplayerrel egy filmet, hogy az srt feliratot is megjelenítse?
Próbáltam úgy, hogy mindkét fájlt kijelöltem és úgy nyitottam meg de akkor sem jelent meg. MXplayer meg ugye nem latja az USB-t ha srt-t akarok tallózni.
Erre van valamilyen megoldás?
Köszi.
-
aizen92
addikt
válasz
Enyém bestbuyos, fel is hívom őket, hátha tudom itthon gariztatni, ha lenne vele gond a közeljövőben.köszi az infót!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Speeedfire #2983 üzenetére
FB messenger amennyire annak szamit
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Speeedfire #2980 üzenetére
2 nap moderalt hasznalttal. Ha HD YT meg jatek akkor egy nap.
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #2978 üzenetére
Annyira sztem nem nagy hatrany, nem torik le a kezed attol a ketto gombnyomastol amibe kerul egy masik billt felrakni.
Ellenben nincs teleszemetelve a szoftver eroforraszabalo/csunya hulladekkal, mint mashol, ez nem eppen hatrany
A htc megoldasat nem ismerem amugy, de egy swype vagy swiftkey sztem legalabb olyan jo kene hogy legyen, de inkabb jobb. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Speeedfire #2978 üzenetére
Hosszu uzemidot gondolom kikapcsolt WiFi es kikapcsolt kijelzovel erted el me nekem nem remekel
-
assemble
addikt
válasz
Speeedfire #2973 üzenetére
Ami htc one s-en gyari bill volt, az jo esellyel nem az a gyari bill, ami itt van (ami tenylegesen a vanilla android gyari billje). Hacsak nem raktad fel oda a vanilla billt kulon.
-
PistiSan
addikt
válasz
Speeedfire #2975 üzenetére
Hihi, a sok tartalom fogyasztot ugy latszik nem zavarja, de ahogy teged ismerlek ossze fogod hackellni.
-
Teki1986
tag
válasz
Speeedfire #2970 üzenetére
Ez engem is zavar hogy amikor gépelek akkor a szó javaslatokra csak a gmail-es és Facebook-os kontaktokra tud asszociálni.
-
PistiSan
addikt
válasz
Mióta vagy tulaj?
Remek kis gép, nem lesz rá panaszod -
assemble
addikt
válasz
Magyar nyelvre a gyari bill lehet h nem a legjobb, arra valszeg jobban jarsz pl swiftkey-el, swype-al.
Mas: hasznal itt valaki slimport adaptert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest