- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #7091 üzenetére
Szerintem amugy az is benne van, hogy pontosan tudjak, hogy akar hivatalosan tamogatjak meg, akar nem, a kozosseg meg jo sok evig tamogatni fogja, igy akit igazan erdekel a dolog, annak ugysem lesz sok problemaja belole, akit meg nem erdekel, annak jo lesz a 6.0 is meg nehany evig amig varhatoan hasznalja meg a cuccot.
Amugy nekem sem tetszik ez a mesterseges elavulas, de ez az egesz iparag rakfeneje, valahogy bevett dolog azt mondani, hogy ugyis mindenki 1-2 evente lecsereli a telefonjat/tabletjet, pedig ez egyre kevesbe igaz, plane a tabletekre, ahol a piac meginkabb lassuloban van.Bici: ez nem problema, a 7.0 tamogat 32 es 64 bites architekturakat is.
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #7088 üzenetére
Sose mondtak, hogy megkapna.. Plusz szerintem a Nexus vonalbol sose kerestek sok penzt. Plane nem ezzel a modellel (230 dollarert jelent meg, es szarra verte az egesz piacot, beleertve a ketszer dragabb tableteket is).
Penz/eroforras lenne megcsinalni/tesztelni ra, az biztos, sok mas racionalis erv nincs amellett, hogy miert nem jon ki ra. Esetleg meg h ujabb tabletekre osztonozzenek, de az o vonalukon ennek a tabletnek jelenleg nem igazan van "utodja".. -
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6144 üzenetére
Google Chromecast 2.0 HDMI Streaming Media Player - ASUS Nexus 7 II - Sony KDL-32EX650- Youtube
Amit a microHDMI- HDMI kábel + az ASUS Google Nexus 7 II dokkoló együtt nem tudott megoldani, azt a Google Chromecast egymagában megtette. A videóban az látszik, ahogyan a Google Chromecast segítségével, a Nexus 7 II táblagép asztalát a Sony KDL-32EX650 tévére Streamelem.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6967 üzenetére
Azoknak akiket zavar, hogy a virtuális billentyűzet kitakarja a kijelző felét:
Rapoo E6100 +ASUS Nexus 7 II - Rapoo E9050 + LG 32LF632V - Youtube
-
laskr99
addikt
válasz
#41133696 #6768 üzenetére
Itt például ma felcsatlakoztam samsung okostévére filmet lejátszva.A kijelző egy idő után lezárt majd mikor be próbáltam kapcsolni akkor fekete kép és a háttér váltakozva ugrált.Kapcsolatot megszűntettük erre wifi be fekete kép és halál.De volt már mikor a messengerben akartam képet felvenni kifagyott és újraindult.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6285 üzenetére
Next Launcher után a Nexus 7 2013 táblagépen is a Nova Launcher lett az új kedvencem, mert a gyári után ez az eddigi egyetlen, ami ha a megszokott fekvő elrendezésről átváltok állóra, nem kutyulja össze az elrendezést, és például Google Drive helyre is lehet vele exportálni illetve onnan importálni a beállításokat. Egyébként hosszú hónapok óta LG Leon okostelefononom is ezt használtam megelőzően. Miután ott is bevált, lett a táblagépen elsődleges.
-
Keem1
veterán
válasz
#41133696 #6467 üzenetére
Ez azért egy picit pontatlan megfogalmazás
Az AGPS is képes saját erejéből pozíciót találni, csak sokkal lassabban, mint net nélkül, vagy a sima GPS, az általad is említett kisebb számítási teljesítmény okán. Tehát nem használhatatlan net nélkül, de lassabban talál holdat."Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet"
A lopásgátló viszont már tényleg nem működik netkapcsolat nélkül.
-
TaylorPro
addikt
válasz
#41133696 #6451 üzenetére
Az a bajom az üveggel hogy nehezebb tökéletesen feltenni mint a fóliát. Ahogy látom ez sem 100%. Tudom mert a Nexus 5-re vettem Nillkint. És ha egyszer leveszed, majd visszarakod, még rosszabb az eredmény. Nem mosható le mint a fólia a szilikon réteg miatt. Ezen a "nagy" kijelzőn kedvem sincs fóliázgatni. Ha microkarcolódik és zavar, a fólia eltakarja. Eddig mindent fóliáztam. Telón van fólia mert az sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve. Ha gyerek használja jó lehet az üveg nem mondom.
Más: Tudom hogy nem lehet itt hirdetni, de talán annyi belefér hogy van eladó gyári Nexus 7 2013 neoprén zippzáras tokom. Eredeti csomagolásban. Privátban írjon akit érdekel. Kérem a modokat nézzék ezt el. Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6197 üzenetére
A mai napon kaptam emailt, amiben tájékoztattak, hogy:
"A vevőszolgálati csoport az alábbi elemhez hozott létre jóváírást"
Szóval ma várhatóan meg is érkezik a pénz. Jobb ez így mert a fehér tokból nem kell kivenni mindig és rátenni a dokkolóra, mint a 2012-es verzió esetében történt volt. Itt nincs POGO csatlakozó, hanem a dokkoló is ugyanazt a csatlakozót használta, mint amit egyébként azok, akiknek nincs dokkolójuk...
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6353 üzenetére
Borzaszto hulyeseg a cikk sztem.
Multi window valszeg az N-ben jon, ami viszont tuti h nem juniusban jon, hanem az ev vege fele, es igen valoszinu, h nem 6.1 lesz a verzioja, hanem 7.0.
Hogy hivatalosan megkapja-e ez a tablet, arra nem mernek fogadasokat kotni, mivel a varhato megjelenese jocskan 3 even tul lesz mar. Nrm hivatalosan mondjuk tuti h lesz, szoval annyira nem izgulok miatta -
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6285 üzenetére
Google Now Launcher
Ez a gyari launcher frissebb nexus-okon is. Akinek egyszeru kell es nem akar mindent testreszabni, arra sztem perfekt. -
törölt tag
-
RaverShox
tag
válasz
#41133696 #6278 üzenetére
Holnap meló után bemegyek az üzletbe,hazafelé úgyis útba esik
Amúgy a rendelés visszaigazolásban írtak egy ilyet is: A megrendelt termék(ek) közül egy vagy több nem a megjelölt szaküzletünkben található, a termék(ek) átmozgatásáig szíves türelmedet és megértésedet kérjük! Mondjuk a móricz bevolt pipálva...
-
yossarian14
tag
válasz
#41133696 #6270 üzenetére
Nagyobb a kijelzője, erősebb és nem refurbished-ként fog kezdeni, még szép hogy drágább lesz
Nálunk a családban megvan az eredeti, első LG G Pad 8.3, már az is tudta az 5 GHz-et. Az eredeti G Pad-et viszont tényleg nem lenne érdemes lecserélni az újra, nagyon minimális az előrelépés.
-
kissg620
tag
válasz
#41133696 #6259 üzenetére
Szia, majd azt megnéznéd pár nap múlva, hogy esetleg halványan látszik-e a bal oldali részben lévő mágnesek nyoma? Azért kérdem, mert korábban vettem hasonló tokot és pár nap múlva bizonyos szögállásban nézve megjelentek függőleges csíkok a kijelzőn. leszedtem a tokto, aztán utána el is tűntek.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6209 üzenetére
Nem tudom, hogy jól tettem e de egy kiskaput hagytam, mert azt írtam nekik, hogy amennyiben tudnak teljesíteni, akkor a rendelésem, érvényesnek tekinthető. Nem szeretnék a pénzem után szaladni.
Egyébként azt viszont jól csináltam, hogy nem TPU szilikon tokot rendeltem.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
#41133696 #6197 üzenetére
Nekem matt fólia van rajta, darabja 800 Ft volt és a tok is ilyen, ebayről 1600-ért. Eléggé túlárazottak ezek a dolgok. Egyébként ezen a tokon keresztül is tölti a QI töltőm a tabletet. Az is volt vagy 1200 Ft :-)
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6169 üzenetére
Sajnos a slimport adapteres kepkikotes (legalabbis ezzel a tablettel) kicsit necces ilyen szempontbol. Nagyon sok 3rd party adapterrol hallottam, hogy nem mukodik, de meg a hivatalosrol is sok esetben hallottam ilyet. Ami mondjuk fugghet a konkret hdmi kabeltol, es a konkret tv-tol is. Nalam peldaul egy regebbi modellel az egyik tv-vel hibatlanul mukodott, egy masikkal mar nem, vagy alig. Az ujabb hivatalos modellek elvileg joval jobbak kompatibilitas szempontjabol, es joval kevesbe valoszinu veluk ilyen hibakba futni, ezert javasoltam volna, hogy hivatalos, SP1004-es adaptert vegyel, mert az a legujabb most (illetve ott a 4k-s is ha kompatibilis), szoval azzal a legvaloszinubb, hogy mukodik..
A dokkoloban az a gyanum, hogy nem a legfrissebb fajta adapter van beepitve.. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6169 üzenetére
Egyébként most néztem, hogy amit kaptam a 2013-as N7-hez adaptert 1 az 1-ben ugyanaz amiből kettő is van, a 2012-höz nekem, mert anno volt egy amit adtak hozzá, és volt egy amit a dokkolóhoz vettem. Az egyik a 2012-höz lett odaadva a családtagomnak de a másik még megvan, tartaléknak
Nexus 7 (2012/2013) adapter.
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6050 üzenetére
Semmikeppen nem ilyen, 2 fajta microUSB-HDMI szabvany van (MHL es slimport), es a ketto nem kompatibilis egymassal, az n7 2013 a slimport-ot tamogatja (MHL-t nem). Masreszt ha jol latom, abban a dokkoloban, amit rendeltel, alapbol van hdmi kivezetes, tehat a dokkoloba bele van epitve a slimport adapter es megoldja a hdmi-re valo konverziot, ahhoz igy mar nem kell kulon adapter. Innentol csak egy hdmi kabel kell. Illetve annyi szivas van meg, hogy micro hdmi van rajta. Szoval pontosabban ami kell: Micro HDMI - HDMI kabel (ilyesmi), (vagy egy sima HDMI - HDMI kabel (ilyesmi) + Micro HDMI - HDMI adapter (ilyesmi))
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6046 üzenetére
Ez a hivatalos magyar oldala a slimport-nak (igy hivjak a tablet altal tamogatott hdmi kimenet szabvanyt) : [link]
Es ha ramesz az oldalon a HDMI adapterre, ugyanarra a linkre iranyit, amit az elobb beirtam az amazon uk-n, a hivatalos SP1004 modellre. (van amugy 4k-s verzio is, nem tudom ez kompatibilis-e a mi tabletunkkel is, szerintem annak kene lennie)
Szoval ez a hivatalos modja, en is onnan rendeltem, 1 het alatt ideert sztem, tudod itthonrol is ervenyesiteni a garanciat. Persze az is jo, ha itthon talalod meg egy boltban ugyanezt a hivatalos adaptert (SP1004 legyen a tipusa, arra figyelj, voltak regebbi, kevesbe jo valtozatai is), de szerintem nem valoszinu hogy megtalalod itthon, vagy ha meg is talalod, sztem nem lesz olcsobb.Illetve ha megrendelted a dokkolot, ugy latom azon mar van hdmi kimenet alapbol, szoval akkor gondolom slimport adapter ugy kulon nem is kell mar..
-
törölt tag
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6040 üzenetére
Szoval ha jol veszem ki, lenyegeben minden megoldott, csak annyi hianyzik, hogy ki tudd kotni hdmi-re, mikozben toltve van es kap annyi aramot, hogy ne meruljon?
Az osszes slimport adapter amit lattam hozza olyan, hogy belemegy egy tolto is, ami tolti kozben a cuccot, de a legjobb a gyari adapter, ami asszem nagyobb sebessegu toltest is tamogat: [link]
Amugy van valami hivatalos dokkolo hozza, de ovatosan, m
ert megoszlanak a velemenyek rola ahogy latom: [link]Daydream-re sztem biztos van valami megoldas, legalabbis gyari ficsor volt mar 4.0 idejen is...
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6036 üzenetére
A következő lenne az elképzelés:
Nexus 7 2013 - Rajta Filmbox Live, Mindig TV, TV GO előfizetéssel , Youtube Streammel-, és ehhez kellene egy megbízható HDMI kábel, hogy:
" Alul középre került a microUSB-aljzat, mely SlimPort-támogatással rendelkezik, azaz megfelelő átalakítóval USB-hoszttá lehet varázsolni, illetve akár HDMI-, DVI-, VGA- és DisplayPort-csatlakozóvá is lehet változtatni."
Hozzá tudjam csatlakoztatni a Philips 237E3QPHSU monitoromhoz.
A billentyűzet nem gond, mert az már a 2012-es Nexus 7 alatt is megvolt, az egérrel együtt, egy Rapoo E6100 Blade Hun Bluetooth billentyűzet és egy GIGABYTE M7700B Bluetooth egér párosával oldva
Hangfalnak egy Genius SP-M150-et használnék szintén az előző Nexus-tól örökölve.
Viszont az a kérdés, hogy a vezeték nélküli töltést hogyan oldjam meg? Van e olyan erre alkalmas töltő amivel egyszerre úgy tölthetem és használhatom, hogy a folyamatos Streamet táplálni bírja úgy energiával, hogy egyáltalán nem merül közben az akkumulátor? N7 2012-nél a dokkoló ezt megoldotta.
Aztán még lenne egy ilyen része is a dolognak, hogy nálam az N7 2012 a dokkolón éjszaka mutatta az időt, és az időjárást is:
Van e mód, hogy ez is működjön?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6035 üzenetére
Ugyanúgy mint az elődje ez is főleg itthon lesz használva. A 2012-es verzióhoz nekem van dokkolóm, viszont ehhez már ilyen nem volt szükséges, azonban én szeretnék neki valami állványt, amin miközben megy a TV Stream, olyan betekintési szögben nézhetem kb mint az elődjét. Milyen megoldást tudnátok erre javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest