- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
randras_83
addikt
válasz
kenwood3 #44505 üzenetére
Amúgy egy kernel csere simán jót tesz neki. Az mondjuk más ha most zárt a bootloader és nincs kedved újra belakni a telefont nálam is stock rendszer van a legújabb Qualcomm binaries + franco r203 plus ART.
Kamerával kapcsolatban nekem is újraindult párszor mindegy milyen appot használok úgy fest ezzel együtt kell élni. Mondjuk a többi része kárpótol.
Az akksival kapcsolatban megosztanám a mostani tapasztalatomat. Leszoktam az egész éjszakás töltésről. Inkább nap közben töltöm éjjel meg elvan. Repülőben nem esik 1%-ot sem normálban is minimális és javult az akkuidőm is.
Összességében szerintem nagyon jó telefon inkább induljon újra egyszer kétszer, minthogy valami laggos bughalmazt keljen hackelni össze vissza.
-
dashed
senior tag
válasz
kenwood3 #44498 üzenetére
Alapbol elegge rosszul van kalibralva az n4. (finoman szolva)
Nem art kicsit allitgatni. Osszefoglaloban van egy tablazat linkelve kalibraciohoz.
Ez, illetve xda forum.
Kernel csere is kellhet, mert stock kernelen a gamma ertekek nem allithatoak. -
-
törölt tag
válasz
kenwood3 #42798 üzenetére
Olyat nem tudok, de pont most hozattam ebay-en első-hátsó matt szetteket 3 csomagot. Levesz valamit a felbontásból, konkrétan jó sokat, de az ujjnyomok ellen a legtutibb, nekem meg az a halálom.
(#42796) Midway:
Akitől vettem az enyémet, beült mellém a kocsiba, és előszedte az 5-öst. Összenéztük ott gyorsba, de sebességben a 4 gyorsabb! volt egy bolhafingnyit, valószinű a másik nagyobb kijelzője az oka, illetve igaz, a 4 szűz volt, pont format után. Videónál viszont az 5-ös a jobb egy kicsivel, jobban stabilizál. A srác azt mondta, nem vett volna 5-ös telefont, csak a sógora kinn van Svájcban, és beküldte ajándékba az újat. Szóval majdnem ugyanaz. Érzésre, kinézetre nekem a 4 jobban bejött. Vacilláltam, nem bántam meg. Egy iPhone 4S-ről váltottam. El voltam tökélve, hogy nincs jobb az iPhone-nál, hát tévedtem. Ez az android már nem az amiket én hekkelgettem pár éve. Anno csúcsgépem volt egy 1ghz-s egymagos Sony készülék, erre ma a páromnak van egy 1ghz-s alsókategóriás, ám nagyon stabil, laggolás mentes Vodafone Smart Minije amit szinte ingyen osztogatnak. Ráadásul "Különösen Ajánlott" plecsnis teszt van róla.(#42792) petipetya:
Jaja, ismerem a helyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged