-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Én használtam. Éjszakai mélymerülésbe kezdett (full wipe-os telepítés után is). Olyan 20-25 %-ot merült indokolatlanul. Pedig jó kis ROM. Cataclysm-ra váltottam helyette. Az utolsó stabil verzióra. ElementalX kernellel. Ez kb. 2-5 %-ot merül éjszaka. Szignifikáns a különbség. A beállítási lehetőségek kb. ugyanazok mint a CM-nél.
Szerk.: Mondjuk megpróbálhatod. Lehet, hogy neked nem fogja annyira húzni az akkut.
-
Uzi74
senior tag
Nyilván meg lehet tanulni, de amit írsz az a tiszta eset, ahol a toolkiteknek sem szokott problémájuk lenni.
Ha volt előtte 5 gyártótól 4 android főverzióval és egyéb állatfajtákkal (amazon android) mindenféle telefonod, tableted dugva a gépre, akkor először a régi eldugott driverek eltávolításával el lehet játszogatni egy darabig, toolkitek meg ilyenkor jó tippeket adnak, hogy mit csinálj, mit próbálj meg - itt is te csinálod csak vezetik a kezed - tujdonképpen így tanulod meg a leggyorsabban a trükkösebb helyzeteket -
GrooveHero
addikt
Tudom. Anno szemeztem is vele. Kár, hogy alul meg fölül olyan sok üres hely van. Amúgy bejön, nincs vele különösebb baj, kicsit olyan lumiás design, de mondom, patent kis teló, az biztos. Sőt, az ára sem olyan húzós. De azért lehet megvárom a Mi5-öt. Majd meglássuk. De egy másik MIUI-s telót a Nexus 5 mellé mindenképp szeretnék.
-
twine
veterán
Az a 60 nap elég copó...
Én írtam adott topicban is, hogy nálunk jól működik a posta,,,,,banggodos rendeléseim még a karácsonyi időszakban is 10-15 nap alatt megjöttek! 10400as Xiaomi 15 nap volt...Most rendeltem egy 5000est is,, mert kva jól néz kiés 3800.-ft-ért egyszerűen "ingyen" van.. KELL!
Csak azt nem tudom mire...eddig is megvoltam nélkülük...de a minőség, és az ár...egyszerűen muszáj volt a vékonyat is megrendelni -
dozsabalint
senior tag
"The over-the-air update for Lollipop is now starting! The update is starting for these devices:
Nexus 6: Minor update to address bugs
Nexus 9: Minor update to address bugs
Nexus 5: Update from KitKat to Lollipop
Nexus 7 WiFi (2012 & 2013): Update from KitKat to Lollipop
Nexus 10: Update from KitKat to Lollipop
It will also be put up on Android Open Source Project (AOSP).Note: The OTA update for 3G/LTE versions of the Nexus 7 2012 and 2013 have not yet started, nor have they started for the Nexus 4!"
-
-
ßrainiac
addikt
Igen, mindent latok az SD-n, laggolni teljesen ugyanannyira laggol, mint azelott amikor L-re valtottam.
Mondjuk varhato egy minimalis teljesitmeny csokkenes elnezve h milyen orajeleket hasznal. Bar az is lehet, hogy faszan van optimalizalva, mert en nem veszek eszre rajta kulonbseget a gyari kernelhez kepest.
-
TODI1111
veterán
Rettenetesen kielégítő volt a válaszod! Az első mondatom az volt, hogy "Pusztán kíváncsiság." Ezek szerint viszont te sem tudod.
(#22471) bigrock : Persze, hogy nem fáradság egy regisztráció, hiszen ide a fórumba is kell és ha fel akarnám tenni azt a romot regisztrálnék is és jogot is kérnék. egyszerűen csak érdekelt a miértje!
-
siofok
őstag
Na ma unalmamba melóhelyen lehet teszek vele eggy próbát.tavasszal már próbáltam,akkor volt vele valami gondom ,amúgy nagyon jó volt.Desiren is az övet használtam énis
Ja igen,valamiért nemtudttam artra kapcsooni,mert bootlop lett.Azóta sem olvasok ilyen hibáról a fórumán. :-)
-
radicspeter1
őstag
az árvajó szivem...
Dobd fel majd synapse is jó lesz -
zho-lee
addikt
Meg van, köszi, éjjel észrevettem, le sem feküdtem 1 óra előtt..
Lenne egy baromi érdekes kérdésem a mahdi romról: eddig ki tudtam kapcsolni a kamera hangját, most valahogyan eltűnt a hangbeállításokból ez a funkció. (ezt nem a tegnap esti frissítésre értem, hanem az "előzőre") Persze az újban sincs benne..Ennyire rosszul tudnám, vagy keverném a c-rommal
-
TODI1111
veterán
Innen is tölthető! Vajon szunyi777 tudja már,hogy van egy kis dolga?
szunyi 777 ha ráérsz fordítanád ezt is úgy mint az elözőt? Aztán ha megint elküldenéd Mahdinak a fordítást lehet, hogy a következőbe bekerülne, mert a changelog szerint most is vannak benne fordítási frissítések (sajna a tied még nincs). -
szunyi777
őstag
Nah akkor : mahdi-2.7-hammerhead-20140719_Hun_Update_Beta3
Ez már a komplett SystemUI-t is tartalmazzaAz esetleges angol menüpontokat, egyéb Pm-ben légyszi irjátok meg.
Persze integrált appra ha van ilyen (OTA frissitő, stb..) azt ne..Telepitési leirat ITT megtalálható.
Tiszta telepitéskor ne Flashaljük egyből a Rom és a Gapps után, hanem legalább egyszer inditsuk el a rendszert!!Enjoy
Szerk:
OmniSwitch jól szuperál, mert látom, hogy az eredeti Rom nem tartalmazza?bzs73 El ám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest