- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
flexxx2 #49627 üzenetére
Lehet, hogy megköpködnek érte, de én a teló mellé viszem az iPod Classic-ot, az mellé pedig egy az iPod vonalkimenetéről hajtott, saját építésű C-Moy-t. A füles meg egy Sennheiser CX400 Precision II.
Nálam valahol itt kezdődik a mozgás közbeni minőségi zenehallgatás.De nem vagyunk egyformák természetesen...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
flexxx2 #49619 üzenetére
Megéri a kernelcsere, nagyon sokat dob a hang dinamikáján, részletességén, hangerején. Persze ne felejts majd el némi hangerősítést állítani a Kernel Managerben a Sound fül alatt. Valahogy úgy, mint annak idején régi SGS-emnél a Voodoo kernel, az is csodákat művelt a hangchippel.
Neutron pedig egy nagyon kellemes meglepetés volt, előtte én is powerampra esküdtem, de mint kiderült, labdába sem rúg emellett, az torzított kernelcsere után nagy hangerőn, ez pedig nem, sőt, hangból is többet hallani, nem csapja le a magas/alacsony tartományokat a torzítás elkerülése végett. A kezelőfelületével még nem barátkoztam meg annyira, abból jobb a poweramp, de hangzásban ég és föld, try it yourself!
5 napig megy az ingyenes verzió, utána meg kell venni. Nekem egy kolléga ajánlotta ezt a kombót nemrégiben itt a fórumon, mikor már ott tartottam, hogy inkább veszek egy normális mp3 lejátszót az N4 mellé, még egyszer köszönöm neki!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
flexxx2 #49606 üzenetére
Minőségi fülessel, telefonon Hells Core kernellel valamint kernel manager appal még sok is! App-ban tudod emelni a hangerőt/dinamikát torzítás nélkül, ha fent van a kernel.
Ha megfűszerezed Neutron lejátszóval, durva lesz a végeredmény, én megvásárolt 3 éve használt powerampról váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest