- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Érdekes jelenség. Én ezzel csinálom. Próbáld meg, hátha.
-
Djsaba
senior tag
Szerintem igazából nincs két féle módja, szóval biztos jól csináltátok, csak nem értem, hogy miért nem működik neked, amikor nekem meg működik.
Első lépésként ki kell lőni a digitális aláírást a windowsba, a következőképpen:
- Gépház - Frissítés és Biztonság - Helyreállítás - Speciális rendszerindítás
- Hibaelhárítás
- Speciális lehetőségek
- Indítási beállítások - Újraindítás
- A megjelenő ablakban üssük le a 7-es (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása) billentyűtMajd ha ez megvan, újraindítás.
Utána gépház -> kijelző-> adaptertulajdonságok-> monitor-> tulajdonságok -> illesztőprogram-> illesztőprogram frissítése->keresés számítógépen->tallózás-> kiválasztod a fájlt (én a régi WonderCsabo) félét használom. 50-72-75Hz-es driver. OK. újraindítás, aztán működik is.
-
Djsaba
senior tag
Szia,
Sikerült megkaparintanom azóta, el is feledtem, hogy egy jól eldugott mappában ott csücsült a színprofilom, és a driver is. Nekem működik win10 alatt, ahogyan korábban is, az elmúlt ~1évben.
Szívesen elmondom, hogy csináltam, ha érdekel.
CRU az nem tudom mit jelent.
-
lacam71
tag
Szia,
Ha megnézed a képet akkor látod hogy a zöld pixelek 100-on vannak...folyamatosan, e-miatt a karakterek szétestek, ez csak a monitor bal oldalán egy 20-30 cm-es sávban e-miatt cseréltem gariban. Úgy tűnik hogy nem csak nálam fordul ez elő. 2013 májusi gyártás 3 hónapot bírt
asdf_: Tudok cifrábbat: Szóval felhívom a CHS-t egy nagyon kedves hölgy veszi fel elmondom bánatom, kéri az adatokat előre felkészülve eltudok mondani neki mindent + e-mail cím. Gyakorlatilag azonnal kapok tőle egy levelet az megrendelési számmal amivel megrendelte az új monitorom 2 nap múlva nálam lesz! NEM LETT, helyette egy e-mail tőle hogy újra meg kellett rendelnie mert AZ UPS NEM TALÁLJA A CÍMET!!! (Tiszaújváros) e miatt visszadobta a megrendelést. 4 nap múlva felhívnak ismeretlen szám, felveszem AZ ANGLIAI DELL központból hívott egy hölgy adategyeztetés miatt. Tört angolságommal elmondtam, hogy mi van. Ők is küldtek egy levelet:
Hello Mr. Laszlo,
Please be advised that the replacement part which you have recently ordered from DELL is currently out of stock.
Please note that as soon as the part will be available it will be delivered to you.
If you need further details regarding the estimated time of the delivery please contact Dell and provide them with your order number mentioned in the subject.
Please accept our apologies for any inconvenience this may cause.
Kind Regards,
Milda Malcyte
UPS Supply Chain Solutions
Business Support Centre
Tel: 00 44 207 949 0099
Fax: 00 44 207 949 0350
Email: dellbsc@ups.comAz gondolom világos, hogy ők teljesen más indokkal utasítottak vissza. Szóval elküldtem ezt a magyar CHS kirendeltségnek annak a hölgynek akivel kapcsolatban állok. Ekkor megrendelte 5!!-jére de Miskolcra egy helyi szervizbe és végül is ők hozták ki. Majdnem 2 hétig tartott a 2 nap.
Bocs a hosszú levélért nem elrettentés miatt de akkor kiakadtam....egy picit
-
korcsi
veterán
Az LCD monitor maximum szaggatni fog (24 Hz-en ez már elég látványos például az egérmozgatást figyelve) alacsonyabb képfrissítéssel, vibrálni nem, mivel a háttérvilágítás villogása vagy nem villogása, nem függ a képfrissítéstől.
"Azért vibrál mert a "kialvás" és kigyulladás között túl sok idő telik el és a szem érzékeli hogy egy pillanatra sötétebb lesz." na ilyet az LCD nem csinál, és én nem hiszem el, azt hogy valaki ezt még nem tudja...
-
brd
nagyúr
Arra ott az 50Hz.
A videolejátszásnál nem a simára gondoltam, hanem arra, amikor egy program a képkockák közötti átmeneteket is megpróbálja kiszámolni, így emelve az FPS-t, és simábbá téve a mozgást (lásd a linkelt program), ehhez, megfelelő minőség, és FullHD esetén egy i7 is kevés, csak a VGA-ra tolva (OpenCL) a számítások jó részét, lesz értékelhető az eredmény.
-
-
brd
nagyúr
Csináltam, ám azt már sajnos nem támogatja a monitor elektronikája, sír, hogy ő olyat nem tud megjeleníteni. (De a 48Hz-es frissítés amúgy is problémás, nem elég a módosított monitordriver, custom resolutiont is kézzel kell hekkelni kell a VGA-driverbe, legalábbis AMD-nél, különben nem tudod kiválasztani.)
-
brd
nagyúr
Ha tudnál rá válaszolni, értenéd is.
Van egy funkció beépítve a monitorba, ami a válaszidőt/utánhúzást(?) (vagy valami ilyesmi, már az elképzelést sem "értem", hogyan akarnák ezt érdemben csökkenteni software-esen, mintha a taknyot cukroznák, de mindegy, ezt most hagyjuk) hivatott csökkenteni, ezt hívják Overdrive-nak (OD). Gyakorlatilag azonban leginkább csak csinál egy (leginkább) szürke árnyékot a mozgó elemek után. Ezt szeretném megszüntetni. Ideiglenesen ki lehet kapcsolni a monitor ún. szerviz menüjében, de az egyrészt csak a következő kikapcsolásig (a beállítás, és a szervizmenü is), vagy az energiatakarékos módba vonulásig (ekkor csak a funkció kapcsolódik vissza, a szervizmenü elérhetősége megmarad) él. Ráadásul szervizmódban villog a bekapcsológomb ledje is narancs és kék között (talán ez a legidegesítőbb az egészben, nem vagyok egy agresszív ember, de aki ezt kitalálta, azt tényleg szívesen megrugdosnám - persze értem, hogy valahogy célszerű jelezni, hogy szervizmódban van, de hadd legyek már hülye, ha akarok).
Egyébként időközben a Dell tájékoztatott szép szőke marketinges levélben, hogy dögöljek meg, ez bizony már így marad. Hülyék, most miért jó nekik, hogy erre mindenki figyelmét felhívom, hogy ezért ne ilyet vegyen, ha ez zavarja. Nincs ezeknek üzleti érzékük (pontosabban van, egész korrekt termékeket készítenek, de úgy látszik, butulnak a korral ők is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged