- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sportgéza
csendes tag
Mondjuk nekem furcsa, hogy elvileg nem tudok downgrade-elni. 2018-as Mondeo-n több verziót is kipróbáltam és volt benne downgrade is. Hibát nem okozott, 3.2-re tuti (ha jól rémlik, akkor 3.0-ra is) sikeresen downgrade-ltem 3.4-ről. Bár a 3.2-t nem akartam, csak rossz verziót töltöttem le.....
A hivatalos utolsó verzió a kocsira 3.0.xxxx a ford hivatalos oldala szerint. (magyar és angol oldal szerint is) -
sportgéza
csendes tag
válasz
berek21 #2023 üzenetére
Hiszek neked, eddig nem próbáltam ki, hogy látják-e a különbséget. De akkor is furcsa nekem, hogy komplett formázással ugyanazt a verziót feltéve szoftveresen mégis meg tudják mondani, hogy nem az eredeti. Syn3-updater -rel felrakod azt, amit akarsz, elég sokat kipróbáltam, downgrade is volt, sőt ugyanazt is visszatettem egyszer, ami a hivatalos utolsó és ami fent volt előtte (hibát nem jelzett a telepítés folyamán és működött is).
-
sportgéza
csendes tag
Micsoda hátrány! A nem működő hivatalos helyett, egy működőt használni!
-
sportgéza
csendes tag
Nekem navis sync3 van, 2018-as Mondeo. Eddig gyári frissítésekkel bénáztam (a legutolsó 3.2.valami), mindegyikkel volt gond. Vagy simán lefagyott, esetleg a telefon hívás maradt kapcsolódva, úgy, hogy a telefon már bontott, esetleg a parkolóradar bekapcsolása után halk maradt a rádió vagy a gps jelet nem találta jól és össze-vissza pakolgatta a térképen a kocsit (ilyenkor megnéztem szervizmódban és a jel erőssége megfelelő volt). Szóval katasztrófa volt, rendszeresen kellett softreset-et végezni akár menet közben is.... A kocsi még garis, ezért nem akartam tákolni, de felbosszantott egy szép szeptemberi napon eléggé.... (túlmentem egy autopálya kihajtón...) ---> CYAN-Syn3Updater ----> Sync 3.4.21194 (ez elvileg a ford hivatalos oldala szerint nem elérhető a kocsira)
Nos, minden működik két hónapja. Egy fagyás, telefonos vagy gps gondom sem volt. Arról nem beszélve, hogy kb. 2x gyorsabban indul el a szoftver a 3.2-eshez képest és még (bár ez szubjektív) jobban is néz ki. Mondjuk igazi bénázás volt, mire fel tudtam rakni, de az valószínű az én hibám volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Asus rog g751y elkelt
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest