- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz adamfriday #27831 üzenetére
Lehet nagyon bután fog hangzani, de én nem értem.. Mit kell nézni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Kunsztler #27894 üzenetére
Azt nem tudom, mert 4.2 kb. fél percig volt rajta, aztán rögtön 4.3 lett, de állítólag a gombképek javultak. Nekem amúgy 3-ból 1 használhatóan sikerül (mindenből kettőt lövök), és nappal, mint pl. a leveles képek (utóbbinál vaku is volt) a Nexus 4 remekül teljesít. Sötétben viszont bizony elvérzik. Ez nappali kép.
-
perecc94
tag
válasz Criton #27765 üzenetére
Én tegnap előtt szedtem le a skype-ot, majd kipróbáltam a videóhívást egy haverommal akinek xperia SP-je van, és újraindult a telefonom kb 1 perc után. Először azt hittem túl sok app futott a háttérben, aztán azért, de a második videóhívásnál is újraindult. Havernak meg nem. Nem tudom mi lehetett, de azóta nem is használom a skype-ot
„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
joebacsi4
tag
koszi
-
cyberkind
félisten
Engem ez nem izgat ha holnap nem jön, felhívom őket és elküldöm a pibe szépen, egyébként én direkt kértem hogy írjanak ha megjött a készlet, ami meg is történt, de lehet hogy csak azért mert nem akarnak vevőt veszíteni, ki tudja .
(#27880) w333
Ideje volna mert a C2-01 már kezd kevés lenni .[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz cyberkind #27843 üzenetére
Partnerorol annyit, hogy 1 héttel ezelőtt igérték a feketét, hogy küldik másnapra, de természetesen semmit nem hozott a futár. Skypon ráirtunk és kiderült, hogy elnézte és csak fehér van...és ez már a második eset. Szolni meg luxus, hogy ne várjon a futárra szerencsétlen egész nap..
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Basszus ez mekkora már, ki tudja merre vannak még ilyen eastereggek "elrejtve"
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
petipetya
nagyúr
Nem éppen, mert egyik alternatív alkalmazás sem viselkedik ugyanúgy és adja ugyanazt a falat, mint amit a hivatalos.
Nálam a céges facebook oldalon lévő fotókat kell megosztani G+-on is, így a böngészőben való használat ki van lőve.
Ráadásul az üzenetek is egyből megjönnek, így nem kell külön alkalmazás erre.
Régebbi telókon valóban megzabálja s memót, de itt 160MB környékén már tele van, és akkor a RAM kiböfögi magából a facebook alkalmazást.
"nincs rá lezsóidő"
-
Kunsztler
senior tag
Este 10 felé érdemes youtubot nézni!
Nexus 5
-
fatal`
titán
válasz Integra #27857 üzenetére
Nekem gond nélkül összefésüli. Akkor nem fésüli össze, ha eltér a név.
Pl. Ha Kovács Jani van a fiókodban, a facebook meg János Kovács, akkor nem fogja összefésülni. De a Kovács Jánost és a János Kovácsot nekem összefésüli probléma nélkül.
Akkor nem, ha két ilyen nevű ismerősöd is van, mert nem tudja melyik-melyik, akkor nem piszkálja egyiket sem.
Mostanában viszont sajnos van probléma, néha semmit sem fésül össze semmivel, de ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Másnak is előfordult már, hogy nem ébresztett a telefon? Teljesen szűz gyári rom van fennt. Ugyan ezt tapasztaltam az előző telefonomnál is (s3 mini) és ez volt az egyik fő ok, hogy lecseréltem.
-
Integra
titán
válasz fatal` #27855 üzenetére
nem kutyulja össze, ha lenyitod a név lehetőségeket, akkor pontosan betudod írni a mezőkbe a vezeték és keresztneveket. a google-ban is pontosan ugyanígy megvan oldva, tehát nincsen gond, csak a view-t kell átállítani, mert a default view az angol.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fatal`
titán
válasz Criton #27854 üzenetére
Mert a telefonon egy név mező van és az keresztnevet használ elöl. Én megoldottam a problémát, hagytam keresztnév-vezetéknév formátumon és egybe írom a neveket, magyarul, így sehol nem kutyulja össze őket, max a weben a részletes nézetben vannak fordítva, de az nem nagyon érdekel.
-
Criton
veterán
Ha a telefonon egy új névjegyzéket veszek fel, akkor miért cseréli fel a vezeték és keresztnevet?
A telefonban meg Google-on is minden úgy van beállítva, hogy a Vezetéknév az első. -
Criton
veterán
válasz z123456789 #27841 üzenetére
Nincsen tört app a telefonon.
Egyébként a térképfrissítést én ma reggel kaptam meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Integra
titán
válasz Criton #27836 üzenetére
fényévekkel jobb a viber voip-ban. de amúgy is. a whatsapp is rég jobb.
skype egy hulladék sok esetben, legalábbis az androidos mobil alkalmazása az. nekem n4-en nincs is feltelepítve a skype, csak laptopon.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hahaha, és tényleg, vicces ez a google
-
cyberkind
félisten
Mi a véleményetek a fehérről ?
Mert a mobilexpresszen nem oly biztos hogy lesz szállítmány, így lemondtam és írtam pár boltnak, mert a telefon luxus náluk, és ha nincs fekete, akkor fehérke lesz ! -
adamfriday
senior tag
Egy kis érdekesség
-
FearTomi
őstag
Ja és amúgy nem tudom, hogy ki kérdezte a héten, az Eurogsm (Teréz körút) nevű boltban még van Nexus 4, ma vett egy ismerősöm!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FearTomi
őstag
válasz C.Brigante #27821 üzenetére
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a 4.4-ben nem lesz olyan hatalmas változás, mint amit mindenki vár. NFC-s fizetési funkció, meg egy két parasztvakítás, de semmi különös.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
z123456789
addikt
válasz C.Brigante #27821 üzenetére
ezért késik...meeeert...egyböl az 5 jön, és megetettek mindenkit a kamukém fotókkal.
Àlmodik a nyomor. -
C.Brigante
veterán
válasz z123456789 #27814 üzenetére
4.4-et külön nem fogják bemutatni N5 nélkül..szvsz (igazából úgy tűnik nincs is nagyon mit bemutatni rajta)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
gabesz839
senior tag
válasz z123456789 #27807 üzenetére
Most már biztos október végén lesz a bemutató.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
DuDieHUN
aktív tag
gyari 4.3ba hol lehet a hivasvarakoztatast bekaplcsolni?
-
-
dergander
addikt
válasz z123456789 #27807 üzenetére
inkább a kitkat jöjjön
-
z123456789
addikt
jöjjön már!!!!
-
-
Bilux
veterán
XDA-n a nexus 5 topicban nem tudom honnan vették a dátumot
Ha a súlyhoz tudtak 0 írni akkor a megjelenéshez miért írtak konkrét dátumot?Phone Android 4.4
Released 2013-10-15
2.30GHz Qualcomm Snapdragon 800
2GB RAM
32GB ROM
8MP
LTE
4.95" - 1080x1920
2300mAh battery
0 grams[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest