- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
WonderCSabo #52548 üzenetére
nekem ugyan ez volt, sajnos csak képernyő (egész pontosan teljes első panel) cserével oldható meg, fagyalllo (3"L") oldotta meg két szent meg egy grófért cserébe...
-
szpali
addikt
válasz
WonderCSabo #52548 üzenetére
nekem van 1 alaplap hibás N5
írok privátot -
Madoc
veterán
válasz
WonderCSabo #26072 üzenetére
A nexus 5 mindenhol független.Nincs hálozatfüggő.Ha szolgáltatónál veszed akkor is függetlent adnak.
-
Fkris
őstag
válasz
WonderCSabo #26075 üzenetére
Nincsmit
-
Fkris
őstag
válasz
WonderCSabo #26068 üzenetére
86ert kapsz egy telefont nejlonzacskoban, toltovel, nincs benne magyar nyelv (ami ugye nem letezik, de mas myelven nyomjak a kezedbe).
Ha radobsz meg egy tizest akkor telefon, gyari tartozekokkal, es meg egy Gróf Széchenyiert gyari dobozt is kapsz hozza.
Es ezek melle a garanciak is valtoznak, a ketcsillagos resznel lathato modon.MÁS
chrome allandoan proxy hibat dob, plusz AKAD a rendszer.nemtudom mi van vele, de az elozo dolgokkal kezdte, hogy laucherfagyas, hasonlo.huzzam ujra?
Szerk2
Most nezem, chrome on kivul mas alkalmazas nem kap netet sewifin vagyok.
Ez kesz kabare... -
Braca123
csendes tag
válasz
Néz rá a forum menüpontra én utolsó kérdés!
-
Csabusman18
tag
válasz
Minden új készülék ára 27% áfával értendő, az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest