Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam9
csendes tag
válasz
Petyyyyy #2178 üzenetére
Én nem fogom elcipelni sehova se, és az olvasottak alapján nem is fogom garanciáztatni, mert csak ritka esetekben zavaró a hiba, és ezzel még mindig együtt tudok élni, mint egy olyan használttal, ami a garancia lejárta után megadná magát.
Nálad egyébként az hogy fordulhatott elő, hogy ugyan azt a hibát produkálja? A szervízben nem próbálják ki átadás előtt? Azért ekkora lehúzás nem lehet. Rá lehet valahogy rávenni a céget, hogy teljesen újat küldjön?
-
asdf_
veterán
válasz
Petyyyyy #2158 üzenetére
Nem, inkabb a sajat, de lezart parkolo a jaratos ott. De ha elottuk van ures hely, akkor ha a soromponal becsorogsz es mondod, hogy hova jottel, akkor beengednek. Bajdovej egy haztol hazig garis monitorral miert faradsz? Vagy ha odaviszed, akkor ok javitjak, es ugyanazt kapod vissza? Mert ha ugyanugy egy randomra cserelik, mint a Dell-ek, akkor szerintem csak folosleges macera (mar ha napkozben ugyanott vagy, mint a monitor es nem gaz futarra varni).
-
-
-
MerLinh
senior tag
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
Petyyyyy #1639 üzenetére
Ott valami nagyon nem stimmel. Ahogy írták a többiek, ennél a monitornál a 120 cd/m2 a 25-30 közötti fényerő értéknél van általában. Persze ez változhat, de ekkora különbség azért nem lehet. 61-es fényerőn már házat lehetne felgyújtani.
Ha jól emlékszem ismerősnek olyan 10-15 közé állítottam, ott érte el a 100 cd/m2-t, de még nekem úgy is kissé világos volt nappali fényviszonyok mellett. Kontraszt is nyugodtan mehet alapra, 75%-ra.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Petyyyyy #1499 üzenetére
Látom elég combos géped van, gondolom játszani is szoktál vele, úgyhogy szerintem egy próbát mindenképp megér. Nézd meg néhány játékkal, aztán ha nem jön be, még le sem kell törölnöd, csak visszaállítod 60 Hz-re, aztán annyi. Én pl. nagyon örülök neki, igaz nincs sok különbség 60 és 72 fps között, de számomra már az is észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest