- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Tibi09 #20998 üzenetére
Nekem is 49%ot jelzett az aksiból, pedig csak 1 órát ment kb, utánna kiléptem, gpst kikapcsoltam. Működése alatt pedig pár %ot esett csak az aksi. Battery statban meg 49%ot mutatott. Én elintéztem annyival, hogy nem volt az 49%, azt kész!
Nem a wlant jelzi folyton bekapcsoltnak? (kikapcsolt wlan is be van kapcsolva a helymeghatározás végett)
Amúgy az én gps kapcsolóm (Playből letöltött widget) nem kapcsolja a gpst, csak látszólag. beállításokba helymeghatározásba belépve nincs változás, hiába kapcsolom be- vagy ki a widgeten. A többi ugyanazon gyártó widgetje (wlan, blue, profil) jól műxik.
-
zezoka
őstag
válasz
Tibi09 #19332 üzenetére
két év azért is jó, meg azalatt már tényleg lesz eléggé más hardver! Fél év alatt még nem érdemes, nincs akkora változás. Előző telóm 1 mag 1GHz, itt meg ugye már 4 mag 1,5GHz. Ez már érdemi változás. A kétmag kimaradt, az lett volna, ha évente akartam volna cserélni, de hát élete is van az embernek, másra is kell a zséé.
-
Scooter74
őstag
válasz
Tibi09 #19323 üzenetére
Szia!
A hátlap az sajna sima üveg és karcolódik nem mint az előlap ami GG!
Nekem van Bumperem és Jakod kemény tokom is a tokot a Grandón vettem a bumper pedig korpicschess jóvoltából China-ból való.
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy most csak elő és hátlapi fólia van a telefonon és úgy használom.
Igaz a hátlapon egy egyedi Skines 3M-s fólia van!!pusihusi:
A Nexus 4 a Telenornál is független csak ők 2 év LG garival árulják!!!
-
zezoka
őstag
válasz
Tibi09 #19318 üzenetére
Ringke Fusion tokot használunk páran, vannak belőle sima vékonyak is, és a vastagabb, aminek átlátszó a hátulja. Ez utóbbi van nekem, az átlátszó részén így majd két hónaposan már vannak kis karcok, de még csak fény felé tartva látszik. Telefonon elöl nicns fóliám, mégsem karcolódik.
Többeknek van silicon bumper, de sok nem méretpontos.
Én ha ronda lesz, akkor a kopasz telefont bőrtokban fogom hordani, amikor kell, kivéve belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest