- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
válasz Worlon83 #26498 üzenetére
Mivel nagyon sokan vásároltak az elmúlt hetekben telefont szerintem ennyi belefér, hogy kibeszéljük ki milyen appokat javasol N4-re. Szóval amennyiben szerinted tré dolog segíteni az újaknak, szerintem 2-3 hétig hanyagold a fórumot és nézegesd az xda-t.
És bocs, nem bántásból mondom de tényleg legyünk ennyi türelemmel az újak iránt[ Szerkesztve ]
-
Worlon83
aktív tag
Szerintetek ez a Nexus 4 fóruma, vagy a Milyen billentyűzetet használtok?
A kérdés költői volt....Én már marhára unom, hogy feljövök megnézni, van-e valami új N4-el kapcsolatban, erre oldalakon át görgethetem át az ide nem tartozó hozzászólásokat, off-okat. Szomorúan látom, hogy ez a fórum iszonyat tré lett.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz C.Brigante #26482 üzenetére
Bár nem használom (meg van vásárolva), de egy swiftkey-t "gyenge minőségű" appnak nevezni....
Azt szerintem ne,,,,[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz C.Brigante #26491 üzenetére
Szerintem ha konstruktív hsz-ek vs trollkodás meg leoltás szavazást tartanánk a topikban igen hamar kigolyózódnál... igen bicskanyitogató a stílusod,
Szerintem a Mjölnir már célkeresztbe vett egy ideje...
Attól hogy 2 hete van nexusom, és sok másik fórumtárs most csatlakozik még nem kéne magas lóról beszélned, mert onnan nagyot is lehet ám esni...[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz C.Brigante #26491 üzenetére
Ez nem sorba beállás kérdése. Mindenki olyan app-ot használ, amilyet akar, de az nem vélemény felvállalás, hogy "rendre ajánlgatod a gyenge minőségű app-okat", hanem szimpla beszólás. (Főleg az utána írt mondattal.)
Vélemény melletti kiállásnak elég lett volna, hogy neked nem jön be, mert nem lehet kikapcsolni a T9-et benne. (És esetleg elárulod, hogy szerinted melyik a jobb.)
Mellesleg én Smart Keyboard Pro-t használok kb. 2 éve, nekem sem jön be igazán a Swiftkey, mégsem szólok be annak, akinek tetszik...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Kicsi a rakáááás
Swype a király(diktálásban biztos) -
C.Brigante
veterán
válasz dombila #26488 üzenetére
ha úgy gondolod, állj be te is a sorba (azt mindig könnyebb, mint kiállni a saját véleményed mellett) azért mert 1st helyen van a play-en azért nem fogok hasra esni. A sorból kilógásról, a suzukit is sokan szeretik!
(#26490) rankesz: szerkesztve
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Integra
titán
LOL, nem értesz hozzá, ez csak ezt mutatja meg
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dombila
senior tag
Nem lehet, hogy a Te ízlésed és igényed lóg ki a sorból?
A Swiftkey 1 - 5 millió letöltésnél tart, 4.7-es értékeléssel. Megnéztem néhány keyboard-ot (Swype, SlideIT, Smart Pro, Go), a közelében sincsenek. Nem az app a gyenge minőségű... -
mtcob
senior tag
Szerintem sincs baj a SwiftKey-el, eddig minden androidos telefonomom azt használtam, nagyon jól és pontosan lehet vele gépelni....egy idő után a szavakat is jól megtanulja, sokszor használom a kiegészítést mint funkciót....szóval szerintem is jó app, +1 a swiftkeyre
-
Benex
senior tag
Swiftkeyt használok már jó ideje , és én is must have app-nak mondom. Nagyon jó , nagyon hamar tanul , és semmi bajaom vele eddig (kopp-kopp) , max annyi h több téma lehetne hozzá , de ez sem hiba csak saját vélemény.
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Land
veterán
A T9 az amikor írsz de ő másra javítja szokozre nyomva? Mert ez állítható.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
C.Brigante
veterán
válasz Integra #26468 üzenetére
rendre ajánlgatod a gyenge minőségű app-okat. érthetetlen.... remélem a végén nem ajánlasz be egy menő task killert.
swiftkey, pont valameik nap szopatott mert a t9-et nem lehet benne kikapcsolni, ez aztán a must have app
[ Szerkesztve ]
-
-
Criton
veterán
most vettem észre, hogy a play store-ban ott vannak olyan alkalmazások is amiket még nagyon régen töltöttem le, ezeket hogyan tudom onnan törölni? vagy minden letöltött alkalmazás ott marad?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fokukac #26472 üzenetére
ezt mind tudja a swiftkey és húzogatni sem kell, csak opcionális benne a swype, de nem az az erőssége. default billentyűzet nyomásra van optimalizálva, írva. ráadásul beállítható úgy, hogy magyar kiosztású klavit használsz (qwertz), de egyszerre használja a magyar-angol-német szótárakat és predektív bevitelt (tetszés szerint összeállítható). én így használom, szuper
nem is értem honnan vetted, hogy a swiftkey az húzogatós, arra ott a swype, na ez ugyanúgy a legjobb mint nyomkodósban a swiftkey[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Integra #26468 üzenetére
ez a huzogatós dolog nem igazán jött be,
az anysoft keyboard viszont bevált, tök jó, használható magyar billentyűzete van, ékezettekkel, meg minden, magyar nyelvi csomaggal.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Criton
veterán
köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, mit érdemes beállítani illetve miket érdemes telepíteni?
pl most keresek egy szép kártya alkalmazást, k&h-m van, de nem tudom melyiket rakjam fel. -
MODERÁTOR
válasz Criton #26463 üzenetére
Igen, ezért remek az Android. Még root nélkül is szinte mindent le tudsz cserélni: launchert, lockscreent, billentyűzetet..stb. Roottal meg bármit lecserélhetsz.
(#26466) Criton
Tedd fel a Nova launchert. Itt tudsz törölni főképernyő oldalakat, 1-től 7-ig tudod őket állítani. Ikonokat is lecserélheted.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
home screen törlése lehetséges?
-
C.Brigante
veterán
végülis, mindenki olyan böngészőt használ amit szeret és megszokott. (desktop-on is sokan használnak még explorer-t)
-
KillBorn
senior tag
AOSP Browser!
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
MODERÁTOR
válasz Criton #26453 üzenetére
Chrome. Bár itt sokan megköveznek érte, mert meríti az akksit. Én megszoktam szeretem. Opera minivel rossz, de a sima Operával és Firefoxal továbbá jók a tapasztalataim.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Criton
veterán
-
zorromoto
senior tag
Rég kérdeztem de esetleg van már LgG--ből posztolt buborékos lockscreen. Nagyon tetszik még mindig.
-
Atish19
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy a navi bar-ra szeretnék egy menü gombot. Ki is néztem ezt az appot. Használta valaki már?
Egyenlőre gyári romra szeretném.[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
A prediktiv dolgot hol tudom kikapcsolni?
Valamint milyen bongeszot tudtok ajanlani? -
13128814
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a PC nem ismeri fel, ha rádugom. Azaz, ha NEM kameraként. Olyankor egyből jó, és a töltést is felveszi. Esetleg valami ötlet? (XP)
-
heidrich
senior tag
válasz C.Brigante #26441 üzenetére
jah, én is reménykedem 4.4-ben.
azt a sim vágást én se tudtam hova tenni, én itthon 20mp alatt megoldottam a vágást egy másik simemmel nem rég...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
C.Brigante
veterán
válasz bruxelles #26439 üzenetére
4.4-ben tuti nem lesz már jelen. Mindenki bízik benne, arra meg nem kell már sokat várni.
heidrich: nekem mondjuk az a velemenyem inkabb ilyen temarol legyen szo itt, mint 5 oldalon keresztul a sim kivagas rejtelmeirol.
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz Worlon83 #26437 üzenetére
kolega kipostolta én csak mutattam neki, hogy nekem még durvább. elnézést kérek. leszarom merüljün ahogy akarjon.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
bruxelles
tag
válasz C.Brigante #26435 üzenetére
Köszi a választ! Ezek szerint együtt kell élni vele.. Szerencsére eddig ritkán jött elő, remélem ezután sem lesz másként. Aztán előbb-utóbb csak kijavítják
-
Integra
titán
válasz heidrich #26423 üzenetére
tudom, hogy van, de hidd el, nem sok köze van ahhoz, amit én keresek.
olyan ez, hogy bekapcsolod a bóvli roxy árdiót meg a többi tüctüc sláger csatornát, meg van az, amikor este beülsz az autóba és elmész a "névtelen" előadókat hallgatni 3-4-5 órán keresztül és sosem fogod a rádióban viszonthallani.
inkább fizetek évi 50-60 dollárt a portálnak és korlátlanul mindent megkapok.[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz C.Brigante #26435 üzenetére
tudom, csak nem fogom fel, hogy miért van az, hogy valamikor 5-6%-ot eszik ami a normális, valamikor meg brutálisan...
-
C.Brigante
veterán
srácok, az android OS daralas gyári bug, nincs rá megoldás, sem itt, sem az xda-n, sem sehol. (jelenleg)
btw. factory reset teljesen felesleges ez miatt![ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz bruxelles #26433 üzenetére
Nekem 7 óra készlenlét mellett 6 óra (!!!) az Android OS ébrentartás
Pár napja volt teljes factory image-ből újratelepítés is, foglalmam sincs mitől van, de kurvára kiidegel.
[ Szerkesztve ]
-
bruxelles
tag
-
Paca2
senior tag
Nekem nagy kedvencem mindkét rész, hátha másnak is tetszik és még nem vette meg:
Mai akciós app (ingyen): Joining Hands 2
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
vadsertes
csendes tag
válasz haligali72 #26426 üzenetére
Személy szerint én ezért járok ide,több kevesebb eredménnyel, szükség lenne arra a mélyvízre.
-
leslien
nagyúr
benéztem
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
heidrich
senior tag
Számomra az egyik leátláthatóbb zenei szoftver, 7 éve használom, semmi bajom vele. A Maces Google Play Music Manager tökéletesen együttműködik az iTunessal.
-
vadsertes
csendes tag
válasz chester573 #26328 üzenetére
motorola s10hd vel kifogástalanul működik minden funkció (más kérdés hogy ezt a bödön hangú fekáliát miért nevezik HD-nak)
-
haligali72
aktív tag
Sziaszok!
Szeretnék valamit kérdezni, de kicsit félek rámförmedtek majd.
Van olyan magyar forum ahol romokról van szó? Gondolok összehasonlításokra, üzemidő, sebesség, kernelek, PA, CM, Carbon, MUI stb stb. Tudom tudom fent bal oldalt a kereső, dehát itt csak minimális infot talál az ember, és az is valami régi verzió, részletes beszámolót pedig nem is várok, hiszen mindenki elfoglalt.
.....Vagy tanuljak meg angolul -
heidrich
senior tag
válasz fokukac #26420 üzenetére
Nekem 2500 dal van fent, desktopon iTunes-t használok, van egy Google utility ami minden új zenét amit berakok gépen a könyvtáramba, egyből feltölti a felhőbe és telefonon egyből látom, amit hallgatni akarok telefonon bárhol azokat a számokat/albumokat csak kijelölöm és már offline le is tölti a Nexusra. Azért szeretem mert amikor mp3akkal csesződtem akkor 6-8 giga zene is volt, hogy ne kelljen mindig másolgatni, most meg kényelmesen ki tudom választani éppen mit akarok akuálisan hallgatni, nem foglal nekem 1-2 gigánál több helyet.
Persze mindenkinek más az igénye.
Integra: az azért túlzás, hogy "csak" Lady Gaga van. Vannak itt kategóriák rendesen azért, bizonyos múfajon belül is alkategóriák.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Integra #26421 üzenetére
Én sem, de elég sok jó cucc van. Az öskövület hiphopon (2Pac), a metálszörnyön át a dárembézig szinte minden volt amit kerestem.
Szerk.: Még Anima Sound System és Bunyós Pityu is van!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
heidrich
senior tag
-
MODERÁTOR
Off, de ez a Google Play Music nagyon jó! Annyira nem vészes, 1650 / hó.
mobal,
-
werszomjas
addikt
válasz fatal` #26413 üzenetére
Azt tudom hogy már nincs, de az aprón még azért sztem találni play-es telefonokat, nekem is jövő héten érkezik.
De a lényeg, hogy Criton talált, kár hogy már nem gyártják a telefont, sztem még kb 1 évig vinnék mint a cukrot, hardverben még mindig sok "ma" megjelent telefon előtt van és az ára is elfogadható.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
fatal`
titán
válasz werszomjas #26411 üzenetére
Nincs már a play storeban, minden országban elfogyott és nem is lesz.
(#26412) Criton: Akkor nem kis szerencséd volt.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz fatal` #26402 üzenetére
Akkor már inkább érdemesebb lenne 85k körül .uk vagy .de google play-ből származót venni az aPH!rón, azokra biztos, hogy gyári gari van, igaz itthon nem érvényesíthető, de nem nagy súlyú a telefon, sztem néhány ezerből kijön a biztosított csomagküldés a célországba, ráadásul nem sok hibás darabról esett még itt szó, így nem is sok az esélye, hogy gariztatni kell, de ha mégis, még akkor sem lesz 120 ezer.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest