- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Nem azon megy a sírás, hogy megkapjuk -e, mert meg kell kapnia a készüléknek. Az a baj, hogy a google nem képes mostanában rendesen megírni a stock droid nexus portjait. Pixelre eddig nem sok panaszt hallottam (csak a bluetooth issue-t).
És minél öregebb egy nexus, annál gyatrábbak az új updatek rá. Nem kell nagyot ígérni, ha nem tudják tartani.
Így hiába kapom meg a 8.0-t, ha már a gyári is egy rakás....abból nem lesz jó custom rom sem. Nem azért vettem ilyen telefont, hogy romolni kelljen.
1.5 óta használok droidot (az összes verziót) és egyértelműen kijelenthetem azt, hogy mindig van valami hiba a custom romokban. Először mind stabilnak tűnik, aztán amikor egyszer tényleg kellene a készülék akkor hirtelen force close-ol a dialer vagy a system ui, stb. Ennek én nem akarom kitenni magam (már, mert régebben imádtam romolni, de ráuntam).
-
KFeri22
tag
Hajrá
(#5041) apaszka Én is használtan vettem. Kaptam hozzá egy GSM boltos számlát, amin csak a telefon típusa és gyári száma van és van egy jótállási jegy, amin típus, IMEI, bolt neve, bélyegzője és vásárlás dátuma van. A bolt honlapja szerint 1 év garanciát vállalnak.
Mivel vásárlás előtt tisztázni akartam a garanciát, felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatot, akik az IMEI alapján azt mondták, hogy erre a telefonra 2 év gyári garancia van, ha gond lenne vele, a jótállási jeggyel és a számlával vihetem a Telemax szervízbe. Nekem úgy tűnt, hogy csak azt ellenőrizte, hogy európai verziós legyen.
-
-
ShadowX
őstag
A legrosszabb szerintem az, hogy ez szoftveres hiba. Ha gondol egyet akkor bekattan az android os és rendszer és akkor 3 óra a kijelzőidő. A héten is belefutottam, pedig nem változik a használati szokásom. És már ott tartottam, hogy írok egy emailt a googlenek, hogy ez valami vicc lehet, ugyanis az újraindítás sem segített. Ki kellett törölni mindent a memóriából, a gyári recoveryben kellett egy cache wipe, majd így kellett indítani. Most megint jó, így talán meglesz a 3,5, de lehet hogy a 4 óra is, mert egyenletesen merül (legalábbis most úgy tűnik).
De azon is elgondolkoztam, hogy lehet az enyémnek is akku baja lehet (attól mert nem kapcsol ki), de így hiába küldöm szervízbe, mert amúgy semmi rendelleneset nem tapasztalok. Telefonáltam vele hidegben is, de bírta. Szóval ebből gondolom, hogy ez bizony szoftveres gond lesz. Pedig se helykövetés nincs bekapcsolva, meg le vannak tiltva a számomra szükségtelen appok.
Amúgy most egy éves a készülék és nagyon meg vagyok elégedve vele (a rendszerszintű hiányosságokat kivéve, de talán egyszer a google is megcsinál alap dolgokat).
Ha bárkinek van kedve Columbo-t játszani, akkor várom az ötleteket.
-
gulb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest