- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
gaben88 #57282 üzenetére
Engem alapvetően bosszant az, hogy NEW címén küldtek egy ilyen ütött-kopottat, amin még az előző beszerelésből a ragasztószalag is rajta van. Valamint a fasznak van kedve kísérletezni. Barátnőm most is használja kártya nélkül a telefont arra, hogy wifin nyomogassa. A probléma ami miatt vettem, néha jön elő, pont ezért akartam egy újat, amiről tudhatom, hogy rendben van.
-
w333
félisten
válasz
gaben88 #46130 üzenetére
Ha így haladnak ... szerintem legkorábban Júl.-Aug !
De használd a V5 -t ami full stabil és nagyon jó.(#46131) SamS20
Ez hülyeség ... mivel ez a frissítés egy nagy hibajavítás lesz, és nem pedig újdonságok így 100% hogy mi is megkapjuk, persze kérdés hogy mikor ?
Szerintem az utolsó hivatalos frissítésünk az a 4.5 -lesz ...De nem kell félni Nexus 7 (2013) -ról portolni fognak nekünk is gyári romokat
-
NTonee
veterán
válasz
gaben88 #45309 üzenetére
ha erre gondoltál, akkor inkább ne.
Már próbáltam, elég kiábrándító volt. Mindenhol fc, pedig egy fix is van hozzá, nagyon instabil. A tárhelyen is jó nagy kavarodást produkált, valamiért átrendezett mindent. N7 port egyelőre, lesz majd jobb is, ez még felejtős.
Ghard: Partnero-s az enyém is, de a dobozt kibontva fel sem merült bennem olyan, hogy használt lehet.
-
NTonee
veterán
válasz
gaben88 #42992 üzenetére
itt egy válasz erre. Egyébként nem kell gagyi kínait venni, sokaknak az is tökéletesem működik, de azért benne van a szívásfaktor. Nekem egy Nillkin van, ez is kínai márka, de legalább ez a minőségi kínai.
(#42993) petipetya: A nillkinnel is van egy kis bökkenő, usb2.0 csatira kötve néha elkezd kapcsolgatni, usb3-al viszont nincs gond nálam. Töltőfejet ehhez sem kapsz, viszont a gyári 1.2A eu-s, vagy az 1.8A-es töltőfejjel úgy látom, hogy nincs gondja. Amit én a telefonhoz kaptam (angol töltő+eu adapter) azzal is kínlódott.
-
David3
őstag
-
barbaron99
tag
válasz
gaben88 #22802 üzenetére
Ezek szerint an N-Cry root nem ér semmit, akadályozza az OTA update sikerességét? Tehát amég el nem távolítom végtelen ciklusban 2 naponta megkapom az ugyanazt az update-et, ha jól értem? Kérnék egy kis segítséget hogy csináljam vissza és jól. A Nexus 4 toolkitet danate-oltam, többet is utaltam pár dolcsival, mint ami a minimum volt még tavaly decemberben, amikor megjött a Play-en keresztül a telóm. Jött vagy 3 update a Toolkitre azóta és aztán semmi. Ez elég aggasztó, mert azt hittem a megkapott valódi regisztrációs kóddal állandó Toolkit frissítésre vagyok jogosult. Még ott tart a regisztrált N4 toolkitem, hogy 4.2.2-nél újabb romot nem tudok kiválasztani benne. Várom mielőbbi segítséged, segítségetek.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
gaben88 #22741 üzenetére
Próbáld meg a gyári recoveryt vissza tenni, elvileg lehet külön, ha jól tudom. Utána már mennie kell a frissítésnek.
CWM-el nem ment nekem se fel az update, ha jól emlékszem.Adatvesztés meg nem lesz, ha előtte szépen lemented, ami kell. Ne keverjük már megint a fogalmakat, kérlek!
-
Worlon83
aktív tag
válasz
gaben88 #22731 üzenetére
Én már 2x álltan vissza így Stock 4.3-ra Ncry toolkittel, és bootloader végig nyitva volt és úgy is maradt. Ha ezzel állsz vissza, akkor Root is maradhat, úgy is mindent abszolút felül ír ("SD kártyát" is).
4.3 OTA update-hez se kell bootloadert zárni, ezt is tapasztalatból mondom.
Sajna elég sokan össze-vissza írnak itt mindent. -
Scooter74
őstag
válasz
gaben88 #19522 üzenetére
A keresőbe írd be a toolkit 1.6.4-t és nézd meg azt mert nekem bent van a 4.3 meg leszedte az új superusert és az úk twrp-t is mikor rámentem a toolkit frissítésre. Elöször még csak a 4.2.2-t lehetett választani de most bent van a nexus 4-nél a 4.3-is. Amúgy olyan ember ajánlotta nekem aki minden romot és kernelt kipróbál és most neki is Nexus 4-s telefonja van. Ö már régóta romolgat és ezzel a progival csinálja a rootot. A 4.2.2-t én is ezzel rootoltam meg ezzel is zártam vissza gyárira minden gond nélkül. Igaz most egyenlőre elvagyok a stock rommal is, de ha romolok akkor nálam slukkica romja lesz ismét a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest