- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
old_artist #1982 üzenetére
Közben megfuttatott az Aqua.. Elküldött a Fixdirecthez (akiket szintén felhívtam és elmondtam a bánatomat, hogy van egy ilyen monitorom stb), mondták vigyem be. Átkocsikáztam a városon, ott a felvételkor mondták, hogy oké, ők nem tudják javítani, hívjam a dellt.. Mondom jó, hogy előtte direkt felhívtam őket, hogy mit kell tennem... Mindegy, csak kb azokat kérdezte, mint te, a válaszom az volt, hogy a színprofil reset ezt biztosan nem hozza rendbe, kábel nem volt másik, gép igen. Felvette az adatokat és mondta, hogy küldi az újat. Ez így elég szimpatikus.
-
mumus10
csendes tag
válasz
old_artist #1959 üzenetére
Hali!
Másik géppel kipróbáltam, ott is ugyanez a jelenség. Másik kábellel nem tudom, de egyébként ha leválasztom a gépről akkor a "no input" (vagy hasonló) szöveget is így "jeleníti" meg. A kábel HDMI-DVI-D. Gondolom szervíz, csak kíváncsi voltam hátha tud valaki valamit. -
daveoff
veterán
válasz
old_artist #1854 üzenetére
Nagyon köszönöm!
De most éppen Nvidia kártyám van, a kalibrálást meg AMD-vel lett csinálva, így is használjam a kalibrált beállítást, vagy inkább ne?
-
cyber86
őstag
válasz
old_artist #1741 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy vigyem be boltba vagy van aki kijön házhoz?
-
cyber86
őstag
válasz
old_artist #1738 üzenetére
Helló. Köszi a választ. Amúgy kalibrálást érdemes lenne nekem is csináltatni ezen a monitoron?
-
lacam71
tag
válasz
old_artist #1618 üzenetére
Szia,
Cseszhetem ha nálam már a második is szarakodik néha a háttérvilágítással és nem küldhetem vissza mert ki/be kapcsolás után megjavul.
Azért megnézném, hogy a U2311h-ban mikor megy tönkre(1 hónap után) a LED háttérvilágítás.
2 különböző szériáról beszélünk. 2312HM-nél még az is gáz hogy ha fél évvel később másikat veszel a képe köszönő viszonyba sincs az előzővel. Nem tudom, hogy a 2311-nél volt-e ilyen. -
Faterkam
addikt
válasz
old_artist #1618 üzenetére
Na jó, de nekünk TI ajánlottátok anno, tehát én nem is csodálkoztam a minőségén
Viszont akinek nem stimmel vele valami, annak ez kevés vigasz! -
Bjørgersson
félisten
válasz
old_artist #1432 üzenetére
Szia!
Igen, pont te készítetted nekem a profilt.
-
LamaCube
addikt
válasz
old_artist #1131 üzenetére
Ezt én is olvastam igaz csak google fordítóval, mivel sajnos én csak oroszul tanultam, persze azt se értem már. "Öreg" fejjel meg nem kezdtem neki az angolnak. Ha jól értem, akkor ez a funkció azt jelenti, hogy a vga-val is bele lehet nyúlni a színekbe és a különböző beállításokba? Gondolom nem sok értelme lenne bolygatnom ezt a dolgot, mert a gyári beállításokkal is meg vagyok elégedve. A kérdésem, hogy hagyjam bekapcsolva vagy kapcsoljam ki?
Vagy teljesen mindegy? -
RichieTri
senior tag
válasz
old_artist #1100 üzenetére
Köszi szépen az infot-t
Ma elhoztam összeraktam...felraktam a színprofilt/72hz drivert... csodaszép kép=elégedett vagyok.Van esetleg még valami hasznos dolog amit be kéne állítanom vagy telepítenem?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
old_artist #1073 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Az üzid után írtam a Dell-nek, és ők is azt írták hogy valószínűleg cserélhető. Viszont így annyi a gondom vele, hogy a kalibrálási profilom nem az adott monitorhoz készülne, én pedig szegedi vagyok. Esetleg nem álltok a szervizzel olyan kapcsolatban, hogy nálatok kalibrálásra kerülhessen a cseremonitor? Amennyiben megoldható természetesen a kalibrálás költségét kifizetném.
Köszi!
-
privacy99
senior tag
válasz
old_artist #1029 üzenetére
Értem, köszönöm!
Akkor "rámozdulok" a 2412-re.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
old_artist #1027 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Még annyi kérdésem lenne, hogy az normális, hogyha LUT-ba betöltöm a színprofilt, nem teljesen folyamatos a vonal, hanem azért vannak eltérések/görbületek?
Köszi!
-
emiki6
veterán
válasz
old_artist #1029 üzenetére
Nem véletlen +15k egy col...
-
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #943 üzenetére
Hello!
No, szereztem egy HDMI-DVI kábelt, és rádugtam a dolgozós laptopra. (Dell N5110, Nvidia kártyával)
A hiba ugyan az, mint eddig. Ha felbontást váltok, akkor a kép fekete lesz, és semmi. A gép szerint megy ki jel, a monitor bekapcsoló gombja is szép kéken világít, de ennyi. Többszöri ki-be kapcsolgatás után egyszer csak megint lesz kép, de ez így nagyon macerás. Ráadásul olyat is csinál néha, hogy a jobb felső sarok sötétebb lesz, mint a kép többi része. Ki-be kapcsolás után ez eltűnik, de akkor is.Azt hiszem ez már tényleg gari...
-
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #940 üzenetére
DVI kábellel is ugyan ez a probléma. :-(
HDMI-DVI kábelem nincs sajnos, de félek, hogy ugyan ez lenne az eredmény...@rsf
nem tudom, mikori gyártmányú -
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #938 üzenetére
Hello!
Nem, mert nincs másik DP kábelem. Gondolkoztam azon, hogy DVI-al használjam tovább.
Másik gépet se tudok rákötni, mert a dolgozós laptopomon csak HDMI kimenet van. -
spiritex
veterán
válasz
old_artist #826 üzenetére
Én egy M325-ös Wireless Logitech egér vevőjét dugtam bele, kb. 2 hónapot bírt a monitor hub-ja... Köszi, hogy szóltál, mert akkor inkább nem az alaplapba Dugonics, hanem egy másik külső usb-hub-omba.
-
korcsi
veterán
válasz
old_artist #816 üzenetére
A gyakorlat nálam mást igazol.
-
8Zolee8
csendes tag
válasz
old_artist #741 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Felhívtam őket és másnap hozta a futár az újat, harmadnap pedig vitte a rosszat.
-
attilav2
őstag
válasz
old_artist #651 üzenetére
Nekem is van hasonló cuccom, igaz valami no name "cleaning solution" de lehet vele tisztítani cd-t objektívet és lcd monitort is. Csak sajnos a hozzáadott tisztítókendő eltűnt.
Ez az E5 LCD/LED/PLAZMA tisztító szett cd/dvd tisztításra is jó? Mert akkor lehet én is veszek egyet.
-
ibike
csendes tag
válasz
old_artist #496 üzenetére
Lémitálok, méregetek és jön a megdöbbenés: a jelenlegi 19"-os monitorom jó 2cm-rel magasabb a 23"-os monitornál.
Ez élőben is kissebnek látszik?Szándékom volt megtartani Belineát 2-ik monitornak, de igy nem fasza.
Vagy jöjjön a a 24-es és menjen mindkét 19"-os monitor, a 24" mellé nem kel kiegészítő, csak akkor már nem fogok férniHasználja valaki párban?
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
old_artist #496 üzenetére
Köszi a segítséget!!
-
ibike
csendes tag
válasz
old_artist #495 üzenetére
S2340L - egy héten belül kapható nálunk /Erdély/
képminőségbe ha az U23 és U24 közé kerül akkor inkább az jönne helykihasználás miatt, és jobban passzolna talán a régi 19-es mellé.
Sajna nem találok semmit az uj S2340L monitorról.Más: Körbeérdeklődtem romániai eladóknál, de egyik sem forgalmazza monitorjait kalibrálva, és nem is találok senkit a közelkörzetbe.
Anno a belineát elég hamar sikerült belőni a nyomdához és nem is volt vele problémám soha. A Dell beállítása mennyire lehetséges?Ez nem napi 24 óra tördelés, hanem csak du. alkalmi melók, de szinte havi rendszerességgel.
-
raziel01
veterán
válasz
old_artist #428 üzenetére
Csatlakozok elvileg holnaptól én is a Dell 2312-es táborhoz. Tőletek rendeltem kalibrálva.
-
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #428 üzenetére
hogy érted, hogy a rev.A06-osokat már jó kalibrálni? részleteznéd?
volt valami érdekes változtatás ebben a revízióban? -
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #422 üzenetére
gondolom sok U2312HM monitort kalibráltatok már
gyárilag milyen a színhűsége? vagy nagy a szórásuk? -
Cheesy
őstag
válasz
old_artist #422 üzenetére
Meg is találtam.
Mellékletben volt, csak jóapám email címére érkezett és most küldte meg nekem.
Köszönöm, majd ha hazaérek este, megnézem hogyan is tudom én ezt alkalmazni.
De kíváncsi vagyok, milyen lesz a különbség... Szerintem csinálok is róla fényképet és belinkelem ide illusztrációként, mennyit is ér valójában az extra szolgáltatásként kínált finomhangolás. -
Cheesy
őstag
válasz
old_artist #419 üzenetére
Ja akkor a kalibrálás alatt nem a monitor menüjében való finomhangolás (kontraszt, brightness, stb.) beállítását értjük? ICC színprofilt hova kaptam vajon?
-
Cheesy
őstag
válasz
old_artist #414 üzenetére
Elképesztő, - kicsit késve bár, de - most értem be az irodába (én voltam a szolnoki Raab-ló
) és már itt várt a csomag. Most ott fekszik velem szemben az asztalon és úgy kibontanám
Azt hittem délután körül érkezik, a csomagok többnyire így szoktak.
A vga-s kérdésemnél éreztem, hogy hülyeséget kérdezek, de annak ellenére, hogy már 17 éve van közöm PC-hez, azzal soha nem számoltam még, hogy más-más vga más-más képet ad. Jó, az Ati/nVidia/Matrox/stb. valószínű más tónusú/színkevert képet adnak, ezt gondoltam...
-
GoZoL
senior tag
válasz
old_artist #414 üzenetére
Nekem nincs kalibrálva a monitorom! Hogyan lehetne ezt megoldani?
-
korcsi
veterán
válasz
old_artist #314 üzenetére
DP szépen megy 75Hz-en, a 2311-es topik első hozzászólásában lévő driverrel.
És még egy pozitívum, a háttérvilágítás nem PWM-el szabályoz.
-
GoZoL
senior tag
válasz
old_artist #322 üzenetére
Milyen színprofilról van szó és mi az a lutmanager? Én default beállításokkal használom lehet nem a legjobb megoldás!
-
Peetyaa
tag
válasz
old_artist #314 üzenetére
Na most meg ezt írja ki.
The current input timing is not supported by te monitor display. Please change your input timing to 1920x1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications.
Egyébként videókarim ati hd 5670 ddr5 1giga -
Peetyaa
tag
válasz
old_artist #312 üzenetére
Sikerült beállítanom de csak 72hz-re, és akkor is megállás nélkül ugrál meg remeg a kép, úgy hogy vissza raktam 60-ra. 75hz-en eltűnik minden és a monitor ki ír valamit a dvi csatlakozásról. Másik meg ha pl itt nézem fórumot, és egér görgőjével szépen lassan megyek lefele, akkor is kicsit akadozva megy. Olyan mintha csíkosodna a kép. Film, játék stb.. nem vettem észre ezt a problémát. Van erre valami megoldás?
-
borzas71
tag
válasz
old_artist #237 üzenetére
Köszi!
Akkor először is el kell döntenem a VGA-t.
Bocs még egy kérdés:
A kalibráláshoz a VGA is kell? Vagy az egész konfig legyen ott? -
wagi
senior tag
válasz
old_artist #191 üzenetére
Megnéztem a rejtett Mappákat is de se Spool se Sysnative könyvtár nincs.
Ezeket találta a kereső : [link]
-
adriankoooo
senior tag
válasz
old_artist #86 üzenetére
Én köszönöm a választ, remélem nem csalatkozok majd a monitorban
-
darvak
senior tag
válasz
old_artist #72 üzenetére
köszi. sajnos az LG az még sokára lesz elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest