- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
leslien #5046 üzenetére
Munkahelyen gyors, otthon lassú töltőt használok.
Látom van telefonszám.
aksira 2 év? Királyság!
-
Picco
addikt
válasz
leslien #5023 üzenetére
Ez egy "lehelletnyivel" jobbnak tunik mint az enyem. Holnap kideritem van e meg gari a keszulekre, ha nincs akkor akksicserere adom a fejem bar eleg problemasnak tunik de nem megoldhatatlan. (Amugy a google csereli a keszuleket gariidon tul is ha toluk lett vasarolva, az enyem sajna nem)
Szeretnem megtartani a telot mert tenyleg rendkivul gyors es reszponziv, egy elmeny hasznalni, de annyira nem hogy napi szinten problemaba utkozzek a hasznalata soran. -
Picco
addikt
válasz
leslien #5014 üzenetére
Gyari romon normal hasznalat mellett mi az elvarhato SOT mondjuk 16 oras nappal szamolva, tobbnyire wifin?
Vettem egy hasznalt 6p-t es elkeserito az akku ido a priv 6-7 orajahoz kepest a 3-3.5h elegge gyenge foleg hogy 1440p/amoled mindketto.
Lehet hogy az akku van lehasznalva mert az is elofordult hogy 18%nal ugy dontott hogy en mar nem akarok tobb PH! hirt olvasni es kikapcsolt. -
tirszin
senior tag
-
tirszin
senior tag
válasz
leslien #4856 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem rosszak (gyengébbek) az S7E képei.
Annyi, hogy -0.3 vagy -0.5 FE értékű alepxó kellett volna nekik, és máris teljesen 6P szerűek lennének.
Esetleg picivel kisebb kontraszt, de ezt inkább a 6P-nél kellene ráadni, mert sztem. ott a kevés.
Persze tudom, kontrasztot állítani még nem divat a gyári kamera appokban.De egyszer eljön majd ennek is az ideje.
-
apaszka
veterán
válasz
leslien #4847 üzenetére
Ha akarok statisztikát, én is tudok csinálni.
Sok Samsung telefonom volt S-széria, Note széria.
Ilyent egyik sem tudott nálam mint a Nexus 6p.Note4 el én is csináltam rekordot magamnak, de a valóság igen távol állt tőle. Max 1,5-2 óra amit tudott az én használati szokásom és munkahely körülményeim közt.
Szerintem 4 óra nagyon korrekt szinkron, és aksizabáló appok használata mellett már és sokan kiegyeznének 3 órával is az előző telóm topikjában.
De neked gratulálok , szép idő az biztos.
-
gulb
senior tag
Probalom
de 3Mb es vonalon elobb all meg a letoltes
)))
megvarom mig letolti legalabb felet.. es akkor inditom el..
Nah semmi nem allt meg es nem ment el a kep..de volt 1-2 helyen reccenes...egy icipicike kis rece..
Viszont ezek a flamingok hat nem semmi madarkak.. ( es 4k ba a majom s..haja is sokkal szebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest