- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CitromTrakto
csendes tag
válasz
czifraj2 #6550 üzenetére
Ez lenne a visszautasítás alapja?
(2) Ezen alcím alkalmazásában gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója.
(3) A gyártó mentesül a termékszavatossági kötelezettség alól, ha bizonyítja, hogy
a) a terméket nem üzleti tevékenysége vagy önálló foglalkozása körében gyártotta vagy
forgalmaztaHa nem Huawei Magyarország gyártotta, akkor ki? Én bepróbálkoznék ügyvéddel.
-
winbox
senior tag
válasz
czifraj2 #6550 üzenetére
Az szép. Az enyém most lett egy éves, szóval a teljeskörű garancia most járt le a gsm-nél, ahol vettem. Vérlázító, hogy visszafelé is érvényes az újonnan hozott törvény, akkor lenne tisztességes, ha csak azokra vonatkozna, akik most vesznek telefont ettől a ****házi bandától. Direkt én is lekérdeztem tőlük egyből miután vettem, európai készülék, érvényes a 2 év garancia magyarországon blabla. Az biztos, hogy soha többé még csak rá sem nézek egyik termékükre sem, mindenkit lebeszélek róla. Innentől kezdve már csak remélni tudom, hogy az enyém kitart még. Hatalmas csalódás így, főleg, hogy azért el lett találva ez a telefon, szeretem is a mai napig és nem gondolkodom cserén továbbra sem, csak sajna ilyen országban élünk, ahol ilyet megtehetnek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest