-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Beállítottam egy alkalmazást alapértelmezettnek.
Nem kellett volna.
Miként lehet ezt visszaállítani.
MXplayert.Kössz
Üdv:,Karesz"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
niof
addikt
-
Sanya
nagyúr
válasz dragon1993 #49587 üzenetére
Nekem az nem megy.4.4.4-en
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
bAtt001
addikt
amatőr kérdés: a cwm-ben készített teljes backupokat hova menti most a rendszer, régebben a belső memória clockworkmod mappába tette, most is ott van neki a mappa de nincs ott semmi a helyet pedig foglalja a backup és nem találom hol van ötlet?
-
niof
addikt
Jelenleg itt tartok...Persze még finomítani kell majd, de most megy a folyamatos próbálgatás...
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
dsr
senior tag
Valamit is érő garanciával legolcsóbban a skyphone-tól , jóval drágábban meg a mediamarkt-ból.
Persze ott vannak még a gsm boltok , de az ő garanciájuk nem tudom mennyit ér.[ Szerkesztve ]
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Hol tudok afasan nexus 4et venni a legolcsobban itthon? Normalis garival, termeszetesen.Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
niof
addikt
Srácok, nekem tegnap sikerül rootolni a telómat. Telepítettem az Xposed-et meg a GravityBox-ot, pár dolgot már át is szabtam. A kérdésem az lenne, van valami magyar nyelvű összefoglaló, hogy a GB-al miket lehet (érdemes) biztonságosan moddolni? Stock ROM-ról van szó, természetesen. Nagyon nem akarok belepiszkálni egyelőre, csak a lehetőségek érdekelnének.
-
dnelb
veterán
válasz imikedapro #49574 üzenetére
thermal throttling
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz imikedapro #49576 üzenetére
Én most Elixirrel megnéztem. Elég volt ha le-fel scrolloztam, úgyis felugrott 1.5GHz-re:
De itt látszik is, hogy milyen értékeket vehet fel a proci:
Feel Good Inc.
-
válasz imikedapro #49574 üzenetére
Az eredeti romban biztos, hogy nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
imikedapro
csendes tag
Az létezik hogy a 4.4.4 frissítésben le van skálázva a processzor maximális órajele 1134 mhz-re??Feltettem a setcpu-t és ezt mutatta.
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
Xposed Framework , letöltöd, majd feltelepíted. Ezután a programon belül , a letöltések menüpontban megkeresed a Gravitybox-ot és telepíted. Rengeteg plusz funkciót tudsz vele hozzáadni a rendszerhez, amik gyárilag nincsenek benne, pl.: Navigációs sáv magasságának állítása, teljes képernyős hívófotó, számtalan gyorsbeállítási csempe és még sok más.
A másik kérdésedre nem tudok sajna választ adni. -
Ghard
őstag
Pont frissítette magát a play store és úgy látszik a swiftkey meg beragadt, remek.
-
Ghard
őstag
4.4.4en valamiért nem installál fel a Swiftkey, régebbi verziók sem. Valaki találkozott ilyen hibával?
-
sonique
őstag
válasz mcsabi84 #49556 üzenetére
kinek mi ami szimpatikus nekem nincs gondom a faux kernellel
mostaniban belekeült uj intelliplug ban ki lehet valaszni hogy balanced vagy eco mod vagy performance stb legyenszoval nagyon testre szabható
de sztem kell hozza a sajat kernel manager amiböl sajna nincs free verzio
nem tudom hogy masfajta ingyenessel minden funkcio elérhetö e vagy sem ?!?!az akku zabalas sztem nem feltétlen carbon probléma
hanem play service
most nekem a 5.0.84el már minden rendben van idáig mindig engedélyezni kellett a systemserviceupdatet
egyébként nem engedte aludni a telefont[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz Diamond500 #49558 üzenetére
+1
-
csusza`
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
C.Brigante
veterán
Ha mar off nap van, mi lehet Columbo filmbeli keresztneve?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
jakec
tag
Jelenleg 2 napja van fent az AOKP. Egyáltalán nem vagyok megelégedve vele. Még mindig azt kell mondjam a STOCK jobb volt, pedig az ajánlott HELLSCORE kernelt tettem rá.
Amikor beszélgetek telefonon, a távolságérzékelő működik kikapcsolja a képernyőt, de a mozgásokat érzi s csomó hülyeséget összenyomogatok a fülemmel.
Másik dolog, hogy fél nap után már 3x is befagyott a lockscreen s csak az újraindítás segített, mondjuk gyanakodtam a Sweep2corner feloldásra.
Lehet felteszem inkább a Cyanogenmodot, jelenleg melyik a legújabb verzió abból?
Valaki ajánljon valami jó romot ami neki bejött, mert kicsit elment a kedvem pedig nagyoln tetszik a teló s rettentően gyors, de a kamerája nem akar helyreállni, mindegyre indul újra...Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
dsr
senior tag
Srácok , hamarosan megjön az én Nexus 4-em is , és az érdekelne , hogy melyik kernelt ajánlanátok ?
Cm11 , illetve Stock rom alá kellene majd
Köszi a válaszokat előre is -
wttfw
tag
Kezd lassulni a telefon. Egyébként semmi baja. Full wipe vagy elég egy gyári beállítások visszaállítása? ha full wipe, akkor ahhoz mi kell? Teljesen stock. Esetleg adatmentést hogyan?
-
Scooter74
őstag
Új hír az Android L- ről:
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Bár nem teljesen témába vágó, de engedjétek meg, hogy itt tegyem fel a kérdésemet
Szeretnék tőlem megvásárolni a Nexus 4 telefonomat.
Ezt én egy emberkétől vettem, 2013. augusztus 28-tól számított egy év garancia lenne rá. Az egyetlen probléma, hogy a srác, aki vinné, nem akarja most átvenni tőlem, mert az LG garancia papír nincsen lepecsételve. De van mellé egy "átvételi papír", amin fel van tüntetve, hogy a kézhezvételtől számított egy év garancia van rá. Mi a teendő ilyen esetben?!Válaszotokat előre is köszönöm!
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
sonique
őstag
http://www.androidpolice.com/2014/07/03/cyanogenmod-adds-leftright-cursor-keys-to-the-nav-bar/
érdekes AOKP-ba a mai napig nem került vissza ez a funkcio
ami a 4,3 ba mindig is benne volt
nagyon latszik az aokp-on a haldoklás miota az oszlopos tagjuk /Roman Birg/ lelépett a CM hez
Pedig nagyon jo ROM volt az AOKP
ma már sehol nincspedig nagyon sokáig hasznaltam de sajna dobtam mert olyan lassan történik ott valami hogy nem lehet kivárni
ráadásul teljesen pocsék amit a 4.4 el müvelnek
ez márcsak maszatolás az Aokp-tol -
törölt tag
válasz C.Brigante #49528 üzenetére
Ha már cefrét is főzünk, legyen itt a filmajánló is. Ma megnézem tizedszer.
(#49529) Tibi09 kapcsold ki az expanded mode-t.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz C.Brigante #49528 üzenetére
Engem meg nem érdekel a pálinka, mert a PANEL nem alkalmas főzésre és jelenleg nem áll módomban annak cseréje.
Egyébként, mivel holnap nekiállok lakásfesteni, hozhatna valaki kóstolót ebből a sok finomságból, elférne egy kis jókedv. -
Dex0620
csendes tag
Sziasztok!
HellScore kernelem van, stock romon. Segítségeteket kérném abban, hogy hogyan lehet beállítani úgy, hogy amikor csörög a telóm egyből éledjen a kijelző, de takarékoskodjon az aksival is amennyire lehet, mert most kell 2-3 mp és elég zavaró.
Köszönöm!
-
Tibi09
tag
Valakinek szállt már el az alsó menüsor? Vissza nyíl, home gomb, alkalmazásváltó. Egyik pillanatról a másikra bemondta az unalmast, újraindítás nem segít rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
A google play szolgáltatások nem engedi aludni a telefonomat ( 1 napja). Eddig ilyen baja nem volt ( cm 11 stabil).
Erre bárkinek van használható ötlete? reboot megvolt.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
törölt tag
Ha nem ez a topic lenne az állandó app ajánló vagy nem itt főznénk a pálinkat
-
niof
addikt
válasz gipsztigris #49522 üzenetére
Nemrég ittam egy isteni birs pálinkát, amit dióágyon érlelt a megalkotója. Mondanom sem kell gondolom, mennyire finom íze volt. Nagy hirtelen megittunk belőle vagy 4 felest.
Pálinka off...
-
Scooter74
őstag
válasz gipsztigris #49522 üzenetére
Frankó likőr ami édes lenne mint a méz a csajok szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gipsztigris
addikt
válasz Scooter74 #49521 üzenetére
Utolsó off pálinka témában. Az a baj, hogy diópálinka mint olyan nem létezik! Lehet próbálkozni, de az majdnem cukorcefre kategória lesz. Amikor 1kg dióhoz 45-50 deka cukrot kell tenni, az szerintem messze van a gyümölcscefre kategóriától.
Milyen lenne, ha 100 kiló barackhoz 45 kiló cukrot tennénk?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Scooter74
őstag
Nem bolti szarokról beszélgetünk hanem házi főzésű pálinkáról!
gipsztigris: Látod az megint nagyon fini egy pálinka, ami még finom ezeken kívül az pedig a jó kis Dió pálesz!
-
flexxx2
őstag
Sziasztok, tegnaptól én is nexus 4 tulaj lettem. Ver: 4.4.4 A hangerő az egyetlen gondom, vagyis az ismert equalizert állítom, erre halkul a hangerő hiba. Valakinek 4.3on nem lett halkabb, azt is itt olvastam, de nekem igen. Powerampot leszedtem, nem tudom ua. hatást, mint 4.1en a régi htc-vel.
Nagyon idegesít. Van erre megoldás? -
niof
addikt
válasz Scooter74 #49517 üzenetére
Hagyjuk már ezeket a bolti szarokat... Eddig nem találkoztam olyan kereskedelmi forgalomba került pálinkával, ami a házi pálinkák szintjét csak alulról is karcolta volna. A legközelebb a házi pálesz szintjéhez eddig a Panyolai szilva volt, de az is csak közelítette, el nem érte azt.
Csak a házi!
A többi labdába sem rúg.De persze a puccoskodó sznoboknak biztos jók ezek is...
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz gipsztigris #49495 üzenetére
És irsai olivér pálinkát kóstoltad már? Az is nagyon finom!
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
Sziasztok!
Úgy látszik jövő héttől én is a Nexus 4 tulajdonosok táborát fogom bővíteni. -
jakec
tag
válasz NTonee #49511 üzenetére
Még nem is hallottam erről a Gov.-ról
Intellidemand: Intellidemand aka Intelligent Ondemand from is yet another governor that’s based on ondemand. The original intellidemand behaves differently according to GPU usage. When GPU is really busy (gaming, maps, benchmarking, etc) intellidemand behaves like ondemand. When GPU is ‘idling’ (or moderately busy), intellidemand limits max frequency to a step depending on frequencies available in your device/kernel for saving battery.
Köszi mégegyszer! Kipróbálok mindent
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
NTonee
veterán
Nálam ezek vannak:
cpu governor: intellidemand
min-max cpu: ahogy szeretnéd
Suspend frequency: 702MHz
i/o scheduler: zen
vibra erősség 90%
LCD control fülön Load profile és válogass a színprofilokból, vannak nagyon jók.
Ott a touch control is, ha érdekel a dupla koppos ébresztés. Sound controlban is lehet erősíteni a dolgokon. A füles hangerő zenelejátszás esetén elég halk tud lenni, itt azt is piszkálhatod. CPU profilozás is van, szóval tényleg amit csak akarsz. -
kenwood3
addikt
válasz C.Brigante #49486 üzenetére
Nekem meg pont az volt ezzel az operával a bajom, hogy jobban szívta az akut, mint a chrome . Ezen kívül mindenben jobban tetszett, mint a chrome. Lehet teszek vele 1 próbát megint
Mi az az ekezet dragasag??
-
randras_83
addikt
válasz C.Brigante #49486 üzenetére
Feltoltam az operát eddig tetszik.
https://www.flickr.com/randras83/
-
csigacsa
tag
válasz Styleair #49503 üzenetére
Total Commander:
Beállítások - Általános beállítások-Képernyő-Fájlablak résznél pipáld be a "szülőmappa megjelenítése (...) a gyökér mappában is" lehetőségetEz után, ha rádugod a gépre a telót, akkor a Commander ablakában a (...) kattintva eléred összes meghajtót és ott lesz köztük a Nexus 4 is.
Remélem érthető.
-
NTonee
veterán
válasz Styleair #49503 üzenetére
meghajtóként nem fogod látni sehogy. Olyat csinálhatsz TC-ben, hogy beállítások-képernyő-'szülő mappa megjelenítés a gyökér mappában is' opciót bepipálod és akkor, ha gyökérből még fentebb lépsz egyet, akkor ott lesz a telefon is.
(#49504) jakec: töröld, igen, amúgy sem a legjobb app erre. A hellscore piszkálásához rakd fel playből azt az ingyenes kernel manager appot, amit linkeltem. Azt kifejezetten ehhez a kernelhez írta a dev. Ha nem ezt a kernelt használod később, akkor meg TricksterMod app.
[ Szerkesztve ]
-
Styleair
aktív tag
Mit kell állítani a pc-n, hogy total/freecomanderben lássam meghajtóként a telefont?
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest