-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
Mostanában én is sokat romolgatok, ezért én sem bírom sokáig újra indítás nélkül, bár szerencsére csak érdekességből csinálom mivel sok értelme nincs. Szerencsére minden rom szinte tökéletes, csak izlés dolga, hogy kinek melyik jön be, nem úgy mint ez előtti telómon 2x na ott lehetett szenvedni a romokkal.
-
KKevin
tag
Szia!
Ez egy ismert hiba, "Hello Hello Bug" a neve, nem csak Nexus 5-n, keress rá xda-n. Sajnos konkrét megoldás nincs, mert nem mindenkinél jelentkezik. Függ a telefon modem/radio verziójától, a szolgáltatótól és a felcsatlakozott hálózattól. Ha nagyon zavar, akkor próbálkozhatsz egy másik modem felrakásával, de én inkább várok 1-2 másodpercet és utána szólok bele.
-
zsirfecske
addikt
ezt a fajtát csak kicsit olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest