- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
dehecked #5246 üzenetére
A konkret problemara: passz, nem nagyon csinaltam meg ilyet, de amugy van ra esely, hogy visszahozhato meg az adat, ha nem irtal ra sok adatot azota.
Bootloader unlock-olva van (bootkor van a google logo alatt egy nyitott lakat?)
Mert alapvetoen az okoz wipe-ot, ha az megvan akkor maga a root nem okoz mar wipe-ot. Ezert celszeru mindig azonnal kinyitni a bootloader-t. Es max akkor visszazarni ha valami baja van es szervizbe kuldene az ember. -
David3
őstag
-
assemble
addikt
válasz
dehecked #4116 üzenetére
A SoC az biztos, hogy kevesebbet fogyaszt (mikozben joval erosebb is), de az 1080p kijelzoje sem fogyaszt szamottevoen tobbet a 720p-snel, ha meg azt is hozzaveszed, hogy ekozben a nexus 7 2013 a legnagyobb fenyereju tablet a piacon, akkor plane.
Osszessegeben joval jobban birja aksival a cucc az elozo nexus 7-nel, pedig sokkal erosebb a soc, sokkal nagyobb felbontasu a kijelzo, es az aksi is kisebb benne. A technika csodai#4119: varhatoan 1-2 heten belul kapunk lollipop-ot. De ha turelmetlen vagy, nyugodtan rakd fel addig a final preview image-et, az is nagyon jonak tunik mar.
-
FeRkE
őstag
-
ATM_automata
őstag
válasz
dehecked #4109 üzenetére
Szia,
Láttam a FonePad topicba is írtál. Alapvetően más a két készülék. A FonePad-al lehet telefonálni, a Nexus-al nem. A Nexus Wifi-s (vagy 4G-s) a fonaped 3G-s. A Nexus 16GB-os 2 GB RAM van benne, a FonePad pedig 8/1-es. A Nexus-on Stock Android fut, jelenleg 4.4.4-es és nagy eséllyel jó sokáig lesz rá még frissítés vagy főzött rom. A FonePad 4.4.2-es, az ASUS saját modja fut rajta, az intel proci miatt főzött romok nem igen vanna rá. Plusz az én FonePadomra (első generáció) még az életbe nem jött verzió frissítés...
Még annyi, hogy ha jól látom a Nexus árát (66.707.-Ft átszámítva) én használtan vettem egy 4G LTE-s/32GB-ost 55.000.-ért a PH aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- BMW topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged