- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
horvathkrisz #42979 üzenetére
Isteneim:
Horvathkrisz es fagyallo
-
LógaGéza
veterán
válasz
horvathkrisz #42798 üzenetére
-
Fkris
őstag
válasz
horvathkrisz #42532 üzenetére
Ha valaki, Sensitivity kolega talan vegrehajtotta egyszer, azota szintetlepett a telefonja 1p1 ra!
-
radicspeter1
őstag
válasz
horvathkrisz #42465 üzenetére
Lezesztelve vaj sima úgy is
Végre M-be bekerült az OTG támogatás alapból
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #42465 üzenetére
Hopsz, nem neked ment. Bocsi!
#42464 TaylorPro:
Lehet hétvégén én is feltolom a diós sütit. Csak még kel egy adb backup-ot csináljak, ha már nem megy a tb.
Megpróbálom túlélni root nélkül. Mert csak az adwayés a tb miatt hasnálok root-ot, stock rom esetében.
Meg még töröm a fejem, hogy tasker-nél mihez használok rootot. Bár semmi taskeres cucc nincs a su-ban, így szerintem nem lesz probléma.
-
G4bi89
senior tag
válasz
horvathkrisz #42448 üzenetére
Elsővel egyetértek, ha mégis stabilabb cata akkor az meg azért lehet mert csak belenyúlnak a kódba.
A második viszont hülyeség. Azért mert valaki nem a Google-nél dolgozik még simán lehet jobb programozó. Látjuk mennyire "jók" az ott lévő programozok, fél éve nem képesek egy normális lollit összerakni, és az összes memory leak -et kijavítani.
Na meg mi van ha a világ másik felén él, vagy esze ágában nincs a G-nél dolgozni.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Azért amit Metál írt van némi igazság benne.
Sőt teljesen egyet értek vele.
Egy ba.....banda mert ennyi idő alatt már rég csinálhattak volna valamit. -
metal01
őstag
válasz
Én nem fogok vitázni. Nekem a stock nem jött be. A hálózatot dobálta, wifit dobálta, fagyott, újraindult, kb. 2 óra SOT-ot produkált. Cataclysm-el 4-5 óra SOT megvan majdnem minden nap. A fenti hibák nem jelentkeznek. Cataban javítanak hibákat is. Mielőtt írsz valamit (ha muszáj felveszem a stílusodat) olvasd el a change log-ot a Cata oldalán. Pzoley is írta, ha visszakeresel, hogy a Google balfasz módon "javított" hibákat.
Ja, és:
-
metal01
őstag
válasz
horvathkrisz #42446 üzenetére
A Cataclysm áll a legközelebb a stockhoz. Buherálva nincs csak néhány hasznos feature került bele. A Nexusnak nem pont az lenne a lényege, hogy teljesen nyers Androidot futtathatsz rajta? Valamint ebből a nyers Androidból fejlesztők "főzhetnek" custom ROM-okat? Minek használjak egy amúgyis gyenge stockot, ha van jobb? Szerintem aki Cataclysm-ot használ nem panaszkodott még nagyon itt. A stock userek annál többet. De ez csak az én véleményem...
-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #42333 üzenetére
Gondolom "beállt" a rendes állapotára. KK-nél is ugyanez volt. Első két nap átlag feletti SOT, majd szépen konstans visszaesett a kijelzőidő.
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #42068 üzenetére
Krisz, M-ben van csendes mód, nem csak a nezavarjá', nyomogatod a hangerő le és a rezgés után ott van mint régen
És éljen a BALKÁN!!!
amúgy gyanítom, hogy megnőtt a keretrepedésből adódó garanciális megkeresés az LG-nél, és ezért nem akarják cserélni, azt ne felejtsük el, hogy az LCD-vel egyben cserélik, szóval egy félig új telefont kapsz. Anno nálam semmi szájhúzás nem volt amikor bevittem cserélni. azóta meg gondolom feltűnt nekik, hogy ez így nem buli, én erre gondolok.
-
Dottore
addikt
válasz
horvathkrisz #42100 üzenetére
Miért is? Nyilván ő nem egy piros színű rák, ahogy a Balkán szót sem abban az értelemben használtam ahogy itt páran azt sérelmezték. Erre utaltam. Igen. ezek szerint primitív vagyok Gratuláltuk kutyus.
-
YAS-dude
őstag
válasz
Szerencse, hogy a launcher cserélhető. Komolyan nem értem ezt a hisztit egy developer preview tulajdonságain.
-
válasz
Azért együtt lehet ezzel élni, a "teljes némítás" teljesen némít.
A menü lapozás engem hidegen hagy.
A némítás JB-n (Motorola) a záróképernyőről csuszkával működött.Amit most hiányolok az M-ből, hogy nem lehet úgy beállítani a "ne zavarj"-t, hogy a reggeli ébresztésig tartson, most neked kell megadni, hogy hány órán keresztül tartson.
@(#42070) horvathkrisz: nem rezeg
-
válasz
horvathkrisz #42064 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #41947 üzenetére
az mondjuk a legkevesebb, sima launcher csere.
-
adamka1313
tag
válasz
horvathkrisz #41858 üzenetére
Nálam a smart lock arcfelismerése okozta a camera bugot.Mióta kikapcsoltam egyszer sem történt. Előtte 5x egy héten, azóta 2 hónapja egyszer sem
-
donat_sz
senior tag
válasz
horvathkrisz #41700 üzenetére
lehet kapna egy esélyt az 5.1.1, bár az még kb csak 2-3 órát volt fent az M preview megjelenése előtt
de inkább húzok a CM felé.ui: installra legegyszerűbb még mindig a nexus root tollkites verzió (stock visszarakása opció)! csak utána javasolt egy factory reset főleg 32GB-os verzió esetén
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #41519 üzenetére
Ne izgulj még van momory leak, csak nem akkora mint eddig.
EnterR: hogy hogy stock-n vagy? Gond van a telefonnal?
-
dud998
őstag
válasz
horvathkrisz #41519 üzenetére
Igen. Végigjártam az összes verziót.
-
dud998
őstag
válasz
horvathkrisz #41513 üzenetére
5 napja megy kikapcsolás nélkül, most is 1 Gb ram van.
-
huan
őstag
válasz
horvathkrisz #41322 üzenetére
még nem kezdtem neki
-
huan
őstag
válasz
horvathkrisz #41309 üzenetére
Melyiket kell telepíteni?
zip xposed-sdk22-arm-20150514.zip - (3.07 MB, 79518 views)
zip xposed-sdk22-arm64-20150514.zip - (5.36 MB, 18480 views)Előbb ezt?
apk XposedInstaller_3.0-alpha2.apk - (605.8 KB, 887234 views) -
Dottore
addikt
válasz
horvathkrisz #41196 üzenetére
Gyorsan fel fogja tölteni, de cserébe jelentősen csökken az élettartama. Ha nem rohanok, én direkt QI töltővel töltöm. Ezzel elég keveset tud felvenni, de utána érezhetően sokkal jobb az akksi idő is
-
G4bi89
senior tag
válasz
horvathkrisz #41196 üzenetére
Gyorsabban tölt fel, meg gyorsabban is megy tönkre az akku.
Ez a bajom a mai gyorstöltéssekkel is, toljuk fel 30 perc alatt 70%-ig...Aha persze aztán csodálkozunk ha 1,5 év alatt 20%-ot veszít az akkumulátor a kapacitásából.
-
zolka95
őstag
válasz
horvathkrisz #41188 üzenetére
És ennek milyen előnye van?
-
marquuard
veterán
válasz
Milyen töltőfejjel? Linket tudnál adni?
-
werszomjas
addikt
válasz
Nillkin?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
horvathkrisz #41141 üzenetére
Nekem pl. Lollin a céges cisco wifi AP nagyon ritkán engedte DS-be. De csak a legfrissebb 5.1
KK 4.4.4 illetve előző 5.1-nél nincs ilyen gond.Nekem is x akták.
-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #41124 üzenetére
Nem is nagyon érdekli őket.
-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #41108 üzenetére
Ott a GP szolgáltatások helyett a Camera Daemon zabálja az akksit, nem vagyok vele előrébb.
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #41098 üzenetére
TROLLolo
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #41024 üzenetére
AppOps
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #38763 üzenetére
B***ki, ez csak most esett le, juc kolléga hozzászólásával.
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #38763 üzenetére
Na ez magas labda volt és vissza is kaptam.
-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #38754 üzenetére
MyPermission-t szedd le Play-ről.
-
guppy
őstag
válasz
horvathkrisz #38754 üzenetére
Arra is találtam okosságot, de ha jól sejtem kell hozzá root [link] - ezt a módszert nem próbáltam még !!
-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #38648 üzenetére
Úgy tűnik igen. A developernek nem tetszett, hogy más felhasználja (a mellesleg GitHub-on publikus) kernel forráskódját. Jellemző, múltkor azért rágott be, mert az EX kernelbe belekerült egy kód, amit ő írt...
-
Fkris
őstag
válasz
horvathkrisz #38596 üzenetére
ez amugy igy van, en mar tuti nem veszek madt, ha marad a droid.es egyenlore marad, mert WPn semmi ertelmes nincs miota a MS megvette....
de ezt a Nexust rolytosra hasznalom, amig szet nem esik a kezemben. -
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #38552 üzenetére
Ne rakjátok fel az új Factory Imagest, mert akkora momori leak van bent, hogy el se indul a rendszer!
Mind a 2GB RAM-t megeszi, és folyamatos app leállásokat dobál! -
WolfLenny
senior tag
válasz
horvathkrisz #38546 üzenetére
.
-
egy23
csendes tag
válasz
Áprilisi tréfa?
-
SybenX
őstag
válasz
Nekem nem.
-
bigrock
addikt
válasz
Nekem is jelzett! Na, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz!
-
aizen92
addikt
válasz
2 órája jelzett nekem is! Ha beértem munkahelyemre felrakom egyből szerintem!
-
bl4ze
veterán
válasz
horvathkrisz #38171 üzenetére
Köszönöm. Ma viszem haza a telót, ma veszem meg 5.0.1 van rajta.
Wifi-n gondolom nem megy még(?) a 5.1 update. Hogyan ajánlod ?Factory reset érdemes előtte ? Használtan veszem a telót, gondolom egy komplett reset nem árt, segítséget megköszönöm
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz #38160 üzenetére
Én is megvizsgáltam az enyém, de szerencsére benne vagyok a 10%-ban, sehol egy repedés, vagy karc. Csak szutykos szegényem
Tavaly május óta van meg. Szerintem összesen 4-5 óránál tovább nem volt a majd' 1 év alatt tokból kivéve. -
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #37854 üzenetére
Nem is értem... Egy user hogy tudhat többet a telefonjáról, mint egy szervizes.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #37849 üzenetére
Szerintem a legújabb lollival kiadott telóra is 4.4-et tesznek vissza a szervizben.
-
gulb
senior tag
válasz
horvathkrisz #37840 üzenetére
Konkretan totalisan sz...volt.. kikapcsolt felezodott megallt.. szoval kakukk.. 1-2ora kepernyot. Igen meg van dagadva az aksi nem lapos...
Mondjuk qi toltot hasznaltam hozza tobb mint 1 eve...az is lehet berakott neki -
tecsa74
aktív tag
válasz
horvathkrisz #37761 üzenetére
Sziasztok!
Olvasgatom ezt a fórumot,bár nekem LG G3S készülékem van.
Sajnos az LG szervizről nekem is negativ a tapasztalatom.
Vadi új telefonomon nem működött az értesítő led, leadtam szervizbe,s a képen látható módon kaptam vissza.
Na aztán újra leadtam, kicserélték a pár órás telefonomon a készülékházat, visszakaptam,akkor meg a hátlap hézagos volt rajta.
Végre cserélték,kaptam egy másik új készüléket, viszont ennek meg napi szinten egyszer bekékül a kijelzője,s újraindul.
Gondolkodtam, hogy lecserélem egy ilyen Nexus 5-re.
Érdekelne mennyire ajánlanátok,illetve érdemes e váltani,vannak e gyerekbetegségei,és ha az akksi megadja magát,akkor van e rá mód csrélni?Na és itt a kép:
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37769 üzenetére
de kepzelj el engem hogy ott ulok idegesit hogy biztos en vagyok a balfasz... csavo jon vissza nagy vigyorral hogy kesz is van, es mikor meglatod hogy meg regebbi verziot raknak ra mint ami eddig mukodott...
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37764 üzenetére
jajj hat nekik az lg altal kiadott szoftot szabad hasznalni...
azon gondolkodom, hogy a google support es az lg support nem is beszelt soha egymassal? csak kotottek egy szerzodest hogy lg legyart x darab telot aztan joccaka?
meg annyi hogy valaki dobjon mar meg egy 4.4.4 frissitesere alkalmas adb-vel image fajlt leszedem mindjart gugli developer oldalrol...
mondta hogy ha beviszem osszetorve megcsinaljak a papirokat a lanyok elkuldik lg-nek bevizsgaljak hogy mit lehet vele kezdeni aztan amit lehet cserelnek ha nem akkor talan cserelik kb 4 het.
DD
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37717 üzenetére
na ezert fogom elvinni szemelyesen pestre
DDD
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37715 üzenetére
aztan a no fapofaval kozli hogy oreg most buktad a garit xD
az a baj hogy szerintem nincs mar naluk nexus 5... legalabbis itt szolnokon, amikor vettem 2014 novemberbe volt egy feher bontatlan amit megvettem meg egy fekete asszem ami ki volt allitva. de lehet csak bemegyek holnap megkerdem az elado sracot hogy van-e esetleg mert ha van akkor csinaljunk vmit ^^ -
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37711 üzenetére
sot mivel mindenki hulyenek nezett (tisztelet a kivetel) meg scootert is raeresztettem teamview-eren keresztul...
de nala se hozott eredmenyt. pzoley forumtars azt mondja hogy az emmc-vel lehet vmi gebasz egeszen pontosan "Ilyen hiba akkor szokott lenni, ha az eMMC-d bad blokkos, és már nincs elég hely valamelyik pl a system vagy a boot partíción"
szoval most az van hogy 5.1 rajta a folyamatos optimizing app "bootloop"-al
aztan megprobalok mihamarabb keriteni egy pesti utat
aztan osszekotom a kellemest a hasznosal es elviszem a vaci utra a keszuleket mindenestol, bar szopo lesz ha 2-3 mire megcsinaljak alaplap megrendel megkuldik szetszedik kicserelik talan ha szerencsem van 5.1-et raknak ra es nem farasztalak itt benneteket utana. azon is gondolkodom hogy van mediamarktos kiterjesztett garim toresre minden szarra. lehet beszelni kene a csokaval hogy ha van nekik meg raktaron akkor ezt foldhozkurom
es a mm gariba kicserelik
mikor vettem mondta hogy volt akinek nem tetszett a telefon amit vett volt ra ilyen gari foldhozkurta visszakapta a let es vett mast. bar nekem reszlet van ra meg :S
kozben azt is megtudtam hogy az en telom hynix memorias. van elpida meg ez allitolag elpidas nem nagyon romlik el hynix annal inkabb.
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #37710 üzenetére
Na azt megnézném élőben lehet még videóra is venném!
Bocs de ez magas labda volt nekem!
Nem sajna! -
pzoley
őstag
válasz
horvathkrisz #37704 üzenetére
Hagyjátok már abba, Scooter csak 1 hétre lett letiltva, azóta Felhasználó a rangja, ugyan úgy mint Neked, mert téged is lefokozott automatikusan a rendszer, mert több mint 1 hónapja nem jelentkeztél be
-
Madoc
veterán
válasz
horvathkrisz #37700 üzenetére
Nem is bántotta érte senki.
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37676 üzenetére
Na mar meg. Hat vagy bratyo asztali gepe van vagy anyameknal a regi laptopom. Ha hazavittem a repterrol a kocsog nemet vendeget atmegyek muterekhoz es megproba. De ha ott is ua meg bratyoeknal akkor hogy hivatkozok hw hibara ha regebbi (4.4.4 5.0 5.0.1) meg mukodik? Teccikerteni?
Meg elvileg akkor a regebbi androidnak se kellene felmenni. De mind1 megprobalom masik gepen de ha ugyse jo nem kap senki a ciderbol xD
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37662 üzenetére
De mivel lesz mas egy masik gepen? Felraktam win7 win8.1 egyikkel se felraktam sok forumozo altal ajanlott modszerrel de semmi. Minden mas felmegy csak 5.1 nem ha szar lenne a gep akkor semmi mas nem menne fel se 5.0 se 5.0.1
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #37662 üzenetére
-
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #37647 üzenetére
Szerintem félreértettétek egymást. Azt kérdezte hogy az eddigi rutinnak megfelelően, tehát kb. két-három héttel a megjelenés után, jön-e majd a frissítés OTA.
-
eisento
addikt
válasz
horvathkrisz #37449 üzenetére
szarjancsi? ha olyan ugyes vagy gyere mar el es rakd fel nekem... eskuszom csinalok videot hogy az enyem ugyan felmegy de folyamatosan ujra is indul az app optimalizacio utan... persze ha meg nem sikerul jonne az hat nekem igy ment biztos akkor a telo szar vagy vmit elkurtam...
Jadro! eddig is leszartam minden adatomat mindig ugy raktam fel hogy mindent nullazzon, nincs olyan progi adat kep ami szukseges lenne. szoval le van szarva az adat csak vegre legyen fent az a kibebaxott 5.1 :S
-
YAS-dude
őstag
válasz
+1 Semmi bajom az 5.1-gyel, 5.0-n is az elemlámpa/kamera bug jött csak elő néha. Mondjuk nem is az üres memóriát nézegetem fanatikus módjára.
-
Draken
őstag
válasz
Az, hogy egy szaros szoftverprobléma miatt elkezdj személyeskedni, az már vicc kategóriába tartozik. Tehát ha a szoftver valakinek problémás az user error mindenképp? Jó meglátás, vastaps!
-
dozsabalint
senior tag
válasz
+1 Amúgy a memory leak definíciójának sem ártana utánanézni legalább az embereknek.
ATTÓL, HOGY SOK MEMÓRIÁT HASZNÁL A TELEFON, MÉG NINCS LEAK.
-
w333
félisten
válasz
egy két szarjancsi nem képes a szoftvert felrakni a telefonjára,nem a gúgli hibája.
Sírok !
szóval azt mondod hogy ez inkább "user error" ?
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #37123 üzenetére
Persze ... olajcserénél pl. +100Le érzek néha
-
zsirfecske
addikt
válasz
horvathkrisz #37045 üzenetére
a lítium-polimer akksik töltése nem gyerekjáték (bonyolult és veszélyes), ezért külön elektronika vezérli, és a szoftvernél alacsonyabb szinteken is kezelik gondolom. mondom, nem csak az akksin és kábelen múlik.
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz #37034 üzenetére
A nexus 5-ödet? Stock kernel, stb?
-
lita66
tag
válasz
horvathkrisz #36966 üzenetére
haha. nem mondod...
ettől nem lettem okosabb, max elszállok, mint a darvak... -
TOZ
addikt
válasz
horvathkrisz #36916 üzenetére
900-1000mA a gyári töltővel.
Alig 200mA a QI-val.Nem tud valaki egy eladó iPhone6-t?
-
marquuard
veterán
válasz
horvathkrisz #36849 üzenetére
Tedd fel gyorsan az 5.1-et és az első 10 percben tájékoztass már minket, hogy van-e még memory leak. Ja és nézd meg, hogy OTA frissítés jött-e.
-
zolka95
őstag
válasz
horvathkrisz #36849 üzenetére
Előtte rakd fel az iost aztán a wp-t és utána xD
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #36795 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Az eső minden adatodat kukázza.
Egyébként nekem is minden képem a felhőben.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36766 üzenetére
pl az ilyen dolgok hogy lagg, mikrolagg, konkrét kifagyás, belassulás számomra ismeretlen fogalmak voltak Nexuson KK alatt és most furcsa ezekkel szembesülni.
(#36767) twine
persze a mániákus cserélők és trend fogyasztó zombik nyilván várják, én jó darabig elleszek vele, csak legyen support -
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36761 üzenetére
hát ami igaz az igaz, még elég kiforratlan és éles a felhasználói élmény váltás KK-ról.
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #36761 üzenetére
Szerintem messze nem ennyire vészes a helyzet, inkább azt tudom el képzelni, hogy a nagy momory leak javítás miatt halnak be a főzött romok!
De lehet, hogy igazad lesz és tényleg közeleg a nagy lollipop apokalipszis. -
TTTotya
senior tag
válasz
horvathkrisz #36647 üzenetére
Nálam is hasonló adatok jöttek ki mindenre. Most vettem új 2A töltőfejet és rendeltem ulra jó minőségű gyorstöltő usb kábelt 1500 mA-t játszva beletölt még akkor is ha közben használom. Motorola kábelek jó minőségűek még. A Nexus 5 kábelje nem a legjobb.....
-
válasz
Mivel méred az áram felvételt?
-
marquuard
veterán
válasz
Milyen jelzés van az N5 töltőkábelén? Elkevertem a többivel, köztük más LG töltő USB is van.
-
Scooter74
őstag
válasz
Tanulság = jobb kábel kell és akkor hamarabb feltölt a telefon!
Ezek szerint a gyors töltés is ezen alapul mert lehet, hogy ott a kábel valami féle bevonatott kapott és emiatt jobb a vezető képessége? -
ntomka
nagyúr
válasz
horvathkrisz #36603 üzenetére
ART-on használtam mindig a 4.4-et is, ott nem volt ezzel gond.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36603 üzenetére
ART-al nem volt gond KK alatt, pedig ott még csak "demo"-ban volt elérhető, ez inkább a nyalóka kiforratlansága lesz még.
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #36574 üzenetére
Direkt írtam így.
-
TTTotya
senior tag
válasz
horvathkrisz #36539 üzenetére
Szia! Pont most kerestem én is ilyen appokat, hogy kiméregessem melyik kábellel/töltő kombóval lesz jobb a töltés+ nemsokára megjönnek a QI töltők is és kíváncsi vagyok, hogy dolgoznak.
Ezeket találtam (épp tesztelem őket):
-
johnsmithnex
tag
válasz
A telefon nem fog felvennk 1.3 A-nál többet úgy tudom. Én 1.8 A-os töltővel néztem és 1.3-1.4 volt amit leadott
-
twine
veterán
válasz
Programban nem tudok segíteni!
Én az első xiaomi powerbank "mellé" egy ilyet is rendeltem,,,azóta ezzel csekkolgatok "mindent"! -
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36536 üzenetére
TOZ
jó tudni, szerencsére még nem futottam bele -
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36532 üzenetére
majd lehet hogy az lesz csak elötte a BL-t még frissíteni kellene.
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36494 üzenetére
egész pontosan ezt: [link]
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #36494 üzenetére
Szerintem a (#36478) dozsabalint hszben lévőt!
-
metal01
őstag
válasz
horvathkrisz #36484 üzenetére
Lényegében ugyanazt írtam, csak nem tettem hozzá, hogy a telepítés miatt
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #36137 üzenetére
Ja, és hozzátenném hogy nem szívtam semmit.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #36137 üzenetére
A lednek mindenképen ad ki fényt. Ezért a fekete, sötétszürkeként fog megjelenni.
Ez sötétben vehető észre.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #36124 üzenetére
Vagy már eleve 5.2-t kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Energiaital topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest