Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
tankraid
üzenetére
Én a WidgetLocker Lockscreen appot használtam erre a célra. csúszkákat tehetsz ki vele és bármilyen home-on használható widgetet kitehetsz.
-
tboy93
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
köszönöm!

-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kik mondták neked itt a fórumon ezt?
-
tankraid
aktív tag
Tudtok olyan progit amivel root nélkül lehet megváltoztatni a zárolt képernyőt vagy legalábbis azon az óra kinézetét?
-
slice14
veterán
A SlimKat mennyire stabil és milyen a a BT kommunikációja (bt a2dp headset, zenehallgatás)?
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem itt a fórumon azt mondták, hogy nem nagyon fog Magdi menni ART-on, mert vannak olyan feuturek benne amik nem ART kompatibilisek, és valószínű ezért nem tette ár ART-ra (xposed nem volt fent).
-
diodd
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem nincsen xposed fent és tökéletes a mahdi ART-on.
-
tboy93
nagyúr
Sziasztok! Megoldható valahogy, hogy a google voice command alvó állapotban is használható legyen?
-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szerintem az Xposed Framework az egyetlen ilyen. Bár újabbakba már asszem nem teszi bele.
-
csaby9
tag
válasz
Sztbeni
üzenetére
Nekem is ojan a jobb felső sarok mintha bevilágítana. Tettem egy kisérletet Fraco kernel updaterben át állítottam a szinprofilt Womer_amoledre és úgy jó lett nem látszik semmi. Szerintem ez a bevilágítás nem hiba csak mivel a fekete nem igazi fekete hanem szürkés ezért több fény jut be mint kéne.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Akkor sok közül vannak valami extra opciók a romban amik nem ART kompatibilisek, mert nekem nem tette át miután belaktam

-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Pedig a legelső verzió óta úgy használom, és hibátlan.
-
slice14
veterán
A Light Manager alkalmazáson belül meg tud különbözeti üzenet típust? Hangouts sms és chat, már mint hogy más színnel villogjon?
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez makulátlan ... vagyis tökéletes, semmi bevilágítás nincs

(#13770) twine
+1 ezzel én is ugyan így vagyok ... amit már egyszer megbontanak soha sem lesz már olyan mint egy zsír új telefon, max. talán akkor ha teljes kijelzőt fognak cserélni, ha korábban észrevette volna még lett volna esélye a telefon cserére

-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szegény Art, szomorú lehet..

-
Tomace91
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én meg úgy tudom megy.... :/ MEgvan köszönöm HREH
-
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Azok közül akik Mahdi romot használnak kérnék egy kis segítséget. Egyszerűen a fejlesztői lehetőségek között nincs ott nekem, hogy át tudjam rakni a futtatási környezetet ART-ra. Hol találom ezt meg? Tovább csak én nem találok hálózati mód csempét (2G/3G/LTE kapcsolaton van a telefon) a gyors beállításokban? Nekem ez fontos lenne. Előre is köszönöm!

-
twine
veterán
válasz
Sztbeni
üzenetére

Elnézést,, soha az életben nem nevettem más kárán,,, de szerintem értékeld át kicsit ezt a dolgot...
Mennyire életszerű az hogy a számológépet nézegeted max fényerőn sötétben?
Képes vagy ezért szétszedetni a telefonod, és várni rá akár csak egy-két hetet is?
Én addig örülök amíg "bontatlan" bármim...
De hát úgy látszik tényleg különbözőek vagyunk... nem bántás,, épp ellenkezőleg...neked akarok jót...
Mert szerintem ez a világ legnagyobb hülyesége amire készülsz
Persze azt csinálsz amit akarsz és jónak látsz..a tied a készülék is, meg a döntés is
-
Sztbeni
őstag
Amúgy a partnero szervizre kíváncsi leszek. Mert olvastam olyat, hogy basztak megcsinálni, meg olyat is, hogy pixelhiba miatt kompletten új készüléket adtak.
-
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem ennél jobban olyan.
-
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem r47-es franco van fent éppen, egész délelőtt zenét hallgattam, semmilyen audio gond nem volt.
Nem lehet, hogy maga a zenefájl szar?Bár mint írtad, S3-on meg S4-en nem szaggatott, szóval tényleg nincs ötletem.
-
slice14
veterán
válasz
Sztbeni
üzenetére
Vagy én vagyok vakegér, vagy nemtom. Felvettem fúl fényerőre és megnéztem a számológéppel, de nem látnám hogy jobban világítana. Bár matt fólia van rajta, de akkor is kéne látszódjon. Nem?
#13755 Krisztián: Ez csak egy biztonsági megoldás. Ha nem az N5 tulaja nézi, kiégeti a retinát. xD
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ha normálisan van szigetelve a kijelző akkor semmi gond nincs

Nálam N4 -n csutkára húzott kijelzőnél sincs semmi bevilágítás, N5 -nél igen

Vagyis úgy kérdezném hogy ez mindenkinek ilyen, vagy csak egyeseknél ?

(#13755) Krisztián
Igen lehet hogy ez a gáz, én is észrevettem hogy kicsit brutális a fényerő

-
-
w333
félisten
válasz
Sztbeni
üzenetére
Megnyugtatlak hogy ez sajnos gyárilag ilyen és nagyban

Persze ha javítható ... akkor hajrá, de jobb lenne ha cserélnék a telefont

(#13751) Sztbeni
Ezt sajnos nem tudom, de mint láthatod a Linken másnak is voltak ilyen gondjai ...
Gondolom hogy egyedi hiba lehet, sötétben max. fényerőn fekete háttérrel nem volt még lehetőségem letesztelni 1db. N5 -t sem, én a saját N4 -t néztem ... szerencsére nincs semmi ilyen gond Link

-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nincs fenn franco kernel ? Ott vannak ilyen audio gondok .
-
Sztbeni
őstag
Majd ha valakit érdekelne, be fogok számolni a Partneros szerviztapasztalatokról. A Nexus 4 topikban jókat olvastam, kíváncsi leszek. Amúgy hogy érdemes eljuttatni szervizbe a telefont? Posta vagy futár?
-
w333
félisten
válasz
jaszy91
üzenetére
Ügyfélszolgálat ... hát inkább "no comment"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennyi erővel akár egy kőművest is megkérdezhettél volna

A múltok amikor az N5 -t nyomkodtam, ott volt hogy 24/hó garancia

Sok helyen pl. a T -nél (ők az élen járnak) nagyon nincsenek képben a dolgokkal, és nem is értem hogy mi alapján is alkalmaznak ilyen embereket

-
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Már kb minden le lett írva ezzel kapcsolatban én is leírtam már párszor hogy az LG, MM, electronic4you, expansys mit válaszolt.
-
Carvus
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
nah meg volt unlock+root illetve végignyálaztam a külföldi fórumokat is, de sajnos a hiba még mindig fenn áll: tehát az előlapi kamerának ugye az alap kamera appnál nincs is ikonja, így lényegében eddig működik rendesen, aztán miután frissítem appot megjelenik már a kamera váltás is és itt hasal el program, majd utána már el se indul, egészen cache törlésig..

ahogy olvasgatom jobbára csak találgatnak, h szoftveres v hardveres gond lehet, de volt aki kicseréltette és ugyanolyan sz.r volt a zsír új is, szal reménykedem h tényleg szoftveres csak, és Google végre kijavítja a régóta húzódó hibát..
(így h szelfizzen az ember?
)vagy szerintetek gariba cseréltessem? bár sztem mképpen megvárom 4.4.3-at aztán ha akkor se lesz jó akkor gari...
-
jaszy91
aktív tag
Kedves MediaMarkt!
LG Nexus 5 iránt érdeklődnék, hogy az Önök által forgalmazott termékre milyen garancia vonatkozik és hány év?
Üdvözlettel,
PéterVálasz:
Tisztelt Jászfalusi Péter!Köszönjük megkeresését!
Az Ön által kérdezett készüléket 1 év gyártói garanciával forgalmazzuk.Esetleges további kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
-
atillaahun
veterán
Értem, köszi nektek. És ezeket az LG hivatalosan megerősítette?
Elképzelhető olyan gond ami nem javítható egyébként? Csak mert egy fődarab csere azért a bajok 90%-át gondolom gyógyítja. -
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha lehet javítani (pl alkatrész cserével) akkor itthon gariztatható, de ha cserélni kell a készüléket mert máshogy nem lehet megcsinálni akkor vissza kell vinni oda ahol vetted.
-
w333
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Itthon is érvényes a 2 év garancia, a Media M. -s teljeskörű !

-
atillaahun
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Akkor most visszaküldős osztrákba vagy itthon garitathatós?
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én csak FLAC-ot hallgatok, de se TTPod, se PowerAMP, se jetAudio Plus alatt nem akad...
Próbálj ki többféle lejátszót. -
horvathkrisz
addikt
válasz
adamka1313
üzenetére
Ocsemnek van fent, o a nagy zenehallgato. Szerinte hangzasban sokkal jobb (Sennheiser CX300 II-je van), akku idoben semmit nem szamit szerintunk.
Apropo, Nexus5-zene:
Hallgat kozuletek valaki FLAC audiot? Csak mert rohadtul nem szereti a nexus, akad(!) a zene.
Van erre esetleg valami orvossag? Meg Galaxy S3-on es S4-en sem akadt... (ugyanazokat az albumokat masolta at tesom telefonrol telefonra) -
Kari1
aktív tag
Ide is beteszem hátha valakit érdekel:
Megjött az Ebay-es qi töltőm.
http://www.ebay.com/itm/200973639674Mivel (sajnos) az elektronikához nem értek most próbálok prohardveres fórumtárstól infót szerezni, hogy milyen a belseje. Remélem nem vágja haza a telefon aksiját...
Most töltöm egyelőre nem melegszik az aksi, kb 32°C és olyan 150-300mA-t tölt bele óránként. (bár most mutatott 470 mA-t is, bár lehet, hogy az a Battery Monitor hibája). A telefonon most az utángyártott Nexus tok van és azzal is tölti.
A töltő oldalán van kis visszajelző led ami kéken világít ha tölti a telefont (pirosan ha nem), szerencsére más led nincs rajta nem úgy mint a Nillkin magic disk-en. A két gumigyűrű is nagyon jó rajta, az éjjeliszekrényen egyáltalán nem csúszik és a telefon sem esik le róla a gyűrű miatt még ha megdöntöm akkor sem 30-40°ig tart.
https://drive.google.com/folderview?id=0Bx4kUserf9UDWUFndUItVDJnaHc&usp=sharing
-
adamka1313
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Viper4androidot használ valaki,rajtam kívül ? Valakinek valami észrevétel aku használat terén,melyik driver a legjobb ?

((ja és nem válasz csak rossz gomb bocsi
)) -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi az ötleteket!
-
GrooveHero
addikt
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Jól gondolod, pölö a Partnero-tól vásárolt Nexus 5 Taiwan-i modell. Vegyed meg Ausztriában a mediamarkt-ban, vagy az electroinc4you-ban. viszonylag olcsó és két év hivatalos LG garit adnak rá. Hátulütő, hogy ha cserélni kell a telót, mert nem javítható baja van, akkor az visszaküldös az osztrákokhoz. Tehát:
mediamarkt:
electronic4you:
én sztem utóbbiból veszem kb. 2 hét múlva. A lényeg, hogy garipapírt nem adnak, a számlán lesz feltűntetve az IMEI szám, ami alapján idehaza gariztatni lehet az LG márkaszervízekben.
-
slice14
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
First Phone 1 év LG gari. 110e...
-
Jegesmaci81
aktív tag
Kettő telefon között gondolkodom van egy csomó pro és kontrám Sony z1 compact, és nexus 5. Mindkettő a legtöbb helyen 150.000 Ft. A sonyra több helyen van akció viszont a nexus ahol 150 alatt van ott szinte mindenhol csak bolti garancia van rá. Tudtok abban segíteni hogy ezeket a bolti garis nexus 5-öket honnan hozzák be? Érdemes ilyet venni belőle vagy kerüljem? Végül is a nexusra mindenhol csak 1 év jár csak attól tartok hogy valami távolkeleti buheráltat sóznak rám.
-
gabro0
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen az MHL-re gondoltam, de mint olvasom rosszul

Nem értem miért nem lehet egységes... Legalább az USB-vel már nincs ilyen gond
-
egy23
csendes tag
Nem, mert google appsok nem csak apkból álnak hanem különböző config fájlokból és librarykből
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha custom rom-ot rakok fel, akkor Gapps helyett nem megfelelő az, hogy ha lementem az összes alkalmazást Titanium Backuppal (ami lementi a google appokat is) és azzal restore-olom őket?
-
mrdavid
aktív tag
válasz
menrenná
üzenetére
Én egész nap mobil neten vagyok munkaidőben, végig szinkronizál, sok net és cset, reggel 7 kor fél óra duolingo angol, utána fel hatig mobil net, utána otthon wifi és fél tízkor szoktam felrakni, kb 10%on van akkor, kijelző idő az ilyenkor 2:50 körül
Nyilván ha te wifit használod jobban fogja bírni, de szerintem ez se rossz
-
slice14
veterán
Nem veszem kötekedésnek.
Annyi az egész, hogy cm-et használtam nagyon hosszú ideje és ha már volt benne ez a feature, akor már miért ne állítsam be. Bár nem volt rá akkora szükségem, de attól függetlenül hiányzik. De nem annyira, hogy ezért most letöltsek egy call blocker appot.
Főleg hogy tudom hogy nemsokára nekiesek a telefonnak. És a custom romok töbségében van call blocker.
-
zsirfecske
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
hehe, most nézem a kamu google bumper tokot, a dobozán el van írva a support link (support.google.com/go/nexus/accessories, ami helyesen support.google.com/nexus/go/accessories kéne legyen).
ha bárki venne ilyet és azt állítják hogy eredeti, akkor csak meg kell nézni a doboz hátulját...
-
Picco
addikt
válasz
slice14
üzenetére
"Nekem pl a callblock hiányzik., de azért nem fogog + appot feltenni a play-ből."
Eloszo: kerlek meg veletlenul se vedd kotekedesnek, oszinte kivancsisag vezerel!
Lehet en vagyok eltajolva, de okostelefon=olyan appokat tolok ra amilyeneket akarok hogy tetszesem szerint bovitsem a szamomra szukseges funkciok tarhazat. Ertem en h kevesebb app mindig jobb.(frequency pro app nekem sokat segitett a programjaim redukalasaban) De konyorgom, mar tobbszor is olvastam itt h: "igen, kene, de ezert nem teszem fel xy appot." Ebben mi a logika?

-
zsolt008
tag
sziasztok,
vettem ilyen telot, es most lazasan keresem hol lehet beallitani, hogy hivaskor, ha a hivott felveszi, vagy leteszi a telot, rezegjen egyet.
Tenyleg lehet, hogy a kitkat nem tudja ezt? Vagy hol kell bekapcsolni?
koszi -
Dashes
őstag
sziasztok!
itthon hol erdemes venni? partnero? esetleg mas?
gari akkor 1 ev, es lg? -
Carvus
senior tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
asszem sajna ilyen van...de most nincs előttem

zsirfecske: mféleképpen egyből nyitok majd egy loadert+root még frissen ízibe, este hulla voltam úgyh sok időm nem volt vele foglalkozni, csak alap dolgokat néztem meg...majd ma meló után jobban utánajárok h mi a stájsz! EFS mentés meg ilyenek itt mennyire fontosak amúgy? eddig SGSA-m volt, és ott kellett ha beütött volna a krach..

köszi az ötleteket, bár ezek alapból is tervbe voltak...de mondom újoncként inkább kérdezek!

szerk: amúgy eddig nálam tableten semmi gond nem volt fészbúk appal, ezért is csodálkozom, h itt meg az okozhatja
-
menrenná
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Köszönöm a gyors választ

-
menrenná
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem lecserélni iphone 4 készülékemet és a nexus 5 tűnik eddig a legszimpatikusabbnak. De bármilyen tesztet vagy hasonlót olvastam róla mindenhol megemlítik, hogy az akkumulátor közepesen teljesít. A mostani telefonommal is a legnagyobb bajom az akku idő, alig bír 6-8 órát.
A kérdésem az lenne,hogy azok , akik már huzamosabb ideje használják ezt a telefont, mit gondolnak az akkumulátorról, mennyire strapabíró stb.
Viszonylag sokat használom, napközben wifin van általában a mostani is.
Előre is köszönöm a válaszokat
Fruzsina -
Carvus
senior tag
No Urak immáron hivatalosan is csatlakoztam a topik táborához!! Pár hete már nézegettem a telot, de kellett hozzá kis idő, h legyen hozzá "kedvem"(=$)...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyenlőre szerintem alapon fogom egy rövid ideig használni, aztán beleásom magam a romolgatós mókába, ha már ennyire "alap" egy Nexusnál!
Kezdésnek viszont lenne is egy problémám: "Kamera nem tud csatlakozni", este kaptam meg telefont pár fotót lőttem vele semmi hiba, aztán egyszer csak előjött, és azóta többszöri újraindítás után se indul el...full szűz rendszer, egyedül Fészbúkot raktam fel. Vmi ötlet h működjön, nem létszükség a kamera, de azért néha lőnék vele pár képet, ha már van...és nem szeretnék egyből a szervizbe kezdeni!

-
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A Nexus 4 topikban olvastam két embertől is, hogy kijelzőhiba miatt (sárgásodás, pixelhiba) kicserélték a komplett készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az összes szín teljesen irreális lesz tőle, kontraszt +3000%

Szerintem túl sok a gyári max érték, ki van zárva hogy azt valaki bírja..

))