Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
nozs23 #12139 üzenetére
rosszul írtam
van olyan jó androidos telefon, ami olyan gyors és jó, mint az iPhone
mindenki azt mondja, hogy az iPhone jobb, mert az android lassabb
de ez szerintem hülyeség, mivel abból indulnak ki, hogy (gondolom) az első okostelefonjuk egy olcsó, alsó kategóriás, amiben gyenge hardver van és ezeket hasonlítják az iPhone-hoz
ezért azt hiszik, hogy az iOS jobbosztálytársaimmal szoktam erről vitázni
bár ők nem értenek a rootoláshoz, custom rom telepítéshez, nem is tudják mi az szerintem
és csak úgy tapasztalat nélkül fikázzák az androidot
pl osztálytársam egy xperia M-ről váltott iPhone 4S-re és most ő azt állítja, hogy az összes androidos teló gagyi
mondjuk nekem sincs tapasztalatom az iOS-hez, de nem hinném, hogy többet tudna mint egy ugyanolyan árkategóriás android
és olvastam már róla cikket logout-on aki mindkettőt használta és az android jobban tetszett neki
+nincs benne annyi "szabadság" mint egy androidba, mivel az nyílt forráskódú
össze-vissza lehet módosítani az androidotaz iOS rendszer pedig nem kerül rá alsó kategóriás telefonokra, amiken lassú lenne és ezért megutálnák, mint az androidot
az iPhone csak egy divattelefontehát abból van elegem, hogy az iOS-t istenítik a semmiért, miközben van ugyanolyan gyors androidos telefon, mint az iOS
és úgy tudom, hogy androidra létezik a legtöbb alkalmazás + iOS-en sok alkalmazás fizetős, ami androidon nem
kíváncsi vagyok hogy pl egy titanium backup-hoz hasonló program van-e iOS-re, aminek elég sok haszna van
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest