Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trol
tag
Slimkat romot használok franco kernellel. Valahol volt olyan beállítás, hogy a hívó képét full screenbe rakja ki, vagy részlegesen, stb. Kérlek segítsetek nekem, szeretném full screenre állítani.
-
Algotis
addikt
válasz
gabro0 #10991 üzenetére
Nekem itt Újszegeden az lehet a gond, hogy nagyon sz@r a 3G lefedettség, édesapám és tesóm telefonján is a mobilnet mindig EDGE, 3G sosincs itt az utcánkban, és azért dobálhatja el nekem a térerőt, de nekem nincs mobilnetem...
Néha megnézem a beállítások -> a telefonról -> állapot alatt, hogy mi a szolgáltatás típusa éppen, és van, hogy néha elég gyenge, olyankor HSPA, de aztán át is vált EDGE-re. EDGE-n meg majdnem mindig full térerő -
( V )
veterán
-
Sztbeni
őstag
A DiTechben 340€. Remélem májusig javul valamennyit az árfolyam, mert akkor ez nagyon kedvező ár lesz.
-
smisa
őstag
Nekem az a tapasztalatom hogy azok appok melyek netet használnak főleg akkor akadnak amikor 2 app is lekédez pl FB és levél szinkron vagy viber stb stb
-
Algotis
addikt
válasz
szata.68 #10980 üzenetére
Nekem eleinte nem, csak később kezdte el, de itt ahol én lakom, a térerő is elég gyenge, pedig Szegeden lakom és mégis...
A családban több embernek is van mobilinternete, de itt a házban is csak edge-t fog az összes telefon, másutt meg 3G is van, szerintem azért dobhatja el itt nálam. -
gabro0
őstag
válasz
mrdavid #10973 üzenetére
Nálam az FB app görgetés közben nemhogy laggol, konkrétan akad, a Play Store-ról nem is beszélve
De a Google Asszisztens is, amikor a tetejére vagy az aljára érek (bár ezt több ismerősömnek mutattam, ők ezt elnézték)Nem tudom mi lehet a gond, stock minden, de a kernelcsere sem segített
-
( V )
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #10971 üzenetére
még szép hogy kapjuk, elvégre google referencia készülék
w333
-
Lecs@
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #10971 üzenetére
4.4.3
-
w333
félisten
Jön az Android 4.4.3 KitKat (build KTU72B)
"Google quickly promised a fix for the Nexus 5 camera bug"
-
( V )
veterán
az a franco féle appban van ugye?
-
leslien
nagyúr
Ditech Nexus 5 baráti ár
-
janika112
csendes tag
Sziasztok! Kijelzot es a kulso fekete keretet honnan rendelnetek? Reggel kivertek a kezembol a telefont es bepokhalosodott... A keret meg lepatattant
kb mennyibe fog ez fajni nekem?
-
TODI1111
veterán
Franco kernelt használok mióta megvan a telcsi, gondoltam a hétvégén kipróbálom az elementalx-et, mert az tudja a dupla koppintásos ébresztést! Nem lett tartós a barátságunk, mert nem jött be, hogy este 10-től reggel 5-ig offline módban 100%-ról lement az akksi 86%-ra! A franco kernelnél ez 1- 3% szokott lenni!
-
szata.68
senior tag
válasz
horvathkrisz #10935 üzenetére
rev_11, februári gyártás
-
hYpErKe
tag
válasz
gabro0 #10951 üzenetére
Néha még vannak érdekességek az androidban.
Nekem pl múltkor az google play újság vagy mi a tököm volt így beragadva, és 70%-át vitte az akksi időnek, mindez jó kis android os nálam sajnos szokásos darálása mellet csinálta.
Csináltam egy restartot, helyre is állt a rend rögtön és maradt az Os. -
gabro0
őstag
Érdekes dolgot tapasztaltam a telefonon. Gps ki van kapcsolva, de az akksi részletező résznél azt írja, h be van kapcsolva. A google szolgáltatások nevű folyamat használja és nem lehet leállítani. Ez ette meg az akksi 62 százalékát. Ehhez képest a kijelző csak 14-et, ugy, h közel 2 és fél óráig ment... Mindezt 1 napos készenlét után, 49 % hátralévő töltöttséggel.
Ezt nem tudom összerakni, hogy jött ki.
Hnap rakok fel képernyőképeket. -
Algotis
addikt
Eljen a qcamera-daemon!
Nalam is elojott hal' istennek -
HREH
senior tag
Sziasztok, a franco kernel felrakás csak annyi, hogy felrakom a zip-et a teló gyökérkönyvtárába, majd flash zip from recovery-vel telepítem?
másik kérdés: ez mindent töröl a telóról, vagy minden változatlan marad?
-
Just486
senior tag
válasz
icecave #10924 üzenetére
Ingyenes apk-kat le tudsz tölteni a store-ból ezen az oldalon.
Gyakran várni kell, mert korlát van rajta, de ha elégszer nézel vissza előbb utóbb sikerülni fog.
Ez mindig a legfrissebb, hivatalos verziót tölti le neked.
A legtöbb app-ban amit eddig láttam droidon pedig elvileg van lehetőség újra aktiválni a frissítések közben esetlegesen elvesztett fizetős tartalmat. -
Davzone
senior tag
Sracok mit allithattam el a gravity boxban hogy a statusbar es a navigation bar nem atlatszo?
Ha kilovom a gravity boxot xposedban es ujrainditok akk megjavul.
Valami gravitys beallitas lehet de nem emlekszem mihez nyultam hozza ami ezt okozhatja. -
Nem is, csak 5-el (mmint hivatalosan). Amúgy, simán menne vele szerintem, amennyiben 4.3 vagy feletti android van rajta. Nekem is megy simán a G2-vel a 1.0.2, azt le tudtam szedni másik fórumról, google-n keresgélve, csak a legújabb verzió apk-ját nem találom sehol. Van egy 4share-s link, de oda regelnem kellene,hogy leszedjem.
Az enyém jobb, figyeld: [link]
-
válasz
zsirfecske #10921 üzenetére
Endomondo még megvan, runtastic-ot használok, oda elő is vagyok fizetve, csak szegény nem számolja a kalóriákat (nem, mintha fontos lenne, nem az a lényeg, a lényeg úgyis látszik a tükörben) GPS nélküli edzés esetében. miCoach-ot nem próbáltam ránézek, megy-e a Polar H7 övvel.
szerk: mi a sildeloadolt cucc?
1.0.3 a hivatalos az appból, 1.02-t tudtam leszedni máshonnan. Bár valaki leszedhetné, és felrakhatná nekem a polar beat play-es 1.0.3-at, akinek N5 van kéremszépen: [link] (ez előbb is eszembe juthatott volna, hogy itt megkérjek valakit erre
).
Bukni nem sokat, 2k körüli össze a két kiegészítés hozzá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
icecave #10911 üzenetére
szerintem maradj g2-n, és vedd meg egy 1.0 sideloadolt appban amit akarsz aztán tegyél fel egy 1.02-t és nézd meg mi lesz (mennyit bukhatsz amúgy ha újra meg kell venni? megéri miatta bármit variálni?), vagy próbáld ki az endomondo-t vagy a miCoach-ot esetleg, ha polar cuccod van és azért kell.
-
-
arkone
aktív tag
válasz
horvathkrisz #10896 üzenetére
Bennük hogy fogalmazódott meg a váltás? Mennyit nyomkodták a tiéd?
-
huan
őstag
Nektek működik az FKU-színbeállítás?
-
Mint irtam, volt fent custom android, tudom, mire számítsak, nova-hoz meg widgetlockerhez meg nem kell root. Már hagy egyáltalán szükségem lesz ezekre, nem biztos.
Külső hangszóró nem izgat, csak fülhallgatóval hallgatok zenét, kihangosítani ritkán szoktam, akkor is beszélgetést, nem zenét. Akku mindenképp visszalépés lenne, ezzel tisztában vagyok. Ami még necces lesz, hogy nagyon megszoktam, hogy "kocogtatva ébred" a kijelző, mert azt meg tudom oldani, hogy 2 koppra kapcsoljon ki (screen off app), de előbbit nem.
Amúgy, a G2 is rendben hála Istennek, sokmindent hajlandó vagyok beáldozni a sebességet, mivel iOS-ről jöttem, fontos, hogy ne "recegjen" semmi, ha nem muszáj.
-
dnelb
veterán
-
Akkor sajnos amiatt bukik, hogy nem lehet még rootolni KK-t g2-n.
Egyébként egy ingyenes appról van szó, és egy ideig csak 4.3 vagy afeletti android volt a kikötés, mert csak onnan megy a bt 4.0. Mire lett KK G2-re, addigra a Polar meg úgy döntött, hogy csak S3, S4, és N5-öt hagyja benne, mert gondolom, azokat tesztelték. Bár meg tudtam szerezni máshonnan is az appot, és megy is minden rajta, nem merem megvenni az appon belöl fizetős cuccokat, nehogy bukjam, ha találok újabb verziót a neten, és ahhoz megint meg kelljen venni, hisz nem frissithetem úgy, mintha playstore-ból töltöttem volna le.
-
"Írd át a build propban hogy n5nek érzékelje a telefont és megvan oldva"
Ehhez root kell? Mert azt nem akarok (KK-t nem is lehet rootolni még G2-n). Hol tudok utánanézni?
Nem, nem csak ezért,hanem az azonnali szoft támogatás miatt is, nem kell várni csomót rá, hanem egyből megkapja az N5. G2 is rendben van, pont olyan bugok vannak az új KK-ben, amik engem nem érintenek, de ha nem így lenne, várhatnék ki tudja mennyit, mire javítják.
szerk: Rákerestem, van prog is hozzá, de ROOT kell.
-
dnelb
veterán
válasz
icecave #10905 üzenetére
Jól értem, azért váltanál telefont , mert playstorebol nem tudsz letölteni egy appot, ami közben hiba nélkül megy? Írd át a build propban hogy n5nek érzékelje a telefont és megvan oldva
tetszik az alap android rendszer, volt is fent a G2-n is custom, de bal felül a noti centert ha lehúztam, nem tudtam eltüntetni a google+ fejet sehogy sem. Itt el lehet tüntetni? Engem zavar, hogy ott figyel a G+ profil.
full stockon nem -
Sziasztok!
Gondolkodom G2-ről N5-re váltáson, mert bár nagyon elégedett vagyok, egy app és annak készítője szivat, a G2 nem támogatott, csak az N5. Nekem ez az app fontos (Polar beat) és bár a gyártóval már levelezek és küldenem kell screenshotokat, stbt,hogy megy a programjuk, fenetudja, mikor lesz rendesen támogatott a G2.
Plusz nem kellene izzadni, mikor jön frissítés (KK is mire kijött, nem volt 2 nap, aztán csomó bug van).Néztem a Nexus 5-öt, azt is, hogy akkor járnék a legjobban, ha külföldi MM-osat vennék, de ha itthon veszek (nem is tudnék máshonnan), akkor az 1 év bolti garancia mit takar? Nagyon gáz? Láttam LG Magyarország garanciával is, de gondolom, azt a telenornál vették előfizura, szóval ott ott van a letiltás veszélye.
tetszik az alap android rendszer, volt is fent a G2-n is custom, de bal felül a noti centert ha lehúztam, nem tudtam eltüntetni a google+ fejet sehogy sem. Itt el lehet tüntetni? Engem zavar, hogy ott figyel a G+ profil.
Az, hogy mik a hibák, stb, majd visszaolvasok, mivel ugyanaz a hardver, mint a G2, sok meglepetés nem érhet majd gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest