Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Scooter74 #36011 üzenetére
Köszi! Mindegyiket megtapogattam már. Igazából én úgy érzem hogy ilyen szempontból rövid idő alatt nem találok túl nagy eltéréseket. Engem pl a fém ház nem vonz (nem is taszít).
De pl az sokat számít hogy milyenek a frissítési lehetőségek hivatalos és nem hivatalos módon.
A Samsungoknál ott a Knox. Az LG meg úgy tűnik hogy kimondottan hajtóvadászatot rendez az ügyben hogy megtalálja és befoltozza a bootloader nyitási trükköket. Többek között ezért van Nexusom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest