- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardverhiba nem függ az OS-től.
Persze tudom. De hw-t már cseréltek. Most sw update is volt (mellesleg írtam nekik, hogy mi lenne, ha megpróbálnának egy sw downgrade-et csinálni...)
Akkumulátort is csréltek.Én a helyedben megpróbálkoznék lassan egy másik márkaszervizzel.
Ez már a második csapat. Sajnos az előzőek is csak eddig jutottak, és szét tették a kezüket, hogy nem találkoztak még ilyennel. (Persze biztos, hogy nem gugliztak rá.... különben nem mondanának ilyet, de val'szeg nekik csak a hivatalos ford adatbázisból lehet a kommunikációt kivitelezni)
Keresgélem a jogi hátterét, hogy mi van, ha nem tudják megoldani gar idő alatt a garanciális hibát. -
válasz
Tomka1118 #1446 üzenetére
Cseréltek kijelzőt, és a kijelző mögötti vezérlőt is.
És igen, simán feszülhet is, de... de ha újraindítom magát a sync-et (menet közben, gombombinációval), utána jó... (vagy addigra bemelegszik, és kitágul, és nem feszül... vagy mittudomén)
Tehát ez a "legjobb benne", hogy tényleg bármi lehet.
Kissé idegbeteg kezdek lenni (kisfiam eltörte a kezét edzésen - törött a sing- és az orsócsont is)...A Sygic-ot még csak 2 percre próbáltam, de csak annyit, hogy működik, megszokott hangon magyarul beszélt; igaz, a sync mondta, hogy nem a sync nyelve app nyelvi beállítása, ezért lehetnek a hangvezérléssel gondok.
-
Tomka1118
csendes tag
Nem lehet, hogy simán csak feszül a képernyő és a sarka hozzáér a befoglaló kerethez?
Nem ismerem a problémád részleteid, de nekem elsőre ez jutott eszembe.
És miért nem cserélnek érintőképernyőt? Vagy már cseréltek? Vagy?A Sygic nekem teljesen fura, a magyar navigációs hangot vagy nem hallom (normál hang) vagy felolvassa angol akcentussal (speciális hang). Ez utóbbi felolvasást a kocsi saját szintetizálója végzi, nem is a Sygic.
A support meg tanácstalan, nem is értik, mi a problémám...
-
-
válasz
Teewine #1393 üzenetére
Na, közben megoldottam a Sygic kérdést.
Merthogy val'szeg figyelmetlen voltam.
A Sygic nem AA-n keresztül csatlakozik, hanem Mobile App-on kersztül.
AA-t kikapcsoltam, mobile app megkeres, telefonon kiválaszt, oszt' már indult is.
És a "sima" Sygic, amit még évekkel ezelőtt vettem meg.Más:
visszajött a kisautóm, egy hetet töltött a szervizben.
Több anomália között a Sync3 képernyőfagyása is benne volt a pakliban.
Akkucsere megoldotta néhány hülyeségét.
SW frissítést is tettek fel, most ver 3.4, build 20136 van fent, F8 térképpel.
Több napon keresztül mentek vele, és nem volt hiba.
Ma átvétel után a 2. kereszteződésnél hallom ám, hogy "pitty", és a képernyő lép a settings-re... majd az érintés elhal... Tehát nem sikerült megoldaniuk...
Ilyen ez a pop szakma. -
Hyena
senior tag
Egy erdekes hibat vettem eszre a 3.4re frissites ota.
Ha track skip gombra nyomok a kozepkonzolon , akkor az usb-be dugott pendriverol lejatszott zenek eseten 2 tracket ugrik. (mindig)
Ha a kormanyon levo ugyanilyen funkcioju gombot nyomom meg vagy a kepernyon lathatot akkor rendesen egyet.
A frissites elott nem volt ez a jelenseg.
Valaki mas tapasztalt ilyet, esetleg valami otlet a megoldasra? -
qqrique
tag
A fordfocus.hu / sync3 topicban olvashatsz a 3.4 build 20136 verzióval kapcsolatos tapasztalatokról.
Nekem a korábbi grafikus felület jobban tetszett, de kezdek megbarátkozni az új felülettel is.
Mivel nem áll rendelkezésre infó a változásokról, így a napi használat során fedezed fel az új funkciókat, esetleg bug-ot.Amit elsőre tapasztaltam az, hogy a telefonkönyvben való keresés végre normális, nem csak a kezdőbetűk szerint lehet keresni. Ez hasznos, mivel nem könnyű úgy kiejteni magyar neveket, hogy meg is értse a sync.
Mióta frissítettem 3.3-ról, nem sokat használtam az autót, így továbbiakról nem tudok beszámolni.Furcsa, hogy miután a múlt szombaton feltöltöttem a frissítést nyugtázó xml fájlt, azóta csak azt a választ kapom a Ford weblapon, hogy 'Ön a legfrissebb szoftver használja..." és a térképfrissítésről nem tesz említést.
Nyilvánvaló, hogy ha a cyanlabs sw segítségével telepíted, akkor a térkép probléma nem jelentkezik.
-
Hyena
senior tag
Szerintem megeri igen.
Sokkal szebb az egesz es gyorsabb a mukodes is, tovabba nekem volt egy olyan problemam , hogy nem volt navigacios hang android auto alatt wazet hasznalva ha NEM az android auton rendszeren belulrol hallgattam zenet pl radiot.
A 3.4re valtas ezt is megoldotta, ugy tunik ,hogy a 3.0 nem tamogat valamilyen bluetooth audio protokolt amit manapsag az androidos telefonok hasznalnak. (csak jelzem, hogy mas jarmuvel ugyanez a telefon eddig is mukodott android auto/waze alatt es volt navigacios hang is) -
sarkan
aktív tag
válasz
wong kok wah #1426 üzenetére
Akkor nekem a Sync verzió már nem frissül tovább, de a térkép azért még frissül tovább?
-
válasz
cappa72 #1429 üzenetére
Megkértem, hogy ha lehet 2 hét alatt azért legyen eredmény, aztán persze ha van valami baja, az még kitudja mennyi idő, míg megjavítják...
Komolyan nem értem miért kell emlékeztetni őket, miért is vannak és kik is ők.
"Problémát vesz a nyakába" Itt tűrtőztetnem kellett magam hogy ne nevessem pofán és küldjem el valami csúnya helyre -
válasz
Tsebacsi #1428 üzenetére
Tegnap levegőt venni nem volt időm, így íni se, bocsánat.
Megbocsátva.
Megkérdeztem kicsit emelt hangsúlyal, hogy miért akarja minden szervíz, hogy egy életre elmenjen a kedvem a Ford-tól és hogy még panasszal is éljek?
Na ezután hajlandó volt meghallgatni...
Ez a durva.
Velem is el akatrák játszani az elején, hogy vigyem oda, ahová eddig vittem... levéleben elég szofisztikált fogalmazással vezettem rá őket, hogy bármely fordhoz beadhatom, ja, és a vásárlás helyszinére csak visszavihetem, nem? Azóta olyan, mintha ügyfélként kezelnének.Mennyi ideig lesz náluk előre láthatólag?
automata 1.6 benyás civic
amolyan A-B autónak kiváló -
válasz
cappa72 #1427 üzenetére
Tegnap levegőt venni nem volt időm, így íni se, bocsánat.
Szóval már korábban le lett ez beszélve, persze senki sem emlékezett semmire.
Elkezdtem mondani, erre el akart hajtani, hogy ez a Petrányi ügye, miért nem ott reklamálok. (ugye ott volt a motorcsere), hogy ezzel ők egy problémát vesznek a nyakukba.
WTF? Megkérdeztem kicsit emelt hangsúlyal, hogy miért akarja minden szervíz, hogy egy életre elmenjen a kedvem a Ford-tól és hogy még panasszal is éljek?
Na ezután hajlandó volt meghallgatni...
Mondtam hogy ez tiszta sor, de már voltam a Petrányinál, és nem vezetett eredményre a ténykedésük, belőlük többet nem kérek. Mindig a Solymárhoz hordtam az autót, a szerencsétlenség netovábbja volt, hogy a motorcsere sem ott történt...
Bevették, most a szervizes jár majd vele Szadáról a munkába meg a gyerekéért, aztán meglátjuk. Mondtam hogy hajtsák, nem kell kímélni ezt a szart
Csereautó nuku, rá se lett kérdezveEzektől meg is dögölhetsz.
Ismerős útján egy automata 1.6 benyás civic van nálam (még a békalámpás). Szarnak szar de legalább autó -
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
2018-as hybrid Mondeo-m van. Az lehetséges, hogy a Sync 3.0 az utolsó elérhető verzió?
A térkép F8-as. -
válasz
Tsebacsi #1422 üzenetére
Találtam csereautót, holnap viszem be a Ford-hoz a Fókát.
Végül hova tudod vinni?
Csak lesz belőle valami jó. Kiváncsi leszek a fejleményekre.És sajnos hívtak a szervizből, hogy most akkor frissítés és pihentetés után elmentek egy körre, és hát fagy. Viszont az pozitív, hogy azt mondták, hogy inkább hagyjam még náluk, járjunk a végére.
-
válasz
Tsebacsi #1420 üzenetére
Nemmondod!
És persze megbocsátok.
Én sem hiszek benne, sajnos; szkeptikus vagyok.
Képzeld, én kaptam csereautót...Na peszere a FB csoportban tudnak olyan embert, aki megcsinálta a mod szoftvert, és gyárinak látszik állítólag, és meg tudja szüntetni az ilyen jelenségeket... Csak megint a gyártó hozzáállása... Ilyen dolgokra le kéne csapniuk, nem elzárkózni, meg nem csinálni semmit (kb. ezt érzem).
Van olyan kollégám, aki az egyik robotnak a programját módosította, aztán megkereste a gyár, hogy adja el nekik a sw-t. Milliós tétel volt. -
Hah... és hivatalosan is megjelent az F9 térkép a magyarországi honlapon; legalábbis az autóm alvázszámához.
És mivel a szervizben van az autóm, ezért a szerviz úgy tájékoztatott, hogy új szoftver jelent meg, és akkor az majd megoldhatja a fagyást. Na azért majd kiváncsi leszek... és persze majd megírom nekik, hogy a build számra lennék kiváncsi.
Na, kiváncsi lészek az vala... -
-
pocok1970
tag
A rádió logókat rá lehet valahogyan varázsolni a Sync 3.4-es fejegységemre?
-
htibor
tag
Szia!
Térképfrissítés ugyanúgy működik, mint a 3.3->3.4-re frissítés, csak a csomag mérete jóval nagyobb, 21,6 Gbyte. Nekem múlt szombaton jelezte, hogy van új frissítés, ahogy írtad 883 Mb, felment, riport filet visszatöltöttem, vártam 2-3 órát, hogy a rendszer kellően rögzítse és este ránéztem újból és kiírta a térképfrissítést. F9-es szeptember 12-i dátumúak a fileok. -
farena
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ford.hu oldalon az alvázszám keresés után megjelent egy frissités az automhoz. Sync 3.3 buil 19052 - ről frissitettem is a leirás alapján 3.4 build 20136 -ra. A térkép viszont maradt F8.
Hogyan tudom az új térképet telepíteni? Ford Sync Downloader programmal lehet csak térképet, vagy a szoftvert is újra kell rakni? -
Tomka1118
csendes tag
Nem tudom, nekem a 19200 is ingerkuszob alatt volt.
Talán gyorsabb valamivel és eléggé átformázták a felületeket is.
Megy az AA és a Sigyc, valamint a FordPass is. -
Tomka1118
csendes tag
Felment a 20196, semmi mást nem küldtem mellé.
Újraindult, látszólag minden beállítás megamardt, még a ForScan állításaim is.
Működik. -
qqrique
tag
válasz
Tomka1118 #1402 üzenetére
A telepített rendszerről itt találsz részletes tájékoztatást:
'Settings Menü' (a fő képernyőn alul), majd 'Settings (fogaskerék)' utána
megkeresed a listából az 'About Sync' elemet, majd OK gomb megnyom.
Ezután megtalálod a listából a telepített főbb SW komponensekkel kapcsolatos információkat. -
Tomka1118
csendes tag
Leginkább az alatta felsorolt fájlnevekből lehet kihámozni a verziókat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest