Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ezért gyanús nekem,hogy ennyire leesett az ára.
Vajon miért? -
Davzone
senior tag
Gravity box 3.0
LED control beépítve!
Time to donate everybody!!
-
NTonee
veterán
válasz
gyuri2008
üzenetére
mert a legtöbb helyen bolti garanciával adják. Ha találsz olyan boltot, ahol gyári LG garival adják (mert van... vagy még nincs?), ott nem lesz ilyen olcsó.
Vagy less rá a Telenor ajánlatára és rosszul leszel.
szerk: megnéztem a telenort... ott sem vészes. Az N4 meg milyen rohadt drága volt pedig.
-
gyuri2008
veterán
Elnézem a boltok kínálatát eléggé lent van az ára ennek a típusnak.
Vajon miért? -
( V )
veterán
ElementalX kernellel mik a tapasztalatok?
-
( V )
veterán
erről még mindig semmi?

LG Google Nexus 5 32GB schwarz
Garantie 2 Jahre
-
Lecs@
addikt
-
bigrock
addikt
Feltettem a PacMan ROM-ot, eddig bejön nagyon, viszont a kamera app. nem tud HDR-t. Van valami megoldás, hogy legyen HDR, vagy általában szerintetek érdemesebb valami 3rd party kamera app-ot feltenni ?
Köszi. -
gabro0
őstag
Rendben. Jó tudni, köszönöm

Már csak azt nem értem miért akkor csinálja, ha épp alkalmazást töltök az áruházból, ill. képet töltök fel a Drive-ba

A letöltés áll, a feltöltés várakozik. Meg nem mindig sikerül kapcsolódni a wifihez. Kiírja, h mentve (a hozzáférési pont), egy tizedmásodpercig kapcsolódik és nem történik utána semmi... A jelszó biztos jó, mert előtte 10 pere még használtam
-
obZen
tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
mattew
üzenetére
paypal, már írtuk, egy százalék giftként küldve.
amúgy olvasom hogy a gps tud beragadni. tegnap volt egy négy óra alatt 60% > 10% merülésem. maps navigáció másfél óra, aztán ítéletidőben nulla hálózat 2 órán át. vagy a gps ragadt be vagy a folyamatos hálózatkeresés tett be neki. de részemről december óta semmi gond a szoftverrel, első tökéletes androidom.
ja és megelégedéssel használom a sárga ebayes google bumpert, sőt most vettem észre hogy a kihangosított hangminőség sokkal jobb vele. pici lyukak vannak csak rajta mint a telón. nem egy nagy hézag mint a neo hybriden, és valahogy megszűri a retek hangszórót nem recseg meg torzít

-
mattew
tag
Erre nem tudok mit mondani
.
Remélem én megúszom 3000 körül.
Nem szeretném az ár 10%-át kifizetni átutalásra.
Elég mocskos dolog amit művelnek, de sajnos a
bankrendszert nem lehet megreformálni.
Azt gondolná az ember, hogy a 20-30 bankocska
majd megpróbálja jó ajánlatokkal magához édesgetni
a vásárlókat, de ehelyett jól lehúz mindenki mindenkit.
A Raiffeiseneseknek meg tényleg nem volt problémájuk
.
Jó vastag a pofájukon a bőr. -
TODI1111
veterán
válasz
Davzone
üzenetére
Ezt azért megcáfolnám! Szerintem vagy külön jelezni kell, hogy simet is akarsz mellé vagy azért külön be kell menni cseréltetni! Mindezt arra alapozom, hogy én a párom előfizetésére rendeltem és az ahhoz tartozó sim kb. 5-6 éves, tehát se nem mikró se nem lte képes és a készülékkel nem küldtek automatikusan új kompatibilis simkártyát!
-
lillip
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés, jelenleg normális méretű simmel rendelkezem, és van olyan vásárlási lehetőség, hogy megtartom a jelenlegi számomat. Ha "arra" rendelem, akkor egyben hozzák / küldik a microsimet is? (továbbra is a telenor)
-
Draken
őstag
Ha náluk veszem, mire kell odafigyeljek, ami az lg garipapírt illeti? Nem akarok belefutni egy "átverésbe" se
-
TODI1111
veterán
válasz
lillip
üzenetére
Én is náluk vettem a készüléket! Nagy megelégedéssel használom azóta is! Jelenleg stock rom + franco r35 kernel + gravitybox! Szerintem ez így egy jó összeállitás!
-
dogi01
aktív tag
válasz
lillip
üzenetére
Olyan problémám van hogy nem látja a win 8.1-em a telefont ha rá dugom a gépre. Hangjelzés van de nem látom a saját gépbe....
Olvastam h valami windows media player plugin kell neki, telepítettem volna.. de nem engedi a win mondván h már telepítve van.Másik gépemen win 8 van és ott simán működik...
Már ott tartok h újra rakom a wint, de nemááá
Létezik megoldás?

Véletlen ment válasznak
-
arkone
aktív tag
válasz
lillip
üzenetére
Szia!
Nem tudom milyen telefonról váltottál, de én S3 után azt mondtam, hogy miért nem tettem hamarabb. Nekem az élet más területén is tetszenek a letisztult dolgok és ez a telefonnál igen csak teljesíti.
A telefon szép, gyors, nem akad. Nagyon jó telefon sok ember szerint. Nem hinném, hogy rosszul járnál vele.

-
lillip
csendes tag
Sziasztok!
A napokban tervezem, hogy én is csatlakozom az N5 tulajdonosokhoz
Olyat nem kérdezek, hogy megéri-e, hisz egyértelmű.
Beszerzését a kékektől gondoltam, esetleg van bármi tapasztalata valakinek a tőlük származó készülőkről? (az összefoglalóban olvastam, hogy a novembertől gyártott készülékekben javítva lett pár dolog, gondolom ha itt februárban jött a telefon akkor ezen nem kell aggódnom..) Sok (ezer) hozzászólást végignyálaztam, eléggé megfogott a telefon, gondolom az esetlegesen felmerülő hibákat szépen lassan javítják majd a frissítések. (Nagyon hajszálnyi bizonytalanság még van bennem, de percről percre csökken, és tudatosul hogy ez kell nekem ^^) -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
innen ne vegyen senki Vélhetően csalás áll a dolog mögött. Csak átutalással lehet fizetni és minden túl jó áron van. -
Parallaxis
addikt
válasz
Szelley
üzenetére
És nem, NEM fogok undorító ikonrendszert használni, sem csempézni.
Ezek után egy szakállas vicc poénja jutott eszembe:

"Mond vadász, te sz@pni jársz ide?"
Tekintve, hogy az Android ilyen, vagy elfogadod és használod így, vagy váltasz, ha meg nem akarsz váltani, akkor ne panaszkodj.
-
Szelley
senior tag
Nem az app húzta le, hanem a beragadt GPS.
Múltkor GoogleMaps-et használtam, majd kiléptem és kikapcsoltam a GPS-t, viszont ugyanígy beragadt. akkor 7 óra múlva vettem észre hogy szépen leszívta a wakelock az akksim.
Pedig az nem "letöltött alkalmazás". Ott a reboot sem segített, csak a GoogleSzolgáltatások adatainak törlése...pfff. Nem kell ennyire álszenteskedni. S2-t használtam bő 2 évig, millió rom megfordul rajta és tele lett a tököm hogy sose 100%-os a rendszer. Emiatt vettem Nexus-t, amire még egy árva launchert se raktam fel, nem hogy rootoljam vagy romoljak rajta. Persze hogy elegem van, hogy a teljesen szűz rendszer sem tud gond nélkül működni.
És nem, NEM fogok undorító ikonrendszert használni, sem csempézni. -
sir fg
aktív tag
válasz
mattew
üzenetére
Nem írtad, hogy melyik ország, csak feltételeztem, hogy az Unión belül utalnál. SEPA átutalásnál nem feltétel, hogy mindkét ország az eurózóna tagja legyen, csak az EU-n belül kell lenni (sőt, még Svájc, Monacó, Norvégia, stb. is a körön belül van), viszont az összeget euróban kell megadni. Ami az esetedben azért gond szerintem, mert akkor kétszer történik pénzváltás.
-
mattew
tag
válasz
sir fg
üzenetére
Sajnos se a cél se a feladó ország nem eurózóna
.
De köszi az ötletet.
Sajnos az egyforintos-teherhajó ötlet elég helytálló.
Egyébként, lehet, hogy kilövik az űrbe, és az űrhajó becsapódik a célhelyen.
Sajnos az űrutazás és a helyi bank székházának újraépítése is igen költséges.
-
mattew
tag
válasz
trance89
üzenetére
Végül valószínűleg bankon keresztül oldom meg.
Az mérgesített fel, hogy:
Western Unionon keresztül 28 euró
MoneyGrommal 23 euró
OTP meg talán elküldi 10-ért.
Elég pofátlan, hogy ilyen komoly összegeket kérnek egy
szolgáltatásért, ami lényegében bankok közötti adatátvitel
(maga a 10 euró nem sok, de a bank költségei szerintem centekben
mérhetőek, elég magas a haszonkulcs), miközben ebayről
egy tokot 2 dollárért hoznak el koreából
.
Nem ismerem a banki folyamatokat, de gondolom
a pénzt nem teherhajón viszik, nem kellene ennyibe
kerülnie. -
ati888
senior tag
Hello!
Ha Kanadából hozatok be egy készüléket, akkor azt tudom itthon használni minden további nélkül?
ati
-
tgb
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ott hol?
-
Picco
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
nekem mastercardom van, mindig hagyom h ok valtsak paypal helyett, paypal rablo banda ha penzvaltasrol van szo...
-
trance89
őstag
válasz
mattew
üzenetére
és a banki utalás miért nem felel meg?
paypal-al nem érdemes küldeni nagyobb összeget mert egyrészt rászámol egy kicsit másrészt pedig rohadt szarul számolják az árfolyamot
ha nem olyan sürgős (1-2 nap míg átmegy unión belül) akkor mindenképpen maradj a banki utalásnál, paypal azért jó mert ott egyből átmegy a pénz -
tgb
senior tag
Nex 5-nél nincs meg a zárképernyőnél a választható widget lehetőség?Nem jön össze sehogy!
-
mrdavid
aktív tag
Le ment 26 fokra az aksi, nem használtam egy órát kb,
Használat mellett netezéssel 36-38fok aksi, 52-57 fok CPU, akkor ez oké szerintetek? -
mattew
tag
Egy kissé off topic kérdésem lenne (Nexus vásárlása miatt on
).
Milyen módszerekkel küldhetek ki pénzt külföldi ismerősnek, hogy megvegye a telefont playről ?
(nem akarok szórakozni proxys vásárlással, aztán még valami balul üt ki és egy ügyeskedő megcsapolja az amúgy sem túl vastag számlám).
Én csak az alap banki számlára utalást ismerem. Van esetleg olcsóbb megoldás? -
MPite
tag
Üdv! A led értesítésekkel lenne egy kis problémám. Alapból fura nekem, hogy magától nincsenek értesítések, de mindegy, itt ajánlottatok pár programot. De valahogy sehogy nem sikerül rávennem egyikkel se, hogy azt csinálja, amit szeretnék, töltés közben például egyik programmal sem hajlandó világítani, de a többi esetében is hol jelez, hol nem. Valaki tud valami megoldást esetleg?
-
icons
addikt
Hmm.. akkor lehet valamelyik szemét app-pal van a gond, letörlöm a gyanúsakat, aztán meglátjuk!
Köszönöm, hogy válaszoltál!

BTW én se találtam hasonló hibákat egy gyors google keresés eredményei között!
(#10397) tomiii007
Nem. Most raktam újra a telót, franco kernel ment fel, Xposed framework, meg GB. Themer-t felraktam, lehet az a ludas. (az is csak egy app, de sok mindenbe belenyúl, esetleg őmiatta lehet valami. De mondjuk pint Pie Control nincsen benne, úgyhogy nem teljesen értem, mitől mehetett át a másik oldalra (nincs fent olyan progi, amiről egyértelműen megmondanám, hogy beleszólhatna abba, hogy melyik oldalról jöjjön fel a Pie Control. Ezért is tűnt GB hibának)
És igen, a legújabb van mindenből! (2.9.9es GB) -
mrdavid
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Koszonom . ez lesz. És használat mellett mennyi a jó?
-
mrdavid
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nyilvan...

Na akkor most mi a normalis ho fok aku es cpu eseten -
mrdavid
aktív tag
Megvolt a reset...alapból 38 fok aksi es 54 fokos a cpu, a reset utan mertem rogton...
-
mrdavid
aktív tag
A durva h játék közbe 40fok az aku es cpu 55korul van...
Kérdés h miért van ilyen magasan az alap hőmérséklet játék nélkül , csinálok egy factory resetet aztanmeglatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és a GGben hol van pontosan ez a LED beállítás? Már mindent atneztem de nem találom :/
Nekem mondjuk ez kicsit gyanús, de ha igaz, akkor elgondolkodok a cserén.

.

.