- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nektek megy a 72Hz driver Win 8.1-en? A digitális aláírást már kikapcsoltam, így felment, viszont hiába írja ki, hogy ott van fent a custom driver, mégis csak 60 Hz a maximum választható.
-
Chosen
addikt
válasz Bjørgersson #1672 üzenetére
"60 Hz a maximum választható."
-
Chosen
addikt
válasz Bjørgersson #1672 üzenetére
vindóz... 2 újraindítás után megy.
-
Chosen
addikt
Apró megjegyzés, 100%-ra még nem teszteltem ki, de érdekesség:
72Hz Driver (elméletben 71.928Hz lenne a tökéletes)
Win 7: ~71.930Hz valósan
Win 8.1: ~71.928-71.929Hz között mozog.Nem tűnik soknak a különbség, de a lényeg, hogy pontosabb, ezáltal a 24p-vel jobban szinkronban van. (1 óra/frame drop helyett 8 óra/frame drop, tehát egy egész film alatt sem esik ki a szinkronból)
-
Chosen
addikt
válasz ParadoxH #1693 üzenetére
Jobb ötletem nincs, lehet, hogy a VGA nem bírja. Ha a kábel 100-as, akkor a monitornak bírna kellene, driver szintén okés, másra nem tudok gondolni. Igaz, hogy én már ennél gyengébbel is hajtottam 71-en, de a korban az is fiatalabb volt nála. Ha tudod, akkor próbáld ki egy másik VGA-val.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy alacsonyabb felbontás esetén is kitöltse a képet a monitor? (Perpill fekete keret van körben ha lejjebb veszem, mivel natívan jeleníti meg a kisebb felbontásokat, nem tölti ki a képet)
-
Chosen
addikt
Ami fura, hogy csak 16:9 felbontásoknál csinálja ezt.
1920x1080 - Fullscreen
1600x900 - fekete keret
1280x1024 - fullscreen
1280x720 - fekete keretAz előzménye annyi volt, hogy 1600x900-ban kipróbáltam rajta a 72 Hz-et, de kiírta, hogy not supported és amikor visszajött a kép akkor már így össze volt ugorva. Most komolyan ennyitől végleg elállítódott benne valami?
Nyomtam rá factory resetet, meg letöröltem a 72 Hz drivert, de semmi, ugyanaz a jelenség van 60 Hz-en is.
-
Chosen
addikt
válasz glspeter1 #2115 üzenetére
Más monitorjához készült icc profilt feltenni a tiédhez olyan, mint a másnak felírt orvosságot bevenni. Lehet, hogy jobban leszel tőle, de lehet, hogy sokkal rosszabbul, mert neked teljesen másra lenne szükséged.
Minden egyes monitor (típuson belül is) eltérő színekkel rendelkezik, egyedileg kell kalibrálni. Itt PH!-n is elég sokan vállalnak kalibrálást, ha a kalibrálós topikba bekérdezel, biztos vállalja majd onnan valaki.
-
Chosen
addikt
Az baj, hogy szabad szemmel nem fog látszani, hogy jó-e vagy sem. Aki már évek óta kalibrált monitor előtt ül, annak már lejöhet szemre is, de aki most látja először, az nem tudja eldönteni, hogy javult-e. Ha pedig a rosszat hagyja bent, akkor ahhoz szoktatja magát hozzá, anélkül, hogy tudna róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- UPERFECT HS156KC 4k Portable Monitor!15,6"/IPS/3840x2160/450Nit/HDMi/Mini DP/Type-C/
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest