- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
Giovanny #813 üzenetére
Működik a lézeres fókusz, mert úgy van kivágva (a normális gyártók normális árú tokjainál legalábbis). Én is tájékozódtam mielőtt tokot vettem, mert sikerült időben ráakadnom az általad linkelt cikkre.
A gombos kérdésedre válaszolva...előfordul hogy megnyomom, de ez mindenképp előfordul, mivel tényleg könnyen nyomódnak.
-
Ronin-
senior tag
válasz
Giovanny #728 üzenetére
amúgy erre meg itt a megoldás. Üveg nem tört, meg semmi baja nem lett, kicserélem a hátlapot aztán mehet tovább.. de amúgy érdekes, olyat is olvastam,hogy az első ilyen teszt verziók lehet gyengébbek, de ezer tesztet lehet yutubon találni, ott rohadt erősen neki kell hasalni ahhoz, hogy egy picit meghajoljon. Van olyan videó,ahol valami 60 kilót pakol rá a csávó, mire picit meghajlik. Azért ilyen bármelyik telefonnal előfordul, szerintem nem jellemző rá a hajlás.
Egyébként szerintem ha neki támaszkodsz valaminek, vagy nekimész, vagy bármitől hasonlótól előfordulhat, úgy hogy nem is emlékszel rá, ki tudja mikor milyen helyzetben történt, Ő se vette észre ,ameddig le nem szedte a tokot róla,szóval ez alapján Én nem ítélnék. -
gulb
senior tag
válasz
Giovanny #726 üzenetére
Store bol vett keszulek itt UKben 2ev hivatalos gar..de ami fontosabb hogy javitjak ha kell.itt igen Huban nem tudom;( de USAban hiszti van rendesen a keszulek korul!;( szoval 6s plus ebben tuti jobb. Es sajnos az apple pay mar megy google pay meg nem..szoval van egy ket dolog ami 6p ellen szol. De en egy picit se banom hogy ez a 3. Nexus om
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest