- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
Angel2014 #5620 üzenetére
5.0 elementalx csinálta. 5.02-vel már jó. Néha madden16-nál is kihagyott az érintő. Böngészni konkrétan idegesítő volt. Folyamatosan nyomkodni kellett az értesítő sávot.
+ egyéb
amúgy ha gyári ROM-ra telepítek egy minimalista gapps-t, akkor eltűnnének nekem a fölösleges google marhaságok, ha jól értelmezem, ugye? Gyári romnál maradnék.
-
assemble
addikt
válasz
Angel2014 #5562 üzenetére
"Adb reboot recovery ott wipe data factory reset és wipe cash-t törölni" - ez szerintem szuksegtelen mivel a factory image flash-eles kozben teljesen leformaz minden particiot. Bar valszeg sokat artani sem art, csak nem hasznal semmit.
"fastboot oem lock" - ezt pedig kifejezetten nem javasolnam. Legfeljebb kozvetlenul gariztatas elott lehet barmi ertelme, egyebkent abszolut semmi, csak magadat szivatod meg vele, mert ha legkozelebb kinyitnad, minden adatod elveszik, a bootloader nyitas soran minden adatod elveszik.
A "adb reboot bootloader" pedig akkor kell, ha adb modban van bekapcsolt allapotban a gepre dugva. Egyebkent el tudod inditani manualisan is recovery-ben (hangero le+pwr), es ugy arra sincs szukseg.
Ezeket leszamitva amugy sztem rendben van a dolog. Igazabol annyi a lenyeg, hogy eljuss fastboot modba (akar a paranccsal, akar manualisan ugy bekapcsolva), es ott unlockolt bootloader mellett (amit egyszer meg kell csinalni ha meg nincs meg) kiadd a flash-all parancsot.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
Angel2014 #5511 üzenetére
Lesz természetesen OTA is, majd szépen lassan..
Az OTA a türelmeseknek való
De elképzelhetőnek látom hogy XDA-n kitalál valaki wipe nélküli flashelést is, hogy ne kelljen OTA-ra várni.
A 6.0-hoz tartozó .bat fájlban sincs semmi új:
fastboot flash bootloader bootloader-flo-flo-04.05.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot -w update image-razor-mra58k.zipebből a -w paraméter a wipe, nem próbáltam még viszont -w nélkül flashelni. Most lehet megpróbálom
(#5510) bajaki most mid van amire esti programozol?
-
DonDragonka
őstag
válasz
Angel2014 #5227 üzenetére
Így van.
Bootloder UNLOCK
ROOT
És ezt követően számtalan progi áll rendelkezésre a play-en... Mivel én nem így szoktam, ezért nem tudok jót porgit mondani, de utána lehet járni.Van még olyan lehetőség, hogy keresel egy olyan ROM-ot ami neked megfelel, és eleve hiányoznak belőle a felesleges cuccok.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Angel2014 #5221 üzenetére
Semmi.
Legalábbis nekem, ez inkább amolyan passzió...A gyári is nagyon jól össze van rakva.
Pár haszontalan cucc van benne, és pár hasznos dolog hiányzik belőle(amit hozzá lehet csapni utólag is) meg nincs kihegyezve, de ez csak finnyás nyavalygás a részemről...
Máshogy megfogalmazva, ha a jó lehet még jobb akkor miért ne?
-
Magnat
veterán
válasz
Angel2014 #5170 üzenetére
Üzemidő: persze, alapvetően így van, de azért a tény, h szerényebb hardverből nagyobb akksival jó optimalizáltság mellett valszeg jobb üzemidőt lehet elérni. Használtam pl egy darabig teszt jelleggel LG Pad 7.0-et (Snapi 400, 1gB, 1280x800, 4000 mAh), az olyan üzemidőket hozott, amit a Nexusom új korában sem - a készenléti ideje szintén elég meggyőző, egyszer kimértem végig bekapcsolt wifivel és egy beállított Gugli accounttal, 324 óra után is volt még benne 7% [link]
Egyébként arról sem vagyok meggyőződve, h a fent linkelt 88 usd-s kínai csoda (ok, nem kapható itthon, de a Nexus sem és vámmal sem lesz több 35-38k-nál) az 5000-es akksival nem szorongatná meg üzemidőben is a Nexust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest