- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Nem tudom még nem nagyon teszteltem. 2.2 instabil volt(play nem akart telepíteni meg progik omlottak) ezért vissza raktam 1.9-re. eddig nem vettem észre többlet fogyasztást habár mivel most lett asztali gép ezért nem annyira használom. Teszt kedvéért felhúztam odáig. 2214 mhz instabil,2264-en instant lefagy. 2214-en meg geekbench alatt fagy és restartolt.
-
laskr99
addikt
7.1-ben debütáló feature. 2 android van az eszközön. Az egyik fut és ha frissítés jön ki a másikat frissíti használat közben így észrevehetetlen .Csak akkor veszed észre ha rebootot kér. Nem lesz a frissítési kérem várjon dolog és a 20-30 percig használhatatlan a tablet.
-
laskr99
addikt
Nekem múltkor ha jól emlékszem működött.
Más: Olvastam XDA-n lehet mi is megkapjuk a seamless uldate cuccot. Mivel a mi tabunk szerencsésen multirom kompatibilis. Elvileg ez alapján fel tudják hackelni.
Infó:
http://www.xda-developers.com/exclusive-dual-boot-may-be-possible-on-pixel-phones/ -
laskr99
addikt
Nekem így ment:
1.Biztonsági másolat készítése twrpvel
2. Minden töröl kivéve internal storage
3. Rom zip feltelepítése(A hibakódokat figyelmen kívül hagyod) FLO legyen ha csak wifi.Ne rakd fel a gapps zipet!
4. Miután felrakta a rom zipet reboot to RECOVERY semmiképp se system! Azt fogja írni nincs fent rendszer de van nyugi.
5. Miután újra recoveryben vagy rakd fel a gapps zipet ha kész reboot system.
6. Gyors 7.0 élvezése. -
PistiSan
addikt
Én is így vagyok vele, szeretem nagyon ezt a tabletet, a támogatás is jó volt hozzá mindig.
Ha egyszer meghal, régebben biztosra vettem hogy egy másik nexust fogok venni majd, de a most megjelenő új név alatt (nexus-->Pixel) már olyan áron adják, hogy ennyit nem biztos meg megér majd nekem a jövőben.
Egyelőre csak telefonokat láttam, de azok is elég drágák szerintem. -
assemble
addikt
+1.
A 2012 sajnos kis ido utan belassult (valszeg a NAND teljesitmenye miatt) igy nagyon gyorsan lassu, alig hasznalhato, elavult lett. A 2013 a mai napig megallja a helyet, es az egyik legjobb tablet a kategoriajaban. Alap dolgokra teljesen jo, a legtobb dolog eleg fluidan megy rajta, foleg csak a legujabb, legdurvabb grafikaju jatekoknal erezni, hogy lehetne kicsit feljebb lepni, de amugy majd minden jatek eleg jol elfut rajta ma is.De lassan johetne mar folytatas neki, megis csak 3+ eve adtak ki. Pletykaltak egy 7"-os Nexus (Huawei) tabletrol idenre, de tegnap nem mutattak be meg ilyet..
-
törölt tag
Szerintem kamu, de ha váltok, akkor szerintem platformot is. Valami Windows féle cuccra, olyan táblagépre, amilyen az ASUS TF810C amin teljes értékű Windows futott. Az ok? Hogy az 10+ évig kap biztonsági frissítéseket.
-
laskr99
addikt
-
assemble
addikt
Ezzel egyutt is eleg hosszan tamogattak.
De tenyleg szomoru azert. N5 sem kapja meg amugy, amire meg tobb esely lett volna.
Foleg az idegesit, hogy itt mar egyertelmuen nem technikai okok allnak a hatterben, minthogy keves a RAM, gyenge a GPU, ilyesmi, hanem tenyleg csak annyirol van szo, hogy 3+ eves, es egyszeruen nem tudnak/akarnak eroforrast allokalni ra, hogy ennyi ido utan is rendesen megcsinaljak es teszteljek rajta.
A kozosseg xda-n persze majd megcsinalja helyettuk ingyen meg jopar evig biztos (ahogy N5-nel is).
De hosszutavon ezzel valamit kezdhetnenek, mert egyre kevesbe lesz trend, hogy mindig mindenki 2 evente lecsereli a telojat, egy tabletre ez meg fokozottan igaz. -
assemble
addikt
"a másfél terrás ntfs merevlemezt is kezelte alapból"
Ehhez csak egy driver kell, amit nagyon egyszeruen hozza lehet adni root utan. Ha jol remlik, jogi/licensz problemak miatt nincs benne alapbol.
Amugy 1 honapon belul lesz 3 eves a tabletem. Es fel se merul meg, hogy masra csereljem. Repul az ido..
-
laskr99
addikt
Nekem ez előtt lenovo tabom volt. Hát az látszik a minőségén is. Másoltam belső memóriára kihalt a tab és 10 percig fagyott.. Ez mindenben jobb annál. Fél év után annál csillagos volt a fekete kép annyi behalt pixel volt. Annál az usb port halt el. Ez mindenben jobb annál hibákkal nem törődök egyedül a képtörés zavaró néha.
-
-
amtibacsi
aktív tag
Eredetit nem mentettem le sajnos, megvan az valahol ? Nálam azt csinálja, hogy nem jelentkezik fel automatikusan a wifire. Annyit ír ki, hogy mentve. Ilyenkor rá kell bökni, hogy csatlakozás és akkor jó, de ez macerás. Mágneses tokom van, eddig, ha kinyitottam automatikusan csatlakozott. Most gyakran el is dobja a wifit
-
assemble
addikt
Igen, amikor nalam elojott, arra emlekszem, hogy az ujrainditas oldotta meg. Ezek alapjan amiket leirtal, nekem elegge ugy tunik, hogy ez a gpu driver-ben lehet egy hiba, amit ezek szerint bizonyos appok surubben kivaltanak.
Determinisztikus modon elo tudod hozni a hibat valamelyik appal? -
assemble
addikt
Ez tenyleg eleg furan hangzik. Nalam osszesen nehanyszor jelentkezett ez a dolog, utoljara nem is tudom mar mikor.
Lehet, hogy egyszeruen tulmelegedes miatti leszabalyozasrol van szo (pl ha a progik indokolatlanul leterhelik a tabot) - nem tudom elmulik-e pl a problema, ha keszenletben hagyja az ember egy idore "kihulni". Vagy persze lehet vmi driver hiba is... -
Magnat
veterán
Az enyém újabban azt csinálja, h megnyitok egy lapot browserben és arról ha megnyitok egy linket új ablakban és utána ezt bezárva vissza akarok térni az eredeti laphoz, akkor sok alkalommal az eredeti lapnak egyedül a háttérszíne marad meg, minden más eltűnik ... néha kis várakozás után visszaadja a tartalmat, legtöbbször viszont nem, ilyenkor a linket vágólapra dobom, lapot bezárom és új lapon megnyitom, ekkor megnyílik jól. Ami érdekes, h Dolphin és Boat alatt is jelentkezik (ezt a két browsert használom) a hiba, szóval nem alkalmazásfüggő ... memória van elég szabadon (800-900mB) és a browserben sincs megnyitva más.
-
arsenix
tag
Azért kerül majdnem minden telefon kijelzőcseréje minimum 30e-be, mert általában össze van ragasztva az érintőpanel és az lcd, így csak együtt cserélhető.
Vannak telefonok és tablet-ek, ahol nincs összeragasztva, és abban reménykedem hogy a nexus 7-nél sincsen (egyébként láttam hozzá csak üveget ebay-en 7ezerért, tehát elképzelhető hogy ennél a modellnél működik ez a trükk)
-
törölt tag
Már visszatérítést kértem rá, mert nem tudták szállítani. és mert egyéb okom is volt rá.
-
assemble
addikt
Ez nagyon fura, mert nagyon regota (talan 4.1 ota) az android gyarilag vsync-elt tripla bufferelt 60 fps-el fut, szoval ha rendesen mukodik, nagyon nem kene tearingelnie
Nalam honapokig szokott menni a tablet ujrainditas nelkul, es nem latok ilyet egyaltalan.Egyszer remlik, hogy talalkoztam ilyesmivel (tearing+lassulas) meg egy regebbi szoftveren, miutan valamilyen videot valamilyen lejatszoval le akartam jatszani, szerintem a videora a hardveres gyorsitas sikerult ott valahogy felre ami valszeg valahogy magaval rantotta a gpu-t, ami ez utan valamiert hibas/lassu allapotban maradt amig ujra nem inditottam. Lehet, hogy a video volt hibas, lehet hogy a lejatszo, lehet hogy a gpu driver, a legvaloszinubb, hogy ezek valamilyen hulye kombinacioja. De azota sem fordult elo ilyen.
Szoktal rajta videokat lejatszani, nem azutan szokott elofordulni?
-
papa, ne nekem mondd ezt
te voltál a balfék aki kifizette a pénzt a vezetéknélküli töltőre
én tudom nagyon jól hogy egy mozdulat bedugni
nekem anno Nexus 6-tal együtt jött egy vezetéknélküli töltőpad, azt volt hogy használtam, mert kényelmes volt, de pénzt nem adtam volna érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest