- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Ezen kívül tapasztalsz más bekapcs gomb anomáliát? Mert ahhoz hogy újra induljon kell a hangerő lefele is, elég nehezen tudom elképzelni, hogy a hangerő is és a bekapcs egyszerre szarjon be.
Viszont ha a powergomb menu feljön néha akkor tényleg érintkezési hiba lehet, elég gyakori N5nél hogy megadja magát a power gomb.
Ilyet amúgy akkor is csinál ha a szilikon vagy bármilyen tok rosszul van megtervezve és nagyon feszíti a gombot.( és ugyanezért mehet hamarabb tönkre)
Esetleg ki kéne szedni a logot a telefonból és bújni a kódot hogy utolsó újraindulás előtt mi futott le, mert lehet ott az újraindítás parancs.
Mindjárt megnézem mi történik ha hosszabb ideig csak nyomom a power gombot, lehet van valami timeout ami után kilövi magát.
-
vacs
veterán
Én is így jártam, sajnos az 5.0 már nem kezeli a postafiok.hu-t.
Csinálj egy gmail fiókat és egy másik telefonon amin 4.4 vagy régebbi os van, jelentkezz be és szinkronizálj mindent fel a postafiok helyett a gmail-be.
De ha csak a telefonszámok kellenek, akkor weben belépsz a postafiok-ba és lementesz mindent vcf fájlba, majd ezt visszatöltöd a gmail-be (mindenképpen kell csinálnod google acc-ot). -
Lecs@
addikt
Épp frissített. Megvárom a Changelogot. Bár No wipe ( vagyis elég cache dalvik ) mehet fel.
-
Lecs@
addikt
Én így, ezzel a kombóval használom. Ikont, betűt, bármit úgy szabsz saját szájízre ahogy akarsz. Én amúgy KitKat primet használok Launchert. Novánál kevesebbet tud, de nekem simább. Meg nekem nincs is szükségem sok beállításra. De pl ikonméret ( is ) van.
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged