-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
winery #34452 üzenetére
nézd meg, hogy mi eszi legjobban az akkut. Szerintem a korábban említett 80%-os fényerő például elég durva, lentebb vehetnéd. Persze én a másik véglet vagyok, nekem tökéletes 0%-on is, aztán ha kimegyek az utcára, akkor auto. A Chrome sem a legjobb választás, akkor már inkább a Chrome beta, vagy Next.
-
ak76
senior tag
válasz
winery #12354 üzenetére
Az S4 nagyon jó készülék,a kijelzője nekem mindenképpen jobban tetszik mint az N4-é,de a mikrolagok,(amik nem is olyan kicsik
...)miatt nálam egyelőre felejtős,az N4 oda-vissza agyonveri sebességérzet,folyamatosság terén(a benchmarkot,meg a többi felesleges arcolós appot le se sz...rom)majd ha kijön a szűz droiddal,lehet hogy elgondolkodom rajta,de csak az Amoled miatt.
Momentán az N4 a legjobb ár-érték arányú cucc,külsőre pedig szerintem a legszebb a HTC One mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged