- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért vettem két Nexus-t is mert egyrészt ez a referenciakészülék, másrészt pedig ehhez jár a leghosszabb támogatás. Eredetileg 18 hónappal indított a Google ami vicc kategória volt. Az USA-nak és az EU-nak szabályozni kellene, hogy minden gyártóra érvényes legyen egy meghatározott minimális szoftveres támogatási időintervallum.
ASUS MeMO Pad 8 (ME581CL) táblagépet éppen ezért nem vettem, mert nem volt garantált, hogy megkapja az Android 6.0-t.
(#6712) assemble: Ebből a szempontból jobb az olyan táblagép, amin x86-os Windows fut, mert ott legalább a biztonsági frissítések sokáig fognak jönni. Annál már az a kérdés, hogy mi jön el hamarabb, a táblagép hardveres vége, vagy a támogatottság? Előbbi esélyesebb
A másik dolog meg az, hogy így nehéz küzdeni a Google által fájlalt OS verziószám fragmentációval...
-
assemble
addikt
En kb azonnal megvettem a hazai megjeleneskor (2013 szeptemberben) es nem nagyon vettem eszre, hogy gyengelkedne. Mondjuk szinte soha nem nyomkodom annyit hogy egy nap tobbszor kelljen tolteni (max pl ha utazok es valami komolyabb jatekot nyomok hosszabban), az atlagos inkabb napi max 1-2 ora hasznalat, es igy toltogetem pl 3-4 naponta.
Azt meg nem lehet tudni, hogy jon-e ra N hivatalosan, az, hogy a preview nem jott ra, az meg nem jelenti azt. N5-re sem jott preview, pedig arra asszem szinte biztos, hogy jon az N. Ez mondjuk regebbi annal is szoval kicsit kevesbe valoszinu, de meg semmi se biztos sztem. Nemhivatalosan meg tuti lesz ra, sztem ugy is teljesen jo lesz..
GoodSpeed: technikai akadalya sok esetben nem lenne a dolognak (max regebbi hardverek eseten fordul elo, hogy valamilyen driver-bol egyszeruen nincs ujabb, de elegendo penzzel ez is orvosolhato altalaban
), szoval itt altalaban arrol van szo, hogy nyilvan penzbe kerul nekik megcsinalni es letesztelni egy szoftvert egy keszuleken, amit nem tudnak a vegtelensegig vallalni. Mostanaban 3 evig legalabb szoktak kiadni szoftvereket ami azert mar nem olyan rossz, a kozosseg meg altalaban meg azutan is jopar evig elviszi a hatan a cuccot..
-
törölt tag
Azért csak durva ha a Google 3 évente kb megcsinálja, hogy nem adja ki a legújabb Android rendszerét. 2012-es Nexus 7 esetében ez hardveres szempontból indokolt volt. Ott eleve erősebb komponenseket kellett volna használni, de az is jó lett volna ha marad 4.4.4. A 2013-as Nexus esetében én maximum csak üzleti okokat látok a döntés mögött.
-
-
-
assemble
addikt
6.0-an meg nem probaltam, de valoban mintha az gyarilag is tudna. Az mondjuk lehet baj ha a rendszer gyarilag is kezelne, te pedig pluszban hasznalnad a stickmount-ot is, szerintem ossze tudnak akadni, volt mar ebbol problemam CM-en (ami szinten gyarilag kezelte/mountolta a kulso tarhelyeket).
-
PistiSan
addikt
Nekem egyszer volt olyan, hogy este rádugtam a töltőre a tabot, aztán pici cincogást hallottam!
A töltőbe bele dugott usb kábel adta a hangot, kb 1 éve nem húztam ki belőle, biztos volt egy kis kontakt hiba, fel is melegedett az USB végénél a csatlakozó.
Kihúztam, vissza dugtam és azóta is jó.
Aki gyakran használja a tabnak a microusb-jét, töltés + OTG, szerintem annál ott kophat el a csatlakozó inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest