Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz
Bjørgersson #2139 üzenetére
és tényleg, köszi
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1691 üzenetére
Az nVidiás részről meg én maradtam le. Állítólag azért nem veszi vissza az órajelet az AMD kártya, mert ugye 72Hz-en megy a monitor, akkor többet kell dolgoznia. De lehet ez is csak bibi.
Nekem is van bibim. Mostanában úgy 1-2 óránként villan egyet az egész kép. Mint mikor egy ablaknak csak az alsó fele látszik, mert a másik kilóg felfelé a képből. És villanáskor mintha helyreugrana, pedig előtte is látszik minden rendesen. VGA - HD 7970 Matrix Platinum, DVI-on van a monitorra kötve. Win7 x64. Mitől lehet ez? -
h1mpi
félisten
válasz
Bjørgersson #1677 üzenetére
Köszi hasznos!
-
válasz
Bjørgersson #1672 üzenetére
vindóz... 2 újraindítás után megy.
-
válasz
Bjørgersson #1672 üzenetére
"60 Hz a maximum választható."
-
Faterkam
addikt
válasz
Bjørgersson #1634 üzenetére
menü/Preset mod/custom color
(#1623) Petyyyyy ez a teszt alapján 20 fényerő! kontraszt 75, ezer éve így használom, Custome color színprofillal!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1627 üzenetére
-
keke69
őstag
válasz
Bjørgersson #1617 üzenetére
Így utólagosan már azt sem értem miért a U2312HM-et ajánlották mikor ez egy kifutó modell viszont helyette jött ki a P2314H ! Miért nem ezt?Hiszen ez egy újabb és árban is ugyan az!
Mondjuk eddig nem bántam meg egyáltalán de nem értem! -
bl0ck
tag
válasz
Bjørgersson #1612 üzenetére
Nem úgy értettem.
Nem tudom miként működik ez a supportos hülyeség.
Tegyük fel kapok egy másikat, ne adja Isten, az is elfárad, akkor lehet elgondolkodnék egy másik széria, vagy márka vásárlásán. -
Meghivott
addikt
válasz
Bjørgersson #1587 üzenetére
Azért nem vészes. Mint LCD tv-én focimeccs közben a labda pl
lehet a szemem rossz -
keke69
őstag
válasz
Bjørgersson #1509 üzenetére
Na de amit lementettem azzal mi a teendőm?
-
keke69
őstag
válasz
Bjørgersson #1507 üzenetére
Amit elmentettem az ki kell cserélnem az eredeti driverben található inf fájlára?
-
keke69
őstag
válasz
Bjørgersson #1505 üzenetére
Akkor velem van a baj mert nem értem a leírás szerint!
Igen lementettem bár az nem driver hanem egy szöveges dokumentum!
Aztán:Saját lemez opcióval telepítsük ezt sem értem! -
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1500 üzenetére
Most fogok csak játszani igazán - ha időm engedi -, mert nemrég érkezett a VGA. A 2312 meg majd pénteken érkezik, gondoltam addig tájékozódok itt. Kipróbálom mindenképpen a 72Hz-zet, én is érzékeny vagyok az apró diffikre.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1497 üzenetére
Én még nem döntöttem el. Gondoltam rákérdezek létfontosságú-e, hogy ennyin tekerjen, van e számottevő előnye. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Meghivott
addikt
válasz
Bjørgersson #1491 üzenetére
win7/64
-
amd7870
tag
válasz
Bjørgersson #1491 üzenetére
világosítsatok fel!
24-én szentestén kapom meg a monitort...
én kértem hozzá, kalibrálást, és pixelgaranciát is...
hogyha felteszem a 72hz drivert akkor még kalibrálva marad ugye? szóval a kalibráció hardware-es nem driver-es? -
Meghivott
addikt
válasz
Bjørgersson #1486 üzenetére
Nálam 72 jelenik meg, 71-et nem is látok!
-
Meghivott
addikt
válasz
Bjørgersson #1486 üzenetére
Meg kell nyitni az inf-fájlt és lementeni?
-
Borote
addikt
válasz
Bjørgersson #1472 üzenetére
Látszik, hogy alig aludtam, tele van elgépeléssel, amit írok
-
Borote
addikt
válasz
Bjørgersson #1466 üzenetére
Pulse Width Modulation. Sok monitornak (pl notebookok döntő többségében), de rengeteg asztali monitoron is a háttérvilágítás erősségét szabályozzák ezzel a megoldással.
Ha nem maximális fényerőn használod az adott PWM-es kijelzőt, akkor az alacsonyabb fényerőt úgy állítja elő, hogy bizonyos ideig bekapcsolt, bizonyos ideig kikapcsolt állapotban tartja a LED világítást (pl 100-200Hz-en, jobb esetben sokkal magasabb frekvencián), mindezt egy szabályos négyszögjel formájában- Attól függően hogy egy adott cikluson belül mennyi ideig van ki és bekapcsolva, attól függ a fényerő.Minél alacsonyabb a fényerő, annál kifejezettebb ez a vibrálás, amit az arra érzékenyet fejfájással nyugtáznak. Ha Lefényképezed, vagy gíoran mozgatsz előtte pl egy ceruzát, az jó tájékozódási alap, hogy valami PWM-es, vagy nem.
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1467 üzenetére
Mert többet nézek 25 FPS-es anyagot, ill. egy emulátorhoz is ez az ideális. Miért bántaná? Egy LCD nem vibrál. Jó esetben legalábbis, lásd a "csodás" PWM világításvezérlés.
-
Santosh
tag
válasz
Bjørgersson #1462 üzenetére
Kössz a választ! Hát gondolom azért, mert ez egy no PWM-es monitor.
-
amd7870
tag
válasz
Bjørgersson #1458 üzenetére
hol tudok náluk érdeklődni? VAN FÓRUMOK?
-
amd7870
tag
válasz
Bjørgersson #1451 üzenetére
megrendeltem a monitort arról az oldalról amit írtál, de nem volt raktáron....
szerinted mennyi idő mire újra lessz raktáron? -
Meghivott
addikt
válasz
Bjørgersson #1449 üzenetére
Nézegettem.
Icc-profilokat lehet találni a neten, kérdés hogy érdemes-e letölteni őket?
Nem értek sajnos hozzá -
Meghivott
addikt
válasz
Bjørgersson #1434 üzenetére
A készítés módjáról/lehetőségétől és előnyéről tudnál írni bővebben, légyszi!
-
Wayne
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1446 üzenetére
Francba! Igazad van rossz topikba írtam!
-
válasz
Bjørgersson #1443 üzenetére
Így jártam a makacskodásommal. Viszont annyi előnyöm származott belőle,hogy az életbe többet nem rendelek onnan,és barátaimat is lebeszélem róluk...
-
amd7870
tag
válasz
Bjørgersson #1440 üzenetére
oké, akkor Apával ma meg is rendeltetem...
de körülbelül mennyi idő a szállítás? mert karácsonyra ide kéne hogy érjen, 1-2 nap alatt megérkezik ugye? -
válasz
Bjørgersson #1440 üzenetére
Voltam olyan hülye,hogy nem Tőlük rendeltem. Viszont akitől rendeltem webáruház,azt nem ajánlom senkinek. Most nem írom ide,majd egyszer leírom logoutba a teljes történetet,tanulságos.
-
amd7870
tag
válasz
Bjørgersson #1438 üzenetére
szóval megéri fizetni +6000ft-ot pixelgarival együtt a prémium kalibrálásért, vagy sem?
-
old_artist
addikt
válasz
Bjørgersson #1431 üzenetére
Üdv!
... és aktiváltad is megfelelően
-
válasz
Bjørgersson #1429 üzenetére
Szerintem ha nem fotós szemmel nézed,és nem a munkádhoz kell,akkor szvsz semmi értelme. Úgy is úgy állítod be a monitort,ahogy Neked kedves,és nem úgy,ahogy a papírképen látod viszont.
-
korcsi
veterán
válasz
Bjørgersson #1427 üzenetére
Véleményem szerint halandó nem igazán érzi a különbséget, maximum ha egymás mellett van két kijelző (kalibrált-kalibrálatlan) de akkor se biztos hogy meg tudja mondani melyik melyik.
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1298 üzenetére
Ha esetleg a fejed vered a falba, akkor kérnénk videókat.
-
Winne
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1296 üzenetére
Nem mered! Nem fogod...
-
DNReNTi
őstag
válasz
Bjørgersson #1273 üzenetére
A hátulján van.
-
válasz
Bjørgersson #1235 üzenetére
Igazából én úgy látom, mintha egy homályosított üvegen keresztül néznék át. Meg ahogy kicsit mozdulok bármilyen irányba a matt felület olyannak hat, mintha totál maszatos lenne.
-
Djsaba
senior tag
válasz
Bjørgersson #1223 üzenetére
Hát ha sokat dolgoztál 60hz-en, persze hogy egyből kiszúrod majd mennyivel jobb is a magasabb Hz, 75 meg még jobb lenne. Annál talán sehol se kell több (kivéve hardcore gamerek)
emiki6:
Faterkam: Mind 2 driverrel tapasztaltad, vagy csak az U2311 75Hz-s driverével. Én személy szerint nem raknám azt fel inkább, nem tudom hogy supportál ezzel a verzióval, lehet-e hátránya a dolognak..
-
Djsaba
senior tag
válasz
Bjørgersson #1221 üzenetére
Most ugye SZ@PATTOK
DDDDDDDD
Pug:
Pusz neked! ♥Más:
Display Porton viszi a 75hz-t is gond nélkül? -
válasz
Bjørgersson #1218 üzenetére
A 72-re azt dobja nálam is, hogy unsopported, a 71-nek jelölted próbáld meg, persze nem 71hz valójában, hanem:
71-re kattintva tökéletesen működik.
-
Djsaba
senior tag
válasz
Bjørgersson #1218 üzenetére
Na ja, igazad van, De lehet hogy a Monitor Maffia nem engedélyezi a 75Hz-s tft monitorokat, azért van belőle annyi
-
Djsaba
senior tag
válasz
Bjørgersson #1216 üzenetére
Hmm.. Én abban a tudatban voltam, hogy erre minden ilyen készülék képes. De hát ez van igen.. Én így is szeretem , csak egy kis plusz lett volna
-
Djsaba
senior tag
válasz
Bjørgersson #1212 üzenetére
Nem értem a koncepciód.Még a topic-ban is írva van, hogy moddolható ez a "márka". Rev A00 típusu, gondolom ez az első kiadás, és akkor miért is nem támogatja? Mindenhol járja a hír, hogy moddolható, akkor most mi a helyzet?
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1191 üzenetére
Ki is tudod választani, és alkalmazza is?
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1185 üzenetére
Simán tedd fel a gyárit, ha nem megy, akkor nem tudom.
-
brd
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1181 üzenetére
Persze, miért ne tudnád, ugyanúgy, ahogyan a 72Hz-eset telepíted. Vagy ha a korábbi driver a gyári, akkor csak az előző driver visszaállítására kell nyomnod. Csak kíváncsiságból, mi szükséged erre?
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1121 üzenetére
Portörlő kendő (száraz)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1121 üzenetére
Én múltkor ilyet találtam a fiókban kb. 6 évvel ezelőttről.
Egész hatásos volt.
-
korcsi
veterán
válasz
Bjørgersson #1117 üzenetére
Mivel nem hivatalos a 60Hz feletti képfrissítés támogatása, lehet hogy pont ilyen darabot fogtál ki amelyiknek már sok (ha driver ügyben mindent jól csináltál), volt már ilyen másnak is itt.
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1115 üzenetére
Én nem tudom mi lehet a probléma.
De reméljük van valaki itt a topicban, aki segíthet. -
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1113 üzenetére
Hogy érted hogy nem támogatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung Full HD LED Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest