Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
En meg azt nem birom felfogni, hogy amikor van egy diktalasi lehetoseg es nagyon jo hatasfokkal mukodik, akkor miert irogatnak az emberek, miert kinlodnak a mondatok beirogatasaval, swype-jellegu billentyuzetekkel, stb.
En eleg sokat vagyok uton/mozgasban autoval - a diktalas is azert jott, mert sokat vagyok uton es ilyenkor ugye nem tudok irni - de mar annyira raszoktam, hogy itthon is diktalom az uzeneteket. Ha nem lenne ez, sok emberrel nem is tudnek kapcsolatban maradni vagy mindig meg kellene allnom irni egy-egy uzenetet (volt amikor wp-m volt csak es kizarolag es tenyleg inkabb telefonaltam mindenkivel, alig irtam valamit). Szoval aki nem hasznalja a diktalast de van ra lehetoseg, tenyleg erdemes kiprobalni, jo dolog. Nyilvan ha nyilvanos helyen vagyok vagy egy szorakozohelyen vagy ilyesmi, akkor nem csinalom ezt, de peldaul az utcan setalva is siman kepes vagyok belebeszelni az irogatas helyett
Persze elfogadom, hogy ha mondjuk valaki allandoan tomegkozlekedik, utana pedig bemegy a munkahelyere ami egy zsufolt iroda, akkor eleve ki van zarva ez a diktalas (ezzel nem Rad celoztam, hanem egy tolem teljesen eltero eletritmusra ugy altalanossagban). Viszont pont ez a magyarazat a bizonyos funkciok hasznalatara vagy nem hasznalatara, hogy ki hogyan csinalja a napjait. Van ami nekem elengedhetetlen, masnak pedig meg sem fordulna a fejeben a diktalas hasznalata mert nincs olyan szituacio amiben hasznalni tudna ezt.
De amugy latod, mindenkinek mas a fontos, mast hasznal - ezert nem ertem sokszor a wp-ios-droid-vitat (ahogyan a kijelzomeret-vitat sem), mert tenyleg annyira elteroek az igenyek, hogy nyilvan nem felelhet meg minden rendszer es minden kijelzomeret mindenkinek. Epp ez a jo, hogy ennyi fele kozul lehet valasztani.
Az biztos, hogy ha csak levelezesre meg telefonalasra kellene egy keszulek, lehet, hogy wp-t valasztanek mert nagyon egyszeru, szep felulet es nagyon szeretem. De ahogy irtam, sokat vagyok mozgasban, nagyjabol mindent a telefonnal intezek - sokszor menet kozben - ezert fontos nekem, hogy mindent gyorsan, keslekedes, fagyas nelkul csinaljon, jol jelenitsen meg weboldalakat, stb. Nalam a wp emiatt sem jarhato ut - persze nem egy kategoria a lumia 625 egy nexussal -, de erezheto a lassabb mukodes minden szinten, nem beszelve sok-sok hasznalat kozben elojovo aprosagrol, bongeszes kozben, stb. Munkatelefonnak viszont nagyjabol tokeletes (leszamitva azt a rohadt idegesito funkciot, hogy a telefonalas kozben megerkezo e-maileket is jo nagy hangeron jelzi - ezt talan a 8.1 megoldja, nemtom - illetve, hogy rendszeresen kihangositodik valahogy telefonalas kozben archoz tartva, ilyenkor ra kell bokni, hogy megint normal modon menjen a telefonalas.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest