Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor én csak félve írom le,hogy nekem 0%on van a fényerő...:-))
-
-
válasz
Bjørgersson #1443 üzenetére
Így jártam a makacskodásommal. Viszont annyi előnyöm származott belőle,hogy az életbe többet nem rendelek onnan,és barátaimat is lebeszélem róluk...
-
válasz
Bjørgersson #1440 üzenetére
Voltam olyan hülye,hogy nem Tőlük rendeltem. Viszont akitől rendeltem webáruház,azt nem ajánlom senkinek. Most nem írom ide,majd egyszer leírom logoutba a teljes történetet,tanulságos.
-
válasz
Bjørgersson #1429 üzenetére
Szerintem ha nem fotós szemmel nézed,és nem a munkádhoz kell,akkor szvsz semmi értelme. Úgy is úgy állítod be a monitort,ahogy Neked kedves,és nem úgy,ahogy a papírképen látod viszont.
-
130Km távlatból nem hiszek az ilyen bűvész trükkökben. Ha ott lenne a gépem és én is,más lenne a helyzet. Mint említettem pixelgaranciával kértem,ha baj van,ingyen hozzák viszik. Lehet a felett is elsiklottál,hogy egy jó cimborám a laboros,tehát van szeme hozzá. A papírkép meg majd önmagáért beszél. A programot köszönöm.
-
-
Szép estét. Hétfőn érkezik egy pajtás. Rendelés után tévedtem erre,és megmondom őszintén kicsit megijedtem pár előző hozzászólástól. Valóban ennyi a problémás darab?
Pixelgaranciával vettem. Körülbelül mennyi az az időtartam ami alatt előjön a hiba? Vagy azonnal látni fogom majd (remélem semmi hibát nem fogok majd).
Van valami egyéb tenni valóm? 72Hz-es driver mennyire fontos? Jobb lesz tőle? Élettartam szempontjából? Garancia? Egyenlőre ennyi a kérdés.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel:ateszm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged