- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi09
tag
Valakinek szállt már el az alsó menüsor? Vissza nyíl, home gomb, alkalmazásváltó. Egyik pillanatról a másikra bemondta az unalmast, újraindítás nem segít rajta.
-
Tibi09
tag
hali
Az endomondo app folyton beragad és meríti az aksimat. A gps-re azt jelzi, hogy folyamatosan megy, pedig ki van kapcsolva.
valakinek volt már ilyen problémája?
-
Tibi09
tag
Eltűnt a Telenor kínálatából, remélem az én rendelésemmel nem lesz gond...
-
Tibi09
tag
válasz
pusihusi #19326 üzenetére
Én általában 2 évente cserélek telefont, tehát kihasználom a két év garanciát és fontos, hogy ne kelljen küldözgetni sehova, hanem elég ha beviszem egy boltba. Ráadásul az eddigi okostelefonjaim rendre 1,5 év után lettek hibásak, amit tudtam gariztatni.
Tokokkal kapcsolatosan meg nem tudom mi legyen, addig rendelek fóliát, amíg meg nem álmodom. köszi a segítséget
-
Tibi09
tag
Megrendeltem a Telenortól, várható szállítás jövőhét kedd, remélem ebből azért faragnak.
kérdés:érdemes hozzá valamilyen tokot használni? ha igen mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest