Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.szabados
tag
valami faja offline gps-t tudtok ajánlani külföldre?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #12194 üzenetére
Na, megvan már az N5?
-
xabfx
tag
Par napja olvastam itt a forumon, hogy valakinek gondja volt a hangerogombokkal. En is ilyen hibaval kuszkodok. Van amikor nem akar mukodni, restart es okes minden. Idegesito tud lenni elegge. Esetleg valami otlet ra? Nincs mokolva a cucc, gyari minden rajta
-
horvathkrisz
addikt
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ha mondjuk az "e" betűt nyomva tartom, automatikusan "é"-t írjon és ne kelljen csúsztatni?
Mert ha így meg lehetne oldani, akkor írnék ékezetes betűket is telefonon... -
DeathAdder
veterán
válasz
agressor12 #12193 üzenetére
185k partnero-ban, múlt csütörtök óta.
-
Kari1
aktív tag
válasz
agressor12 #12190 üzenetére
Kint átszámítva 200-210e Ft az M8 nálunk ez szerintem olyan 230-250e Ft lesz ha hivatalos forrásból veszed nem szürke importtal.
-
tybsen
addikt
En meg azt nem birom felfogni, hogy amikor van egy diktalasi lehetoseg es nagyon jo hatasfokkal mukodik, akkor miert irogatnak az emberek, miert kinlodnak a mondatok beirogatasaval, swype-jellegu billentyuzetekkel, stb.
En eleg sokat vagyok uton/mozgasban autoval - a diktalas is azert jott, mert sokat vagyok uton es ilyenkor ugye nem tudok irni - de mar annyira raszoktam, hogy itthon is diktalom az uzeneteket. Ha nem lenne ez, sok emberrel nem is tudnek kapcsolatban maradni vagy mindig meg kellene allnom irni egy-egy uzenetet (volt amikor wp-m volt csak es kizarolag es tenyleg inkabb telefonaltam mindenkivel, alig irtam valamit). Szoval aki nem hasznalja a diktalast de van ra lehetoseg, tenyleg erdemes kiprobalni, jo dolog. Nyilvan ha nyilvanos helyen vagyok vagy egy szorakozohelyen vagy ilyesmi, akkor nem csinalom ezt, de peldaul az utcan setalva is siman kepes vagyok belebeszelni az irogatas helyett
Persze elfogadom, hogy ha mondjuk valaki allandoan tomegkozlekedik, utana pedig bemegy a munkahelyere ami egy zsufolt iroda, akkor eleve ki van zarva ez a diktalas (ezzel nem Rad celoztam, hanem egy tolem teljesen eltero eletritmusra ugy altalanossagban). Viszont pont ez a magyarazat a bizonyos funkciok hasznalatara vagy nem hasznalatara, hogy ki hogyan csinalja a napjait. Van ami nekem elengedhetetlen, masnak pedig meg sem fordulna a fejeben a diktalas hasznalata mert nincs olyan szituacio amiben hasznalni tudna ezt.
De amugy latod, mindenkinek mas a fontos, mast hasznal - ezert nem ertem sokszor a wp-ios-droid-vitat (ahogyan a kijelzomeret-vitat sem), mert tenyleg annyira elteroek az igenyek, hogy nyilvan nem felelhet meg minden rendszer es minden kijelzomeret mindenkinek. Epp ez a jo, hogy ennyi fele kozul lehet valasztani.
Az biztos, hogy ha csak levelezesre meg telefonalasra kellene egy keszulek, lehet, hogy wp-t valasztanek mert nagyon egyszeru, szep felulet es nagyon szeretem. De ahogy irtam, sokat vagyok mozgasban, nagyjabol mindent a telefonnal intezek - sokszor menet kozben - ezert fontos nekem, hogy mindent gyorsan, keslekedes, fagyas nelkul csinaljon, jol jelenitsen meg weboldalakat, stb. Nalam a wp emiatt sem jarhato ut - persze nem egy kategoria a lumia 625 egy nexussal -, de erezheto a lassabb mukodes minden szinten, nem beszelve sok-sok hasznalat kozben elojovo aprosagrol, bongeszes kozben, stb. Munkatelefonnak viszont nagyjabol tokeletes (leszamitva azt a rohadt idegesito funkciot, hogy a telefonalas kozben megerkezo e-maileket is jo nagy hangeron jelzi - ezt talan a 8.1 megoldja, nemtom - illetve, hogy rendszeresen kihangositodik valahogy telefonalas kozben archoz tartva, ilyenkor ra kell bokni, hogy megint normal modon menjen a telefonalas.)
-
TOZ
addikt
Napi Francisco is megvolna. R44
-
tybsen
addikt
válasz
nozs23 #12180 üzenetére
+1.
Nekem lumia 625 van a N5 mellett - nyilvan nem csucs wp, vannak nagyon szimpatikus megoldasok es nehany dologban tenyleg nagyon kellemes - de nem tudna kiszolgalni az igenyeimet jelenleg egyetlen wp sem. Eleve ott kezdodik, hogy magyar nyelven nem mukodik a diktalas funkcio - en pl. sosem irok csak diktalom az uzeneteket (whatsapp, stb) - szoval nalam emiatt privat hasznalatra eleve ki van love a wp, akarmennyire is szimpatikus neheny pontban. Meglatjuk, miben fejlodik.
Ha sebessegben hozna is az N5 szintjet a 1520, funkciok teren sajnos akkor is el van maradva, persze kinek mi a fontos.
-
nozs23
addikt
Arra most nincs lehetőségem. De ha neked lesz alkalmad összehasonlítani, akkor oszd meg mit tapasztaltál. Nagyon érdekel, hogy optimalizációs probléma van, vagy csak vas kell neki. A többi hibája miatt nekem sajnos akkor is kiesne, ha az általános sebessége elfogadható lenne.
-
nozs23
addikt
Nekem most volt egy egyhetes kitérőm Lumia 925-el.
Én menekültem vissza. Sokkal lassabb a WP jelenleg(alkalmazások, weboldalak betöltése, multitasking, fej-fej mellett néztem a N5-el, a Lumia hosszú másodpercekkel tovább gondolkozott, alkalmazás váltásnál mindig újra betölti az adott appot, nem csak "vált", mint egy droid), értesítési rendszer egy káosz(minden üzenetet külön megkapsz egy felső értesítési sávban, egy diavetítés formájában -ez főleg akkor kellemes, amikor valakivel fél óráig beszélek Facebookon notebookon, majd bekapcsolom a telón a Wifit és kb 20 percig mutatja az üzeneteket, és ez nem is kikapcsolható-). Vagy a vas kevés alá, vagy borzasztóan optimalizálatlan a WP, nem tudom. Talán egy Snap800-as Icon-t bepróbálnék. A 720p-s pentile amoled kijelző is eléggé el van maradva az RGB Full HD LCD-től.
Azokat a hibákat most jóhiszeműségből nem írtam le, amiket a 8.1 javítani fog: nincs statusbar, mindenért a beállításokba kell rohanni, hangerő szabályozás(mindent egyszerre irányítasz: multimédia, hívás, alkalmazás). Böngészőben nincs jelszómegjegyzés. Billentyűzet gyenge, javaslatok kb a szavak leírása után jelennek meg, nincs swipe.
Ami jó: kamera, kamera app. Ebben a Nokia mindig is az élen volt. Maga a készülék. 925 szerintem az egyik legszebb telefon. Alkalmazások szépek, egységesek. -
Lecs@
addikt
Lumia 1520 az esélyes, mert szerintem az brutál. De semmi sem biztos. Majd meglátom. 3 év droid után vagy élmény ( fotózás téren tuti ) vagy bukta. Akkor N5 újra. Oppo find 7 várós még, esetleg Xperia Z2. Jelenleg még ez az ász nekem, de szívesen tesztelek mást is. Van mit mihez viszonyítanom legalább
-
Lecs@
addikt
Megnézem WP - t. De még nem biztos. Páromét is eladom, mert ő hiányolta az FM rádiót ( minden nap órákat hallgatja melóban ) , ezért kapott egy makulátlan S3 White - t. Neki az is jó, mert fotózgat ( amiben jó az S3 ) és pár egyszerű dolgot csinál csak a telón ( Nő ugye
)
Ezért, most 2 db is van eladó. Megnézek egy kis másik világot, de lehet hétfőn menekülök ide vissza
-
Kari1
aktív tag
Az első napi használat után nagyon örülök hogy végre váltottam.
Egy Galaxy S-t váltott az N5. Szegény SGS már nagyon le volt strapálva, július elején lett volna 4 éves, kijelzője már eléggé be volt égve (ha van rá igény elrettentésképpen tudok képeket betenni róla
) és az aksija és még a gyári volt.
Tesztek alapján a mostani kapacitása, az 1500 mAh helyett, olyan 800-900 mAh. Ezért szerintem én biztos nem fogok panaszkodni hogy gyorsan merül a telefon a SGS-nél biztos hogy jobban bírja majd. Viszont az N5 kijelzőjét még szoknom kell mivel ez sokkal fakóbb mint a SGS és nagyobb is (sokat jelent az a plusz 1"). Ami még zavar ill fura hogy már megszoktam a CM rom-ot és alap androidon ugye vannak dolgok amik kényelmetlenebbek nekem (pl power menüben nincs screenshot opció, quick settings-t nem lehet variálni, %-os aksikijelző). Egyelőre szerintem most még hagyom így (legalább pár hónapig legyen érintetlen a rendszer) és majd ha akkor is "zavarni fog" akkor majd megnézem hogy gravitybox-szal mennyit lehet ezeken javítani.
-
nbarnabas
tag
válasz
nozs23 #12166 üzenetére
Feketém van és lehet rosszul fogalmaztam. Nem azt mondom, hogy olyan csúszós, mint a manapság divat műanyag csodák, meg Krisztián által említett N4 üvegje. Hanem hogy a 4 éves Nexus 1 ikertestvére, a HTC Desire sokkal jobban tapad. És a majdnem 8 éves Eten X500-al van kb egy szinten. 8 év alatt azért legyen már valami javulás.
-
tybsen
addikt
válasz
nbarnabas #12165 üzenetére
En nagyon elegedett vagyok a N5-tel, minden szempontbol megfelelo, villamgyors, kamera is jo, stb. Az anyaghasznalat viszont - barmennyire is idegenkedtem annak idejen a N4 uveg hatlapjatol - szerintem sokkal jobb volt a N4-nel. Mindig olyan jo erzes volt kezbe venni, amikor a huvos* uveg hatlapot megfogtam. Itt is para, hogy leesik, mert a feher N5-nek ugye eleve nem olyan gumis a hatlapja, mint a fekete verzionak.
Egyebkent hatoldalt csak garanciavesztessel lehet cserelni?
*hasznalat kozben hajlamos volt neha felmelegedni, na akkor annyira nem elveztem az anyagminoseget sem
-
nbarnabas
tag
válasz
horvathkrisz #12159 üzenetére
Elvileg* bezárt mindent, 1:37-nél kiíratja velük a kijelzőre, hogy No recent apps (Bár a HTC kiabálva mondja).
*= De mivel vágva a videó, így semmi sem biztosÉn még mindig imádom a HTC-k felépítését.(kivéve hogy icipici a kijelző a hatalmas gépházhoz képest) Szóval jó lenne egy 4,8-5" kijelzős Nexus 5 2014 aminek kisebb alul-felül a kávája (kb mint LG G2-nél) de az oldala/háta olyan mint a HTC One-nak.
Vagy ha már maradunk a mostani műanyagnál, akkor ne ilyen csúszósra mint a 2013-as N5-nek van. Tudom, tok és meg van oldva, de nem mindig szeretem ha rajta van.
-
noorbertt
őstag
válasz
lord.lakli #12137 üzenetére
Fogalmam sincs:-)
De ha nincs ertelme nekunk akkor a taskerrel megvan oldva alapbol:-) -
tybsen
addikt
válasz
horvathkrisz #12159 üzenetére
Ja ezt nem is figyeltem, csak felületesen attekertem a videot (az ember mindig rohan, rogton a lenyeg kell, pedig neha megeri vegignezni egy-egy vicces videot, ha elsore hosszunak tunik is)
Egyebkent sem jon be a hosszabb keszulekhaz a HTC-nel, szoval egyertelmuen nexus
-
radicspeter1
őstag
Kameràval jobban melegszik mint MC4 alatt
X-akta II. -
horvathkrisz
addikt
válasz
radicspeter1 #12160 üzenetére
X-akta.
-
radicspeter1
őstag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes...
Amikor bekapcsolom illetve kikapcsolom a HRD funkciót a kamera alkalmazásban akkor a tenyeremmel érezni a kamera környékén egy furcsa kis belső zörejt. Nem az a kamera lencse zörej amire elsőre gondolnánk...nektek is? -
dnelb
veterán
Nexus 5 vs. HTC One M8 - App Opening Speed
érdekes, ha kikapcsolja az animációkat az m8 pici előnye is semmivé válik -
horvathkrisz
addikt
Hogy lehetne azt beállítani, hogy az értesítési sáv csak a főképernyőn látszódjon?
szerk.:
(#12151) HREH: öcsémnek ugyanez a problémája, majd írd már meg hogy mi erre a megoldás légyszives. -
HREH
senior tag
Sziasztok, erre a baromi idegesítő dologra van valami megoldás?
Xposed + GBox van fent Franco kernellel, és ma már negyedjére csinálja azt a telefon, hogy lezárom, és utána semmilyen gombnyomásra nem reagál. Ha kb. 15-20 másodperig nyomva tartom a bekapcsológombot, akkor talán elindul....
Nagyon idegesít - pláne az, hogy nem lehet-e hardveres hiba? - van-e rá valami megoldás?
(Visszaflashelem a stock kernelt, meglátjuk, úgy is csinálja-e.) -
mattew
tag
Egy gyors kérdés:
Wugfresh toolkitnél két opció van: Root és Root+TWRP,
kell-e valamire a későbbiekben a custom recovery, vagy elég a Root?Szerk: forintuser
Esetleg kifejtenéd mire?
A toolkit felajánlja a rootolást custom recovery nélkül is, én meg ROM-olni
egyelőre nem szertnék. -
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #12147 üzenetére
Lelki szemeimmel látom, ha betévednék droidosként IOS Topikba. Szerinted ? Szerintem.
-
DeathAdder
veterán
válasz
nozs23 #12141 üzenetére
Nekem se volt még soha iphone és nem is lesz, ez 100%.
Mégis megtudom állapítani, hogy számomra melyik platform a nyerő. Ne is arról beszéljünk, hogy a baráti körökben is nyilván volt hozzá alkalma már mindenkinek, de sima YT böngészés után is le lehet vonni, hogy kinek melyik a nyerő.
Ráadásul ez egy androidos telefon topikja, jóhogy nem sok lesz olyan, aki itt az ios-t fogja előnyben részesíteniDe hogy ON is legyen valami, holnap minden valószínűség szerint én is csatlakozom a N5 táborába
-
zolka95
őstag
válasz
nozs23 #12139 üzenetére
rosszul írtam
van olyan jó androidos telefon, ami olyan gyors és jó, mint az iPhone
mindenki azt mondja, hogy az iPhone jobb, mert az android lassabb
de ez szerintem hülyeség, mivel abból indulnak ki, hogy (gondolom) az első okostelefonjuk egy olcsó, alsó kategóriás, amiben gyenge hardver van és ezeket hasonlítják az iPhone-hoz
ezért azt hiszik, hogy az iOS jobbosztálytársaimmal szoktam erről vitázni
bár ők nem értenek a rootoláshoz, custom rom telepítéshez, nem is tudják mi az szerintem
és csak úgy tapasztalat nélkül fikázzák az androidot
pl osztálytársam egy xperia M-ről váltott iPhone 4S-re és most ő azt állítja, hogy az összes androidos teló gagyi
mondjuk nekem sincs tapasztalatom az iOS-hez, de nem hinném, hogy többet tudna mint egy ugyanolyan árkategóriás android
és olvastam már róla cikket logout-on aki mindkettőt használta és az android jobban tetszett neki
+nincs benne annyi "szabadság" mint egy androidba, mivel az nyílt forráskódú
össze-vissza lehet módosítani az androidotaz iOS rendszer pedig nem kerül rá alsó kategóriás telefonokra, amiken lassú lenne és ezért megutálnák, mint az androidot
az iPhone csak egy divattelefontehát abból van elegem, hogy az iOS-t istenítik a semmiért, miközben van ugyanolyan gyors androidos telefon, mint az iOS
és úgy tudom, hogy androidra létezik a legtöbb alkalmazás + iOS-en sok alkalmazás fizetős, ami androidon nem
kíváncsi vagyok hogy pl egy titanium backup-hoz hasonló program van-e iOS-re, aminek elég sok haszna van -
Lecs@
addikt
válasz
nozs23 #12143 üzenetére
Én hozzád címeztem, úgy hogy tapasztalatból írom, hogy szerintem jobb az android. Elnézésed kérem, hogy mint írtam NEKEM jobban bejön. Mint ahogy te neki írtál úgy hogy nem említett meg téged ( vagy kérdezett téged ? ) , én neked írtam. Ezért is elnézésed kérem. Theme Off részemről. Peace
-
zolka95
őstag
válasz
MartOOn #12131 üzenetére
MartOOn látom te használtál iPhone-t. Az lenne a kérdésem, hogy melyik vált be jobban? az iOS vagy az android? és melyik teló a jobb az iPhone vagy a Nexus?
bár nem volt iPhone-om sosem, de android párti vagyok, de sose tudom meggyőzni a mezei usereket arról, hogy jobb az android (szerintem)
nem volt még csúcstelefonom, de szerintem egy ugyanolyan árkategóriás android teló ugyanazon a szinten van mint egy iOS -
dnelb
veterán
válasz
zolka95 #12132 üzenetére
Nem gyorsabb a stock semmivel, de legalább buta mint a kő. Semmi pénzért nem használnám. Én egy stockra épülő romot használok, ez is csak akkor frissül ha új droid van.
"folyamatos képernyőkiterjesztés " -> pl netezéshez, játékokhoz jól jön, statusbar és navbar eltűnik
"gyors usb töltés" - magasabb áramot kap mikor PCről töltöd. -
zolka95
őstag
ha viszont hasznos újítások érkeznek a frissítésben akkor egy custom rom készítője meg szokta csinálni a romot az új rendszerre is?
írtad még, hogy a stock rom néhol gyorsabb, mint egy custom. nagy különbség van gyorsaságban a kettő között? vagy nagyon kicsi?
ha a telefon csak rootolva van és stock rom van rajta akkor lehet frissíteni?és a custom rom előnyeinél, amit írtál ez mit jelent?
"folyamatos képernyőkiterjesztés "
"gyors usb töltés" - ez mennyire igaz? jelentősen megnöveli a töltési sebességet? -
-
kovadika
őstag
Partneronál is megjelent a piros Nexus 99 ezer forintért.
-
-
zolka95
őstag
Látom sokat írtok a custom romokról. Nekem most egy Sony Xperia Mini-m van, ami az első okostelefonom. Ahogy már előbb is írtam ezt a telót szemeltem ki következőnek.
Szóval lenne pár kérdésem.
Az én telóm elég lassú a gyenge hardvere miatt, szóval jót tett neki egy custom rom, gyorsabb lett
Ezek a nexusok pedig azért tetszenek, mert nincs benne a gyártó által feltelepített fölösleges és idegesítő appok, amiket nem lehet törölni. Nincs semmi módosítás a rendszeren, tehát az alap android van rajta. Gondolom elég gyors a telefon szóval kíváncsi vagyok rá, hogy miért érdemes rátenni főzött romot? Mert az én telefonom gyorsaságán sokat javított. Plusz még egy-két extra kényelmi funkció került beleDe mit csináltok akkor, ha jön egy újabb android verzió, de nektek custom rom van rajta? Gondolom nem is jelzi a custom rom, hogy frissítés jött ki vagy igen? és ha frissíteni akartok olyankor mit csináltok? Visszaálltok a gyári, friss rendszerre vagy akik csinálják ezeket a romokat felteszik az új (pl 4.5) verzión alapuló custom romot? Mert az én telefonomhoz már nem nagyon csinálnak romokat. Régebben egy romból kijött 6 verzió is, amikben hibát javítottak.
Esetleg azért érdemes rá custom rom, mert például olyan funkciók vannak benne, amik pl: egy galaxy s3-4 vagy 5-ben? Például takarékos üzemmód (fekete-fehér képernyő) stb ?
-
leslien
nagyúr
válasz
horvathkrisz #12124 üzenetére
fel teheted a v1.5 miden ok ott alapból benne van
-
dnelb
veterán
Remélem nem kamu, nem volna rossz
a hitelességen sokat javított volna ha mondjuk lett volna egy óra a háttérben, meg mondjuk valami ismertebb akku appot mutatnak.. Erre simán rámondják a trollok hogy csak egy app, nem is töltődik(főleg hogy statbar sincs), vagy gyorsított felvétel..
-
MartOOn
addikt
Igen igy azert mar eletszerubb, hogy az akksin is pofozni kell. Mert hogy jelen allapotaban tuti kinyirna a cucc par ciklus alatt. Sztem. Bar en nem voltam ott a dijatadon, ergo fingom sincs a technologiarol... Es kb hozzajuk képest semmirol.
Sok olyan dolgot használunk jelenleg amiről pár éve sokan azt mondtuk volna hogy lehetetlen. Csak így tovább! -
Kari1
aktív tag
Én is hivatalosan beléptem a klubba
Végül expansystól vettem 32GB-osat. Ha valakit érdekel akkor az S/N: 402KP... de ahogy nézem a cseh piacra szánták mivel cseh LG electronics papír van benne.A szállítás amúgy nagyon gyors volt vasárnap délután rendeltem, hétfő délelőtt visszaigazoltak hogy feldolgozták a rendelést. Hétfő 13:00 körül kapta meg a UPS (UK-ből hozták) és kedd 9:30-kor mát itt volt a futár (!!!). Vagyis kicsivel több mint egy éjszaka alatt áthozták az EU-n. (Mivel akkor nem értem rá azért csak most reggel tudtam átvenni.)
-
Lecs@
addikt
Épp frissített. Megvárom a Changelogot. Bár No wipe ( vagyis elég cache dalvik ) mehet fel.
-
Lecs@
addikt
válasz
TODI1111 #12116 üzenetére
Vajon van-e ennek értelme ? 1-2 nap kell / kéne vagy min 2 töltési ciklus, mire egy kernel beáll rendesen. Így erre esély sincs
#12117 : én elismerem tehetségét, de picit túlpörög most. Megvárom, míg 1-2 hétig nem frissül, mert akkor már stabil a dolog. Azért frissül naponta, mert mindig van valami egyenlőre, ami nem kéne...
-
TODI1111
veterán
Azért szerintem nem kell leírni Francot hiszen aki dolgozik az hibázik! A tökéletes kernelt próbálja megcsinálni ami lássuk be nem egyszerű dolog! És arról se feledkezzünk meg, hogy a többi népszerű kernel mint például a Linaro vagy elemantalx is a Franco kernelből "táplálkoznak".
-
TODI1111
veterán
Most már tényleg minden nap frissül a Franco kernel itt az r43
-
Farcsii
csendes tag
egy olyan kérdésem lenne hogy az előző htc telefonomról az üzeneteket hogy bírom átrakni a nexus 5-re?
köszönöm előre is a segítséget -
( V )
veterán
-
leslien
nagyúr
válasz
radicspeter1 #12107 üzenetére
ott akkor kell egy külső táp +ban ,ha jól látom
vagy veszel egy normális vinyót mert telod az lesz hozzá
csak arra figyelj h olvasni tud ,de írni már nehezebben . tehát serverként nem fog működni .. -
( V )
veterán
válasz
maggi1886076 #12100 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
radicspeter1 #12102 üzenetére
1 hsz-ban le van írva a otg hogy és mint kell ... nekem 1tb vinyót röhögve kezel, nem kell Y kábel az n4 kell
-
radicspeter1
őstag
Helló mindenkinek!
Holnap kapom meg az usb OTG kábelem. Kérdésem az lenne hogy van-e esélyem arra hogy egy nagyobb kapacitású külső winchestert is működtessek rajta...
Alapból Y kábellel van ellátva a winchester s arra gondoltam hogy a tápos részét rákötném a gépre a másikat pedig a telóba dugnám.Másik kérdés:
NTFS formátumot is tud kezelni OTG-n keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Napelem
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest