Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sportgéza

csendes tag

Nekem navis sync3 van, 2018-as Mondeo. Eddig gyári frissítésekkel bénáztam (a legutolsó 3.2.valami), mindegyikkel volt gond. Vagy simán lefagyott, esetleg a telefon hívás maradt kapcsolódva, úgy, hogy a telefon már bontott, esetleg a parkolóradar bekapcsolása után halk maradt a rádió vagy a gps jelet nem találta jól és össze-vissza pakolgatta a térképen a kocsit (ilyenkor megnéztem szervizmódban és a jel erőssége megfelelő volt). Szóval katasztrófa volt, rendszeresen kellett softreset-et végezni akár menet közben is.... A kocsi még garis, ezért nem akartam tákolni, de felbosszantott egy szép szeptemberi napon eléggé.... (túlmentem egy autopálya kihajtón...) ---> CYAN-Syn3Updater ----> Sync 3.4.21194 (ez elvileg a ford hivatalos oldala szerint nem elérhető a kocsira)
    Nos, minden működik két hónapja. Egy fagyás, telefonos vagy gps gondom sem volt. Arról nem beszélve, hogy kb. 2x gyorsabban indul el a szoftver a 3.2-eshez képest és még (bár ez szubjektív) jobban is néz ki. Mondjuk igazi bénázás volt, mire fel tudtam rakni, de az valószínű az én hibám volt....

Új hozzászólás Aktív témák