- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Normális esetben meddig tart a 72Hz driver telepítése?
Már ketyeg vagy egy fél órája, de még mindig csak homokóraWin 8.1, DVI D single link
-
Petyyyyy
addikt
Heyho urak!
Használja valaki a monitorját fali konzollal?
Azon gondolkodtam kipróbálnám milyen úgy az élet, de nem igazán találtam kifejezetten Dell gyártmányt. Mert ugye a miénk olyan "bepattanós" megoldás és gondolom ide nem lehet jó akármilyen felfogatás. -
Petyyyyy
addikt
Nagyon gyorsan találják meg, mert seggberúgás lesz avège. Másrészt meg order number elegendő a garoztatáshoz, ha egyenesen Dellhez viszed. Az alapján tudni fognak mindent - melyik viszonteladó vette át, stb.
A 3 év az 3 év, ha kicsúszol, nem garis a javítás. Ez akkortól indul, mikor te megvetted. -
Petyyyyy
addikt
válasz
hszilard666 #2180 üzenetére
2 éve 60K volt a zsír új...innentő döntsd el te. Meg lehet nézni hány üzemóra van benne. Keress vissza a topikban a módszerért.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
StSanya #2165 üzenetére
Nem hívtam őket. Én naív gondoltam ha elviszem hozzájuk, akkor nem kell majd a rendelési szám ami a dobozon van - a doboz meg már sehol nincs. Így végül Humansoftnál landoltak a monitorok. Most nagy vadászat van az order numberek után, mert mégis kell hogy meg tudják kezdeni az ügyintézést.
Egyébként meg csak egy nagyobb köpésre van innen a szervíz. -
Petyyyyy
addikt
Na jó, ha már itt tartunk: a háztól-házig garit Dell-nél kell kérni, ugye?
-
Petyyyyy
addikt
Nem is tudtam, hogy háztól házig garis ez a modell. Ha jól emlékszem A4Team-es vásárlás volt még '13-ban és kb ez minden amit tudok. Jobb az, ha ott vagyok és megmondják in-face, hogy mégis mit terveznek a vassal. Ne kelljen várni napokat egy lekezelő és felesleges levélre, amiben megírják, hogy belevágott az index a karterba és nincs kedvük megjavítani kb.
-
Petyyyyy
addikt
Holnap lesz egy utam a Humansoft-ba két hibás darabbal. Mindkettőn vízszintesen lefelé futó csíkok, plusz az egyiken jobb felén kicsit pirosodó képpel. '13-as beszerzés, tehát garis lesz.
Majd jelentkezem mire jutunk ott a srácokkal.PS.: Volt már valaki abban a szervízben?
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Csabusman18 #2035 üzenetére
Az viszont gáz, nem tudom, hogy ilyen hiba esetén is javítanak-e. Nem látható enyhe horpadás/nyomodás a panelen?
Egy mailt mindenképp dobnék a szervíznek, persze csatolt fényképpel.
A lényeg így is látszik, de ha lehet, jobb minőségűt. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Csabusman18 #2033 üzenetére
Nem érte ütés, nyomás azon a ponton? Leginkább arra hasonlít.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Csabusman18 #2030 üzenetére
Ha nem csak enyhe glowing-ra hasonlít, akkor szinte biztosan javítják gariban.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Csabusman18 #2027 üzenetére
Egészségedre.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
olimpic #2023 üzenetére
Attól, hogy már nem gyártják, még be tudod szerezni, csak várni kell rá kicsit ~ 9 napot írnak.
Ehhez az igénybevételhez szinte mindegy milyen VGA-t veszel, még egy HD 3xxx is megtenné, de érvek hada szól egy korszerűbb megoldás mellett. R7 250 vagy egy hasonló tudási nVidia kártya is elég lesz. -
Petyyyyy
addikt
Zsír új? Mázlista.
Jobb felső sarokban a kereső, azzal megnézheted van-e saját topikja.
Első körben ez fusd át, második körben meg szerintem mindenképp kalibráltasd az újat is. A driverrel nem próbálkoznék, de olvas utána, hátha mondanak valami okosat külföldi fórumokon. -
Petyyyyy
addikt
Kicsivel feljebb olvashatod CactuS históriáját a gariztatásról. Röviden: cserélik és gariban, mivel 3 év van rá.
IPS panelt szerintem nem fognak javítani, mivel ha jól tudom, egy darabból készül az egész. Tehát ha egy részen elszíneződik, csík/pötty jelenik meg rajta, akkor az egész kuka. -
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Majd 3 hónap elteltével 740 óra 40 perc. 5 perc után elalszik, monitor kikapcs van.
-
Petyyyyy
addikt
Nem tudom/merem azt mondani, hogy rosszabb lesz. De az biztos, hogy az AMD színei melegebbek. Így egy Nvidiára kalibrált monitorral nem lesz teljesen kerek a dolog. Nem biztos, hogy akkora diffi lesz ami kiégetné a szemed, de aki kalibráltat az általában az ekkora különbségeket is észreveszi vagy számít neki.
-
Petyyyyy
addikt
Szerintem meg nem. Az AMD és Nvidia kártyák közt azért elég nagy a különbség a színeket tekintve.
A kalibrálás mindig egy adott monitorra és videokártyára vonatkozik, ugyanis a monitor megjelenítése bizonyos szempontból a VGA-tól is függ.
Lap aljáról. -
Petyyyyy
addikt
válasz
benfolds #1833 üzenetére
Ezt az irományt javaslom, talán segít míg más válasz érkezik.
-
Petyyyyy
addikt
Akik képugrálással küzdenek, hozzájuk szólnék: Délután 2 óta (kényszerűségből) feltoltam egy másik lemezre a 8.1-et, mellé a 13.12 drivert. Azóta folyamatosan megy a gép és legnagyobb meglepetésemre megszűnt az ugrálás. A monitor driverét nem is kellett telepítenem - gondolom update lehozta -, powernapot felerőszakoltam és minden hibátlan. Az órajel ugrálás is megszűnt - hetes alatt váltogatta a mag és a ram órajelet is 3-4 másodpercenként nulla terhelés mellett.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1691 üzenetére
Az nVidiás részről meg én maradtam le. Állítólag azért nem veszi vissza az órajelet az AMD kártya, mert ugye 72Hz-en megy a monitor, akkor többet kell dolgoznia. De lehet ez is csak bibi.
Nekem is van bibim. Mostanában úgy 1-2 óránként villan egyet az egész kép. Mint mikor egy ablaknak csak az alsó fele látszik, mert a másik kilóg felfelé a képből. És villanáskor mintha helyreugrana, pedig előtte is látszik minden rendesen. VGA - HD 7970 Matrix Platinum, DVI-on van a monitorra kötve. Win7 x64. Mitől lehet ez? -
Petyyyyy
addikt
válasz
ParadoxH #1643 üzenetére
Elég lesz oda az a grafikus kártya FHD filmekhez is, ha megfelelően konfigurálod a lejátszót hozzá. Ezt az írást tudom ajánlani mellé.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Faterkam #1635 üzenetére
Ahogy jólesik. Bár lehet megnézem azért a linkelt színprofilt. Láttam már a cikket még mielőtt meglett volna a monitor, de már akkor tudtam, hogy én fogom bekalibrálni saját magamnak ha már egyszer van mivel. Az eszköz márjáka passzol, csak ők másik - azt hiszem jobb - típussal végezték a kalibrálást.
-
Petyyyyy
addikt
Ha géppel egy időben és egy helyen vetted, akkor korrekt. Csak mert kalibrálásnál nem mindegy milyen VGA van a gépben ugyebár.
(#1631) kovy2 - Az derék.
(#1630) Meghivott - Közben újrakalibráltam. 96. 77, 84. Ettől függetlenül nekem is piroskásabb, mint amit megszoktam. Lehet nem is fogom haszálni a profilt. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1627 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
Sikerült bekalibrálni egy x-rite i1 display2-vel a monitort. A végén le akartam printscreenelni a görbéket, de valamiért nem sikerült. Mindenesetre nem volt túl sok eltérés a gyári preset-től. A vége ez lett, ha érdekel valakit - RGB - 90,72,78. Brightness - 75, Contrast - 86.
-
Petyyyyy
addikt
Ma délben telefonáltak, megjött a szombati rendelésem és már itthon is van a kicsike. Csütörtök-péntek körül várható az eye-one kalibráló, addig meg kibírja így is. Már most sokkal jobban tetszik, mint az LG. Itt legalább nem spórolták ki a DVI kanócot.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1500 üzenetére
Most fogok csak játszani igazán - ha időm engedi -, mert nemrég érkezett a VGA. A 2312 meg majd pénteken érkezik, gondoltam addig tájékozódok itt. Kipróbálom mindenképpen a 72Hz-zet, én is érzékeny vagyok az apró diffikre.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Bjørgersson #1497 üzenetére
Én még nem döntöttem el. Gondoltam rákérdezek létfontosságú-e, hogy ennyin tekerjen, van e számottevő előnye. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
Petyyyyy
addikt
Ez lehet láma kérdés, de kell a 72Hz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged