-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7899 üzenetére
csak két kérdésem van ;meg vagy elégedve a szifonnal? ha igen akkor meg minek akarsz váltani,? úgy sem tudunk meggyőzni
-
matyi19
őstag
válasz
FrankMonzano #7862 üzenetére
Szia!
Nekem jelenleg iPhone 5-om van, es csupan kivancsisagbol en is elgondolkodtam androidon:
-galaxy s4, szerintem alap dolgokban is lassu ( tarcsazo, nevjegy, uzenetek...)
-HTC One-val, egyetlen bajom a kamera
Maradt a G2 vagy N5
G2 papiron jobban tetszett, de mult heten elmentem es mindkettot megtapogattam.
Megmondom oszinten, eleg nagyot csalodtam a G2-ben, par perces nyomkodas alatt is talalkoztam nehany lagg-al, plusz egy-ket appot is elinditottam ( nagyon lassan indultak).
Viszont a N5, amire szamitottam. Gyors, nem talalkoztam lagg-al. Plusz szerintem kulsore is szebb mint a G2.
Szoval, ha ugy dontenek kiprobalom az androidot jelen pillanatban a N5 a nyero.Mas:
Mikorra varhato a N6? -
mindemo
csendes tag
válasz
FrankMonzano #7869 üzenetére
Webshopban vedd meg és ha nem jön be még mindig vissza táncolhatsz - 8 nap. Elsőre a mérete durva, ugyanis a szifonnál megszokott egy kezes használat gyakorlatilag ugrik. Fényképezője hasonló tudású és minőségű, ez kipipálva. Összességében szerintem a piac legjobb androidos telefonja, nincs akadás, gyors és biztosan működik. Ez előtt volt volt két androidos telóm, amik közelébe sem érnek - huawei y300 és moto G. No persze az áruk alapján sem ez a kategória.
-
mindemo
csendes tag
válasz
nem kell romolgatni. épp az a jó a Nexus 5-ben, hogy erre egyáltalán nincs szükség. Lehet csinálni, de alapból nem kell
-
gulb
senior tag
válasz
Ezt a keszuleket is csak hasznalni kell. Ha megunod romolod...( nekem nem volt meg ingerem erre...kiromoltam magam mar en is.)
-
werszomjas
addikt
válasz
Szerintem a Nexus is ilyen, nekem volt Nexus 4 most van Nexus 5, és teljesen gyári állapotban használom, nem is értem mi szükség a romolásra, sebességre nincs vele gond, soha egy laggot nem tapasztaltam még, és funkciók is minden megy aminek kell.
Ha gyors telefont akarsz, a N5 az lesz
-
mindemo
csendes tag
válasz
FrankMonzano #7852 üzenetére
Én is iPhone-ról váltottam. Hasonló gyorsaságú a két telefon, ebben nem lesz hiba. Ellenben lesznek olyan dolgok, amiket relatíve nehéz lesz megszokni. Ami ott egyértelmű, az itt nem féletlenül lesz az.
-
D80
tag
válasz
Szerintem nagyon különbözik a két telefon. iPhone-t csak használod és kész, az csak egy telefon.
Egy Nexus a romolásról, kernel cserélésről és mókolásról szól, csak már kezd divattermékké válni, így boldog-boldogtalan ezt vesz már magának...
A támogatás ezzel a felfogással teljesen felesleges kérdés, Galaxy Nexusom is van, és 4.4.2 van rajta, pedig hivatalosan nem jött ki már rá... -
acura13
aktív tag
válasz
nem a nagyot nehéz megszokni, hanem a beidegződött kicsit kell kinönöd:-) full HD az full HD:-) szabadulj el az eluvilt retinától.(méretileg).gondold el ha pl videot néznél, vagy épp navigáciot futtatnál a telon...4"...meregethetnéd a szemed
Az Android frissitések meg olyan léptéküek hogy régebbi telokra nem is települnek már..."hardveresen elavultak".
Az IOS minimális változásokkal fejlödik ezért megy rá sok Szifonra..Ha akkorát változna mint a Droid..már lehet hogy 4Sen sem menne a 7 es.. -
catroot
veterán
válasz
Miért szeretnél váltani?
-
Uzi74
senior tag
válasz
FrankMonzano #7810 üzenetére
az 1,5 év garantált, jó custom romok pedig minden bizonnyal utána is lesznek. Nekem minden más nem nexus androidom sokkal kevesebb update-et kapott - ezen nem érdemes parázni.
-
dnelb
veterán
válasz
FrankMonzano #7783 üzenetére
2011 áprilisban jelent meg, és 2013 januárban kapta a a 4.1et, tehát az 21 hónap, ~másfél év. Inkább az s3 az érdekes, az ugyanitt tart, de még elvileg kap 4.4.2t.
-
leslien
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7666 üzenetére
nem láttam itt a csúcs droidot
Nexus 5 az oda b.. sz mindennek
-
leslien
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7658 üzenetére
akkor ez nem a android hiba volt! vmi szart rád sóztak (qurva anyjukat)
ezt nyugodtan veheted főleg a Telenornál ott meg 2 éves garival van. -
lord.lakli
őstag
válasz
FrankMonzano #7658 üzenetére
Bocsi, pedig NS-re emlékeztem.
-
leslien
nagyúr
válasz
FrankMonzano #7651 üzenetére
a kérdés inkább az h volt már nexus készülék kezedben?
-
lord.lakli
őstag
válasz
FrankMonzano #7651 üzenetére
Még mindig "csak" 1.5 év. Visszatérsz Nexus frontra?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
FrankMonzano #1974 üzenetére
Bolti garanciát add de megbízható bolt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged