- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz 13128814 #61462 üzenetére
De úgy értettem, h a céges adatokat tutira jókat írsz-e be. Mert az az, ami nálunk pl nem következik az email címből, mert a név nem a felh.név, a xy.hu pedig nem a szerver cím. Ezért nekem konkrétan meg kellett kérdezni az infós csoportot, h mi a szerver cím, és mik a bejelentkezési adatok (természetesen az az egyéni azonosító, amivel a céges számítógépemre is belépek - tartomány\ -el kiegészítve)
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz 13128814 #61460 üzenetére
És megegyeznek az adatok a valósággal?
Mert nekem mikor az Exchange után beírom a mail címemet, meg a jelszót, és leellenőrzi a szervert, akkor nem talál semmit, kéri a kézi megadást, mert nem is találhat semmit, mert nálunk nem az emailből következik a szerverbeállítás, hanem totál más:
Pl nem a kukac utáni rész a szerver elérési címe, és nem a kukac előtti rész a felhasználónév, hanem teljesen más. Ezenkívül a felhasználónevet tartomány\felhasználónév formátumban kell beírnom!
Szóval ellenőrizd le az adatokat!
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz 13128814 #60036 üzenetére
Valami ilyesmi progival: Quick Reboot
- - - - - - - - -
@niof #60029
"play szolgáltatások: felébresztés és ébren tartást tiltsd le neki!"
Ez annyira nem nyerő, mert ha az ébren tartást letiltom elkezd FC-zni a Play szolgáltatás.
Feel Good Inc.
-
nagyúr
válasz 13128814 #60036 üzenetére
régen azt mondtuk volna, hogy indítsd el a kamerát mondjuk nagy felbontású körpanoráma módban, hdr-rel, vagy vakuzz egy jó ideig.
Ui. lehet, hogy segít, ha eltávolítod a kamera-program frissítéseit a play-ben, és visszaállítod az eredeti progit, úgy lehet, hogy nagyobb rá az esélyed.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
cirx
senior tag
válasz 13128814 #53191 üzenetére
Ez az ún modem crash ami sajnos létező probléma a nexus 4-nél. Kizárólag 3G-t használva jön elő, és legtöbbször akkor amikor adótornyot vált a készülék! Nagyon remélem hogy az 5.0-ban ezt végleg száműzik, mert kicsit érdekes, hogy ez elvileg egy referencia modell és simán benne hagynak egy ekkora hibát!
2G-re lockolva, illetve a sim pin kikapcsolásával lehet orvosolni a dolgot átmenetileg!
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
nagyúr
válasz 13128814 #51236 üzenetére
Nem ír ki semmit.
Egyszerűen csak fekszik a robot a földön, és nem történik semmi...igaz, nem a flash-all cuccal csináltam, hanem így
fastboot erase boot
fastboot erase cache
fastboot erase recovery
fastboot erase system
fastboot erase userdatafastboot flash bootloader bootloader-mako-makoz10o.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.48.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot –w update image-occam-jdq39.zip(persze más fájlnevek voltak a 4.4.2-nél)
A recovery-t hogy kell külön visszaflesselni?
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Scooter74
őstag
válasz 13128814 #49991 üzenetére
Bootloaderbe kell tenni a telefont!
Ha ez megvan akkor a mappából elindítod a flash-all.bat filét és az megcsinál mindent.
Annyi a lényeg, hogy az ADB driverek is legyenek a mappába.Ja és a CWM helyett javasolnám a TWRP-t szerintem jobb.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
NTonee
veterán
válasz 13128814 #49991 üzenetére
töltsd le ezt, kicsomagolás után a könyvtárban lévő fájlokat másold át a szintén kicsomagolt factory image könyvtárába. Akkor menni fog. Ezeket a fájlokat tartsd is meg, mert bármikor szükség lehet rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz 13128814 #49989 üzenetére
az érdekes.
Nem csináltál wipe előtt backup-ot recoveryben? Azt vissza lehetne rakni. Ha nem, akkor töltsd le a factory image-t és a benne lévő flash-all.bat-al rakd fel újra a rendszert bootloaderbe indítva a telefont.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz 13128814 #49985 üzenetére
ha a cikk alapján csináltad, akkor ősrégi recoveryt tettél fel, ez a hiba.
Milyen wipe-ot csináltál? Factory reset, meg cache wipe nem törli a rendszert a telefonról, tehát újra tudod indítani a telefont. Ha system wipe is volt, akkor factory image-ből fel kell tenned újra a rendszert.[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz 13128814 #49774 üzenetére
Sajnos nekem is merül mint a Titanic a gyári 4.4.4 pedig én miután ota frissítettem, és láttam hogy zuhan az akku, akkor gyári img flash volt, de ugyan az. Ma szerintem felrakok egy jó kis kernelt, mert ez igy nem valami jó. Mondjuk azon is gondolkodtam, hogy az akkumulátor adja magát megfelé, de csak nem elmúlt 1 éves igaz de akkor is.
-- PSN_ID: GerY2123
-
trobi28
addikt
válasz 13128814 #49770 üzenetére
Én első körben nyomnék egy restoret. Én is 4.4.4 -et használok és bőven kibírja estig, sőt még marad is benne graft, pedig nyüstölöm rendesen.
Van olyan amikor szolidabban használom, tehát csak telefon meg pár e-mail, Facebook, akkor elmegy 2 napot vígan.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
erik0306
tag
válasz 13128814 #35701 üzenetére
helló!
Én egy Anker Astro 3E-t használok, már lassan 1 éve. Megbízható, 2 usb porttal rendelkezik, és nem kell naponta tölteni, mivel elég nagy akksi Gyorsan is tölt, mérni nem szoktam, de szerintem majdnem olyan gyorsan viszi mint a normál töltő
És egyszerűen remek, hogy suliba egész nap lehet izgulás nélkül játszani, mert tudom hogy nem fog lemerülni a teló
Ha van még kérdés, írj nyugodtan -
Hianyzik
csendes tag
válasz 13128814 #34799 üzenetére
A leírásodat ötvöztem a http://mobilarena.hu/tema/re_google_nexus_4_a_zseles_almok_netovabbja/hsz_32633-32633.html - leírással és a kettőből gyúrtam egy olyat amivel sikerült
Nagyon köszönöm a segítséget!!
És természetesen kapja be a Google, amiért nem jött meg időben az OTA verzióKicsivel okosabb lettem a mai napon
H.
-
atillaahun
veterán
válasz 13128814 #34741 üzenetére
Tyűha. 2 és fél óra böngészéssel a Chrome 3-szor annyit evett mint maga a képernyő?
Ezek után biztos nem próbálom ki.mod. - ja most látom csak hogy 3G-n. Bár szerintem még úgy is durva. Kíváncsi vagyok ugyanez WiFi-vel hogy nézni ki. Nekem ez a mobiladat forgalom fogyasztás már irreálisnak tűnik.
(#34735) madhat911
Nem valószínű, én legfeljebb PC-n játszottam, azt is már elég rég.[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz 13128814 #34235 üzenetére
neked 16gb os verzio van ezek szerint ?
elö jött egy ritka dolog nalad
most 8gb os a telefonod
orvosolhato a dolog valahol az xda-n van rá a leiráselsö legegyszerübb
boot gyari recovery
-Clear cache
-Factory resetha ez nem oldja meg mehet tovabb de a legvégén az ujraflashelés van
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz 13128814 #34195 üzenetére
igen
ha esetleg nem találja a fastboot filet masold ezeket az img file mellé
https://docs.google.com/file/d/0By8xhrM2iZ8MdDE2M2R4ZVdRN1U/edit?pli=1nem kell senkit se megvarnod csomagold ki és flasheld fel egyenként
[ Szerkesztve ]
-
-
petipetya
nagyúr
-
w333
félisten
válasz 13128814 #34171 üzenetére
Először is töltsd le ezt Link ez a friss 4.4 !
Csak az adb./ Adb Winapi / Adb Winusb / fastboot / legyen a mappában, majd amit feljebb linkeltem csomagold ki és másold a nexus mappába !
Telefonban lépj be a Beállítások / Fejlesztői / Usb Hibakeresés pipa be !
Aztán telefont kapcsold ki / majd hangerő le + Bekapcs. bejön a Bootloader Mode, aztán csatlakoztasd usb -re, majd indítsd el a cmd -t és írd be a parancsokat mint az előbb !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
Criton
veterán
válasz 13128814 #34135 üzenetére
Ez alapján csináld inkább (ez a módszer a legjobb, legtisztább és leggyorsabb) , NRT-el nem stimmel valami.
-
petipetya
nagyúr
válasz 13128814 #25575 üzenetére
Persze, hogy lehet. Ez Android, a segged alá tolja a fotelt is otthon, ha arra utasítod.
A könyveket szoktam leszedni a telefonra, míg a filmeket/sorozatokat a gépre - persze ez utóbbit távolról irányítom. Ezt leírom, hátha kérdés lenne:
- A telón letöltöm a torrent fájlt
- A fájlkezelőben átmásolom a Dropbox felhőben lévő torrent mappába
- Ennyi. A gépen pedig már el is indul a letöltés. Miért? Mert a gépen lévő torrent kliensben be van állítva, hogy ha a Dropbox / torrent mappába új fájl kerül, akkor automatikusan indítsa el a letöltést.Az usb-nél képzavarban vagyok, mert sokan írták róla sokfélét, de azt még nem láttam, hogy valaki gyári romon használta volna egy USB OTG segítségével.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest